Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 16 май 2022 20:17

realno написа:
miro_rz написа:Вие за т.н. провокации ли живеете?
Аз да не се обиждам когато ми скандират "умрете селяни" а?

Дреме ми на дедовия, комплексарски му работи.

"Селяните" не са Гунди! ;)

Интересно ми какво мислят сините лумпени, ако Гунди беше жив дали щеше да скандира подобни глупости и други подобни идиотщини?

Много задълбавате!
Човек трябва да е над нещата!

Купа имаш, радвай се. Не бъди дребнав.
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 май 2022 20:44

Аз черпя
Изображение
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 май 2022 21:02

Така е когато не си познаваш историята !

или бързаш да преписваш и пак не си познаваш историята

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2022 21:06

Kotooshu написа:Е заради това!

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Това е голяма простотия. Винаги съм бил против ебавките за шофьора и т.н. С тия неща не се прави ебавка, справка - вашия "поп". Дори да е за дружество, ебавка с това не става.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 май 2022 21:11

boabbb написа:
Kotooshu написа:Е заради това!

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Това е голяма простотия. Винаги съм бил против ебавките за шофьора и т.н. С тия неща не се прави ебавка, справка - вашия "поп". Дори да е за дружество, ебавка с това не става.

Майтапа след мач е солта на футбола, без майтап не става.
Но има неща които просто, нормален човек не може да си обясни!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 май 2022 21:15

Сериозно ти казвам, аз не бих се предрешил като поп за опело. За мен подобни неща са богохулство и не го приемам.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 май 2022 21:16

rsk написа:Аз черпя
Изображение

Така е когато транспарантите се измислят в Ловеч. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 16 май 2022 21:31

delqnski47 написа:Тва транспарантче го държат няколко човека, може би около 10-20. Не виждам какво толкова впечатляващо има. ''На стадионите има олигофрени'' .... уааааау . Айде бе. Сериозно.
Значи няма да се даде внимание за тва че цяло хорео имаше с Гунди (аз даже в шок изпаднах,че на главата му няма рога или онова Л на тениската му не е задраскано или нещо подобно) , а ще се отдели внимание за тва чаршафче. Доста лицемерно ->

Е, в интерес на истината и "транспарантчето" с "мозАците" отпреди няколко години далеч не беше държано от достатъчно хора, че да репрезентира цялото левскарство, ама на - славата му дивна още отеква като някой ек и позори цялата ни общност. :D В подобни ситуации - когато личността се размива в тълпата, - е трудно да се избяга от "всеобщия" ефект от една "индивидуална" проява, била тя просташка (като в случая) или не: тя обикновено се възприема като израз на цялата група, представителите на която са се "изявили". Пък и нека не се спираме върху обстоятелството, че "червената" част от стадиона - цялата, а не едни "10-20" човека, - и вчера не ни спести шлагера "Гунди ви зове..." например. :D

Както и да е. Истината е, че подобни неща са колкото грозни, толкова и обичайни за подобни мачове. Целта им е точно да наранят чувствата на противника - какъвто беше и замисълът на "погребението" от 2016 г. например, - и именно затова аз избирам да не се трогвам особено от тях, като съветвам и останалите левскари (впрочем, и цесекари) да правят същото. Чорбалан отлично знае, че говедата сме чувствителни на темата "Гунди", понеже той е светиня за нас, и експлоатира това. Част е, макар и нелицеприятна, от съперничеството, какво да се прави... По-паметливите (и, уви, вече дърти) помним и едно "Христос воскресе, Гунди не" от едно дерби на "Герена" през пролетта на 2003 г., както и ред други простотии (и от двете страни) през годините, тъй че нищо ново и нищо драматично.

Иначе да ползвам случая да поздравя и двете публики. Заедно показахме, че колосите на българския футбол винаги ще бъдат само два и само в София, и всичките пари на света ни могат да променят това! В тоя смисъл общото изпълнение на националния химн преди началото на срещата беше донякъде символично.

Само "Левски" и честита купа на левскарите!
Последна промяна от Testa_di_Legno на 16 май 2022 21:33, променено общо 1 път.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 май 2022 21:32

Така е, когато си прост.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
boabbb
Контакти: