Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 17 май 2022 10:07

Този Йомов поне ще стане известен с нещо.
Мисля да правя петиция за връщане на гостуването в Ловеч. Бихте ли я подкрепили? :))
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 17 май 2022 10:43

Прочетох, че ставанало проблем заради наркотици. Дали е вярно, не се знае. Но е факт, че преместеното в София отборче снощи е излязло с поредната невярна и непроверена ( може би ) информация, базирана на това какво Йомов бил казал. Днеска Йомов казал друго в полицията, което го прави лъжец. Абе, пълна лайнарщина.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 май 2022 10:47

sinqkrepost1914 написа:Прочетох, че ставанало проблем заради наркотици. Дали е вярно, не се знае. Но е факт, че преместеното в София отборче снощи е излязло с поредната невярна и непроверена ( може би ) информация, базирана на това какво Йомов бил казал. Днеска Йомов казал друго в полицията, което го прави лъжец. Абе, пълна лайнарщина.

Да не забравяме че е юноша на Левски. Нормално да е закърмен с наркотиците още от U12 :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 май 2022 10:53

Като юноша на Левски не съм чувал, да е задържан или да е участвал в такива циркове. Важното е, че сега е футболист на ЦСКА-София и вие ще му сърбате попарата и ще се наслаждавате на таланта му.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 май 2022 11:07

rsk написа:Като юноша на Левски не съм чувал, да е задържан или да е участвал в такива циркове. Важното е, че сега е футболист на ЦСКА-София и вие ще му сърбате попарата и ще се наслаждавате на таланта му.

Е бил е малък за задържане :) Но е научил доста покрай СЗ ! :) Наркотици ..показност ...престрелки. G-класи :) Даже в управителния съвет имате зет на Таки :) Шефа на новото сдружение брат на Младежа :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 май 2022 11:14

rsk написа:....
Мисля да правя петиция за връщане на гостуването в Ловеч. Бихте ли я подкрепили? :))

Разбира се, иска ли питане!
@Модерачите може ли да направят една анкета в темата, за да се видят нагласите на форумния "суверен"?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 17 май 2022 11:23

gihuelo написа:
rsk написа:Като юноша на Левски не съм чувал, да е задържан или да е участвал в такива циркове. Важното е, че сега е футболист на ЦСКА-София и вие ще му сърбате попарата и ще се наслаждавате на таланта му.

Е бил е малък за задържане :) Но е научил доста покрай СЗ ! :) Наркотици ..показност ...престрелки. G-класи :) Даже в управителния съвет имате зет на Таки :) Шефа на новото сдружение брат на Младежа :)

Щото вашите Animals са само добри и свестни момчета... Айде. Какво общо има СЗ с някакъв юноша? Всъщност дори аз като фен, не бих казал, че имам нещо общо с тази ОПГ.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 17 май 2022 12:15

sinqkrepost1914 написа:Прочетох, че ставанало проблем заради наркотици. Дали е вярно, не се знае. Но е факт, че преместеното в София отборче снощи е излязло с поредната невярна и непроверена ( може би ) информация, базирана на това какво Йомов бил казал. Днеска Йомов казал друго в полицията, което го прави лъжец. Абе, пълна лайнарщина.

До вечерта ще бъде деприпознат и от армеец , ще си стане говедо :))))

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 17 май 2022 12:35

LoveAndPeace написа:

До вечерта ще бъде деприпознат и от армеец , ще си стане говедо :))))

Не вярвам.
Никога не може прасе да се превърне в говедо!
Колкото Литекс стана ЦСКА!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 17 май 2022 12:52

gihuelo написа:

Виж-чуй, НикитУ кви ги разправя да били шмъркали на почивката за тенекето, та може и да сте задминали сз...

https://www.youtube.com/watch?v=JJuB0WNt14Q&t=5s
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”