rsk написа:А с какво нашият дарител е по-лош от вашия собственик? И от ортака му, дето печели хубави обществени поръчки и хич не е близък до ДПС? (:
Адаша е Боса на Кокоса ... :)) Тоя Инджов е като няква амеба до него.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rsk написа:А с какво нашият дарител е по-лош от вашия собственик? И от ортака му, дето печели хубави обществени поръчки и хич не е близък до ДПС? (:

delqnski47 написа:Точно вашия дарител е голям противник на Ганчев и го е доказал с репортажи срещу Ганчев на придворните му медии като Канал 3, например . Аз не казвам, че новината е задължително да не е вярна(макар и съдът да го оправда) . Просто казвам, че все едно да ми цитираш страницата на Сектор Б какво говори за нас
LoveAndPeace написа:delqnski47 написа:Точно вашия дарител е голям противник на Ганчев и го е доказал с репортажи срещу Ганчев на придворните му медии като Канал 3, например . Аз не казвам, че новината е задължително да не е вярна(макар и съдът да го оправда) . Просто казвам, че все едно да ми цитираш страницата на Сектор Б какво говори за нас
А един мармот завива шоколада в станиол :)
Толкова голям противник е , че делата му магически се "оправиха". И един шеф на НАП някакси му мина уплаха от заканите за убийство.
Големи противници са и по линия на Петрол :)
rsk написа:Сериозно ли го мислиш това? Според мен е прекалено тъп, за да е бос. По-скоро подставено лице, казал. Инджов е касичката на ДПС и е част от mafiqta. Може да не е бос, ама е в кюпа.
Пеевски е дарил някаква сума, ама не пръска милиони на година за издръжка на Левски. И с това дарение само внесе смут и уби ентусиазма за дарения в много хора. Нищо повече.
peliforewer, аз много добре знам кой, какво и как дойде от Ловеч. Има ги нещата документирани, черно на бяло. Ти също знаеш.
delqnski47 написа:LoveAndPeace написа:delqnski47 написа:Точно вашия дарител е голям противник на Ганчев и го е доказал с репортажи срещу Ганчев на придворните му медии като Канал 3, например . Аз не казвам, че новината е задължително да не е вярна(макар и съдът да го оправда) . Просто казвам, че все едно да ми цитираш страницата на Сектор Б какво говори за нас
Толкова голям противник е , че делата му магически се "оправиха". И един шеф на НАП някакси му мина уплаха от заканите за убийство.
Кво общо има Пеевски с делата на Ганчев :D
LoveAndPeace написа:delqnski47 написа:LoveAndPeace написа:delqnski47 написа:Точно вашия дарител е голям противник на Ганчев и го е доказал с репортажи срещу Ганчев на придворните му медии като Канал 3, например . Аз не казвам, че новината е задължително да не е вярна(макар и съдът да го оправда) . Просто казвам, че все едно да ми цитираш страницата на Сектор Б какво говори за нас
Кво общо има Пеевски с делата на Ганчев :D
Пеевски няма абсолютно нищо общо със спецпрокуратурата :)))) Ама абсолютно нищо ти казвам.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 14 госта