Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
А не искаш ли да си ходиш на Ловеч и да си ядем от великите кебапчета на Български извор?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:А не искаш ли да си ходиш на Ловеч и да си ядем от великите кебапчета на Български извор?
Мани, там как ме удари един път една наточена депутатка :D Точно на отклонението за кебапчетата ...
Леевски, оле
-
Testa_di_Legno
- Контакти:
boabbb написа:Забравих да кажа - днес гледах са сайтовете и искам ... Олимпиааааа :D
Е, хубавото за нас при такъв жребий е, че каквото и да стане, поне фолклорът на врага няма да се обогати с нищо ново. :D
Само "Левски"!
-
peliforewer
- Контакти:
Спорите колко е гадно 20 човека от 17-18 хиляди вдигнали някакъв скандален лозунг, един откачалник отишъл да чупи стъкла на Армията и медиите с челни заглавия Червени фенове трошат на Армията, това ли е представителната извадка от финала.Някъде в медиите да се наблегна на отвратителното изпращане на ракети в сектори с хора, пак от неколцина олигофрени от двете страни, това вече е проблем който може да осакати хора за цял живот.А оня от Варна да не се прави на жертвено агънце.Толкова за това, сега искам да споделя друго, гледах мача България-Холандия 17г. и какво да кажа,холандците с болшинство преселници, калибровани, здрави, едри получиха гол, но не се смутиха и ни натикаха в нашата половина и беше въпрос на време да ни победят.Това е манталитет който се изгражда още от детска възраст, нашите не са лоши футболисти, но не са научени, а и физически много изостават.Затова футболисти от долните дивизии и изпадащи отбори в западноевропейски държави са звезди в нашето първенство, а нашите най-големи таланти са резерви във втора-трета дивизия в чужбина.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
peliforewer
- Контакти:
rsk написа:А не искаш ли да си ходиш на Ловеч и да си ядем от великите кебапчета на Български извор?
Ако наистина бяхте сами срещу всички, още преди няколко години щяхте да ги ядете кебапчетата на Български извор.Сега се задоволявате с детски колички от бензиностанцията в Правец.
W84me ( Блатер) ..
olimpi написа:Божкее това ли са написали, утайки ниедни. ....
Боклуците мръсни имат и едно друго чаршафче "Гунди ви зове". Обикновено го опъват в Г откъм А, когато ние сме домакини.
На тия, де ги пишат подобни подигравателни работи и ги разнасят, им пожелавам само гадни работи в живота!
А другите припоци да не ми се правят на възмутени, щото вътрешно в тях нещичко се радва и ехидничи, знаем ви лицемерието.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Истински екшън се е развил на бензиностанция на "Околовръстното шосе" в София, в което е бил замесен и футболистът на ЦСКА - София Георги Йомов. Имало е бой, последван от престрелка с огнестрелни оръжия, а двама от замесените са пострадали, като са били ранени в краката и веднага са транспортирани във Военномедицинска академия.
Едва ли клетото Йомовче е стреляло, то едва ли ще може да улучи. Като знаем какъв стрелец е с топката, не ми се мисли как е с оръжие, а щом няма информация да се е прострелял, едва ли е замесен в самата стрелба. :)))))))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Всичко се е случило на бензиностанция, близо до заведение за бързо хранене. На място са изпратени полицаи и криминалисти.
Според информациите, на място са задържани певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа, и футболистът на ЦСКА - София Георги Йомов.
Замесените в боя са откарани за разпит в 7 РПУ.
Според информациите, на място са задържани певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа, и футболистът на ЦСКА - София Георги Йомов.
Замесените в боя са откарани за разпит в 7 РПУ.
Kotooshu написа:Така е когато не си познаваш историята !
или бързаш да преписваш и пак не си познаваш историята

"Историята черпи сведения само от писмените източници"
"Левски: Г. Каменски, Ст. Пешев, Ив. Вуцов, Ст. Аладжов, К. Ивков, Кр. Богданов, Б. Богданов, Ст. Павлов, Г. Аспарухов /КАПИТАН/, Я. Кирилов, Ал. Костов."