Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот icko65 » 16 май 2022 07:44

Thsmith написа:Остави машинки и тн. Всеки, който не е захващал никакъв бизнес е готов да прави сметките на оборотите на този, който прави и да му дава акъл за цени, заплати и какво ли още не. Феномени сме в гледането на чуждата паничка. Все на другия му е най-лесно, но не се хваща някой от тези мислители да застане на неговото място.

Не му гледам в паничката.. Казвам че не плащат за труд
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

23LBJ
Контакти:

!

Мнениеот 23LBJ » 16 май 2022 08:04

Thsmith написа:Остави машинки и тн.

Как да ги оставя, като моя най-добър приятел, който е на 28 години ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЯРВА, ЧЕ ОТ КОМАР СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ !
Буквално разбирам, че това е направо като някаква проказа. Изключва ти всякакви сетива, не можеш да виждаш, не можеш да мислиш... Сигурно до момента е проиграл към 15-20 палки, ако не и повече...
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

23LBJ
Контакти:

!

Мнениеот 23LBJ » 16 май 2022 08:07

icko65 написа:
Thsmith написа:Остави машинки и тн. Всеки, който не е захващал никакъв бизнес е готов да прави сметките на оборотите на този, който прави и да му дава акъл за цени, заплати и какво ли още не. Феномени сме в гледането на чуждата паничка. Все на другия му е най-лесно, но не се хваща някой от тези мислители да застане на неговото място.

Не му гледам в паничката.. Казвам че не плащат за труд

Кои ? За ресторантьорският бизнес ли говориш ? Аз до момента никога не съм гледал, колко е висока заплатата. Ако ще работя като сервитьор винаги гледам бакшишите. Има места в Русе, където има огромна въртележка на маси и всеки един сервитьор, ако работи и на твърд оборот може да си изкарва спокойно между 60 и 100 лева всеки ден. Говорим с твърд оборот и бакшиш. Ама вече съм само управител, срам ме е да сервирам, че съм на 30 години вече. Искам да се развивам, а парите в интерес на истината са по-малко.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 май 2022 12:49

icko65 написа:Русия всичко може да си позволи... Даже и да не е съгласна с краварския начин на живот... Ще обясня... Това щеше да се случи и в Украйна като бъдещ член на ЕС и НАТО.. България 15.05.22 плажа на Варна.. Порция цаца. 300гр. 10лв.Рибна борса Варна... не рибарите там е по евтино.. 1 кг. цаца 3.50 лв. Въпрос.. Колко процента печели нещастника работодател който има наглостта да каже.. Нямам пари да ти платя добра заплата... Примерно наполовина в ЕС... Що бе майката да еба Пазарна не соц. икономика сме имали... Нямаме.. Хората навън плащат за труд. Тук грабят и от труда..

Ами много е просто бе Ицко що няма европейски заплати, щото всичко по веригата е с ниски заплати. Я сметни колко човека днес ще поръчат цаца(където ме съмнява да е 10 кинта) и колко порция калкан, примерно. Сега сметни колко кг цаца трябва да продаде да има що годе читав оборот. Те така стават хубавите работи, острани лесно раздавате европейски заплати.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 май 2022 12:54

Плъховете са започнали да се предават в Азовстал
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 май 2022 13:57

bobo nikolov написа:Само, че фактите те опровергават и това е лесно проверимо.

Дай ги, де, дай ги да ги видя тия "факти" ....

bobo nikolov написа:По точка 2 - да, работа са, когато представляват заплаха за твоята страна или за някой от твоите съюзници. Американците проспаха сигналите преди 11 септември, но после си научиха урока и започнаха да действат превантивно. Тук казват “Better safe than sorry” или “По-добре да си в безопасност от колкото после да съжаляваш”.

Уау, САЩ се бранел .... виж ти .... и във Виетнам се бранеха, нали ??! И в Сърбия ??! И в Афганистан ??! И в Корея ??! И в Либия ??! ..... САЩ навсякъде по света е заплашен, всички му кроят злото и САЩ се налага да ги напада, за да не го нападнат те .... ВСЯКА война на САЩ е хуманна и за мир на човечеството .... е, поизбиха над 1 млн. цивилни по света, ама това е в името на мира и просперитета ....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 май 2022 14:03

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Точно преди инвазията изстреля ракети по Израел за да се покаже колко е як, не на мен тези.

Дай линк ??? Аз нямам спомен 2003-а Ирак да е обстрелвал Израел ... да не се бъркаш с войната в залива ??!

W даде някакъв ултиматум на Саддам да се предаде/абдикира. Онзи изстреля някакви ракети към Тел Авив, нещо уцели, нещо не. Нищо сериозно, но имаше опит за сплашване/изнудване. После W нахлу и онзи се покри в някаква дупка.

Посочи де, кога е изстрелял тези ракети ?? Смея да твърдя, че 2003-а няма такова нещо. Имаше 1991-а при войната в Залива.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 май 2022 14:08

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Точно преди инвазията изстреля ракети по Израел за да се покаже колко е як, не на мен тези.

Дай линк ??? Аз нямам спомен 2003-а Ирак да е обстрелвал Израел ... да не се бъркаш с войната в залива ??!

W даде някакъв ултиматум на Саддам да се предаде/абдикира. Онзи изстреля някакви ракети към Тел Авив, нещо уцели, нещо не. Нищо сериозно, но имаше опит за сплашване/изнудване. После W нахлу и онзи се покри в някаква дупка.

Посочи де, кога е изстрелял тези ракети ?? Смея да твърдя, че 2003-а няма такова нещо. Имаше 1991-а при войната в Залива.

Посочих, какво не разбра в W даде ултиматум и Саддам изстреля няколко ракети. Времето на струпването на войските не е повече от 2-3 месеца, като ти се търси коя дата е, свободно време смятам имаш, както и гугъл. Аз лично съм го чел в книгата на W /Важни решения или Дълг, не помня коя от двете/ заради това използвам като ориентир ултиматума му.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 май 2022 14:20

В книгата на тоя, дето бъркаше Австрия и Австралия, може да пише всичко, самият факт, че не можеш да намериш кога Саддам "обстрелвал" Израел през 2003-а, говори достатъчно.

23LBJ
Контакти:

1944

Мнениеот 23LBJ » 16 май 2022 14:23

ReBorn1982 написа:В книгата на тоя, дето бъркаше Австрия и Австралия, може да пише всичко, самият факт, че не можеш да намериш кога Саддам "обстрелвал" Израел през 2003-а, говори достатъчно.

Toй и Смити все бърка някои работи. Примерно, че РККА спечели войната срещу нацизма, а той все я бърка с хамериканската...

Върни се в “Свободна зона”