Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 17 май 2022 14:07

Bernaleo написа:Футболистът на ЦСКА Георги Йомов е признал, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта на околовръстния път на София, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на клуба, съобщава „24 часа“.

Йомов разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава се е обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял. Няма представа къде са брат му и баща му.

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан. При сваляне на дрехите има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен.

Разпитанани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията.

На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.

Йомов лъже като припок във форум.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 май 2022 15:00

delqnski47 написа:
tmanolov написа:Отново за финала няколко реда:
1. Първо, искам да поздравя феновете на ЦСКА-София(София) - като се има из на в пред и зад вид, че общото население на град Етрополе и град Ловеч е около 40 000 човека, това, че си изпълниха двата сектора, е повече от похвално. Тези градове не са особено богати, така че да се изсипе половината им население "НА" софия-та, си е постижение, което няма как да омаловажим. И не е редно - респект към жителите на Етрополе и Ловеч - не като тези на Монтана преди 6 години за финала с ЦСКА, но явно и Левски е по-голям дразнител от умрялото вече дружество

2. Все ми е тая какво пишат оранжевите примати за Гунди (немоарлно е, но то пък колко ли морал да очакваш от припознавач). Отчитаме, че образУванието в провинцията явно е достигнало доста ниски нива и низостта преобладава. Те си знаят

3. Като цяло на терена имаше един лимитиран отбор на Левски и един безкрайно селски тим на ЦСКА-София (София), пълен с афроафриканци, но от наследниците на Нено Сенегалеца няма какво повече да се очаква.

4. Всички лафчета за прокоби, продадени мачове от насо гъзъ и прочие отидоха в кофата за боклук, точно там, където отиде и ЦСКА на 09.09.2016 г.

5. Пожелавам на феновете от Ловеч и Етрополе в най-скоро време да могат отново да се наслаждаат на отборите си в родните градове - заслужавате го!

Мерси, брат . :) Честито Тенеке отново . След 17 години, пак :D

Това беше добро :). В първата си част. Във втората иам лека неточност - ние Литекс си ги бием - 3 от 3 сме на финали и последният беше преди 15 години. И след 15 години да ги срещнем, ако са живи, пак ще ги бием :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 май 2022 15:10

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
rsk написа:А не искаш ли да си ходиш на Ловеч и да си ядем от великите кебапчета на Български извор?

Ако наистина бяхте сами срещу всички, още преди няколко години щяхте да ги ядете кебапчетата на Български извор.Сега се задоволявате с детски колички от бензиностанцията в Правец.

А ти сега защо наблягаш на няколкото лумпена от бензиностанцията в Правец?

След като ме пращат в Ловеч, и аз да троля малко.А тук не говорим за транспаранти и скандирания, а за грабеж с взлом, за което се лежи в затвора.

Пак завоалираш. Имах предвид, защо заради няколко лумпена слагаш всички левскари под един знаменател?

Не всички, само тези дето им се ядат кебапи на Български извор (•‿•).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2022 15:11

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:Отново за финала няколко реда:
1. Първо, искам да поздравя феновете на ЦСКА-София(София) - като се има из на в пред и зад вид, че общото население на град Етрополе и град Ловеч е около 40 000 човека, това, че си изпълниха двата сектора, е повече от похвално. Тези градове не са особено богати, така че да се изсипе половината им население "НА" софия-та, си е постижение, което няма как да омаловажим. И не е редно - респект към жителите на Етрополе и Ловеч - не като тези на Монтана преди 6 години за финала с ЦСКА, но явно и Левски е по-голям дразнител от умрялото вече дружество

2. Все ми е тая какво пишат оранжевите примати за Гунди (немоарлно е, но то пък колко ли морал да очакваш от припознавач). Отчитаме, че образУванието в провинцията явно е достигнало доста ниски нива и низостта преобладава. Те си знаят

3. Като цяло на терена имаше един лимитиран отбор на Левски и един безкрайно селски тим на ЦСКА-София (София), пълен с афроафриканци, но от наследниците на Нено Сенегалеца няма какво повече да се очаква.

4. Всички лафчета за прокоби, продадени мачове от насо гъзъ и прочие отидоха в кофата за боклук, точно там, където отиде и ЦСКА на 09.09.2016 г.

5. Пожелавам на феновете от Ловеч и Етрополе в най-скоро време да могат отново да се наслаждаат на отборите си в родните градове - заслужавате го!

Мерси, брат . :) Честито Тенеке отново . След 17 години, пак :D

Това беше добро :). В първата си част. Във втората иам лека неточност - ние Литекс си ги бием - 3 от 3 сме на финали и последният беше преди 15 години. И след 15 години да ги срещнем, ако са живи, пак ще ги бием :)

Няма неточност.... :)
Казах 17 години, а не 15. :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 май 2022 15:15

Не мога да разбера защо викат оранжевите на тази купа тенеке. Това си е супер трофеи и както в Англия така и в цял свят си има тежест. Все пак тук се включват отбори от долните дивизии и всеки се стреми да я вземе. Имаше навремето купа на съветските армии....океи това е тенеке. Това маи по скоро е като завист лека и уж демонстрация на гордост. Но пък къде това в хора от Армията...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2022 15:19

Вълчан написа:Не мога да разбера защо викат оранжевите на тази купа тенеке. Това си е супер трофеи и както в Англия така и в цял свят си има тежест. Все пак тук се включват отбори от долните дивизии и всеки се стреми да я вземе. Имаше навремето купа на съветските армии....океи това е тенеке. Това маи по скоро е като завист лека и уж демонстрация на гордост. Но пък къде това в хора от Армията...

Какво ти дава Тенекето по различно от другия състезателен формат Ебемлига с втория в класирането и победителя след бараж ?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 май 2022 15:29

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
rsk написа:А не искаш ли да си ходиш на Ловеч и да си ядем от великите кебапчета на Български извор?

Ако наистина бяхте сами срещу всички, още преди няколко години щяхте да ги ядете кебапчетата на Български извор.Сега се задоволявате с детски колички от бензиностанцията в Правец.

След като ме пращат в Ловеч, и аз да троля малко.А тук не говорим за транспаранти и скандирания, а за грабеж с взлом, за което се лежи в затвора.

Пак завоалираш. Имах предвид, защо заради няколко лумпена слагаш всички левскари под един знаменател?

И какво общо имам с бензиностанции, празнодумецо?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 май 2022 15:45

Като стана дума за бензиностанции, клетото Йомовче май бързо е прихванало от величкодихоновските номера - лъжа до дупка и колкото може. "КрАжбА колко моЕ", ако мога да перефразирам един популярен интернет герой.
Нямал нищо общо, не бил там. На "малУмното рАководство" докладвал, че си бил дОма.
После се оказа, че бил на местопрестъплението, ама само малко, но все пяк нямал нищо общо.
Туриха му белезниците и като нищо ще се снима с екипа на Юве. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 май 2022 15:51

Заможният невисок негражданин настанил се в Борисовата градина го стиска джоба за 500 лева да си подмени стъкларията.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 май 2022 15:55

rsk написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Ако наистина бяхте сами срещу всички, още преди няколко години щяхте да ги ядете кебапчетата на Български извор.Сега се задоволявате с детски колички от бензиностанцията в Правец.

И какво общо имам с бензиностанции, празнодумецо?

Аз какво общо имам с Ловеч ¯\(◉‿◉)/¯
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”