Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 16 май 2022 12:00

ogrizko написа:
TristaNNN написа:Ахахахахах, уцелил съм право в десятката със сравнението си, ама съм забравил да добавя, "лъжци и манипулатори". Ама ти сигурно не си такъв, просто не ти е направило впечатление кога съм писал горния офтопик коментар, нали? :)))

Напротив, направило ми е впечатление откога ти е коментара. Просто реших да преувелича малко, за да се замислите по въпроса и да е по-нагледно :)

Но също така ми е направило впечатление, че постоянно из темите ви се говори за Илиан Илиев .... имате мач с Ботев Пд и се почва дъвкане как Валентич не бил злобен като Илиан ..... играе се някакъв друг мач дето няма нищо общо с Черно море ....вътре гледам пак Илиан и Черно море замесени :) просто ми е смешно и не коментирам ....пък и всеки има право на мнение и как да си коментира и да вижда нещата, да изпитва злоба или не и прочие.... само едно нещо не разбирам .....и това едно нещо е точно проблема на който наблягам:

ЗАЩО ОБВИНЯВАТЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ ЗА НЕЩО, КОЕТО ПРАВИТЕ И САМИТЕ ВИЕ ??????

На мен не ми е проблем да мразите Черно море и Илиан и да си коментирате като си ви кефи.... ама да идвате в нашите теми да мрънкате, че за Левски се говорело и т.н.?! и че сме били комплексари, щото коментираме по различен начин от вашата гледна точка е абсолютна глупост за мен поне!!

Така или иначе повечето хора обичат да обвиняват другите отколкото себе си, така че може и да е безсмислено да съм писал.. все едно :))) успех в евротурнирите и така!

Защото този пишман треньор и отбора му от катъри е синоним на осакатяване, злоба и антифутбол.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 май 2022 12:32

Искам да си призная, че бърках за Мъри и предпочитах други да тренират Левски след оттеглянето на предишните треньори, но не и той. Умишлено изчаках да мине финала за купата и не избързах да си призная грешната преценка. Но след спечелването й се уверих, че Мъри е израснал като треньор и човек. Доказа на терена, че той е правилния треньор за Левски. Желая му само успех. Когато той успява и клуба ще успява.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 16 май 2022 12:47

Не знам за вас, но аз едвам оцелях. ❤️❤️❤️
САМОООО СИНИТЕЕЕЕЕЕ

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 16 май 2022 12:50

Sstefanov написа:Не знам за вас, но аз едвам оцелях. ❤️❤️❤️
САМОООО СИНИТЕЕЕЕЕЕ

Аз оцелях,ама къщата как оцеля.......................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 16 май 2022 13:13

Някъде бях прочел, че тази седмица се чака трансфер!

Дали някой има инфо по този въпрос?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 май 2022 14:25

Честито на всички левскари! Изстрадана радост - не по време на мача, а заради всичко, което преживяхме последните десетина години.
И още нещо - колко трябва да си далеч не от футбола, не от психологията, а от нормалните човешки чувства, та в миговете на неистова радост, на сълзи и от треньор, и от играчи, които за него са явно негови деца, а той за тях - втори баща, да зададеш въпрос - смятате ли да надграждате, а после в студиото да предъвкваш тази върховна глупост или пък подлост. На онова девойче дефицитите са обясними - все пак не е генно моделирано, но за тези в студиото? Бих им простил, ако им отиваше така, както на девойчетo, древното sancta simplicitas, но все ми се мотае, че са малко по-интелигентни и затова ги подозирам в перфидно зложелателство. Защото за мене да зададеш този въпрос на Мъри след всичко онова, което е постигнал с тези момчета най-вече заради взаимното доверие и взаимната обич, в деня в деня на сбъднатите им мечти, означава директно да го попиташ - ами сега - кога ще вземаш по-добри и да ги сменяш тия. Мъри усети този подтекст, но не беше достатъчно ядосан, за да каже, каквото трябва. Беше толкова щастлив и все пак се намери не един, който да сложи лъжицата катран в кацата с мед. Анатема - да не бъда по-откровен, но и истински циничен, за всички, които не приемат чуждата радост, чуждото щастие и не се радват с този, който е радостен, ами всячески търсят как да му отровят щастливите мигове! Тях и глупостта не ги извинява, защото отровната човешка завист - съзнателна или не, е над всичко !!!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 16 май 2022 14:34

Купатаааааааааааааааааааааа

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2022 14:39

Отборът на Фиорентина не се възползва от опцията да откупи стража на Левски Иван Андонов. Крайният срок за активиране на клаузата на родения през 2003-а година вратар изтече на 15 май. В момента българинът е контузен и не взе участие в последните три мача на Примаверата на "Ла Виола".
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 май 2022 14:48

Странджата написа:Честито на всички левскари! Изстрадана радост - не по време на мача, а заради всичко, което преживяхме последните десетина години.
И още нещо - колко трябва да си далеч не от футбола, не от психологията, а от нормалните човешки чувства, та в миговете на неистова радост, на сълзи и от треньор, и от играчи, които за него са явно негови деца, а той за тях - втори баща, да зададеш въпрос - смятате ли да надграждате, а после в студиото да предъвкваш тази върховна глупост или пък подлост. На онова девойче дефицитите са обясними - все пак не е генно моделирано, но за тези в студиото? Бих им простил, ако им отиваше така, както на девойчетo, древното sancta simplicitas, но все ми се мотае, че са малко по-интелигентни и затова ги подозирам в перфидно зложелателство. Защото за мене да зададеш този въпрос на Мъри след всичко онова, което е постигнал с тези момчета най-вече заради взаимното доверие и взаимната обич, в деня в деня на сбъднатите им мечти, означава директно да го попиташ - ами сега - кога ще вземаш по-добри и да ги сменяш тия. Мъри усети този подтекст, но не беше достатъчно ядосан, за да каже, каквото трябва. Беше толкова щастлив и все пак се намери не един, който да сложи лъжицата катран в кацата с мед. Анатема - да не бъда по-откровен, но и истински циничен, за всички, които не приемат чуждата радост, чуждото щастие и не се радват с този, който е радостен, ами всячески търсят как да му отровят щастливите мигове! Тях и глупостта не ги извинява, защото отровната човешка завист - съзнателна или не, е над всичко !!!

Твърде дълбоко гледаш на нещата. Уви, както и при девойчето, на онези в студиото също им е толкова капацитетът.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 16 май 2022 15:20

Ето по-голямата част от възможните съперници за Левски:

Базел (Швейцария), Славия Прага (Чехия), Йънг Бойс (Швейцария), ПАОК (Гърция), Макаби Тел Авив (Израел), Астана (Казахстан), Молде (Норвегия), ФКСБ (Румъния), БАТЕ (Беларус), Антверп (Белгия), Фехервар (Унгария), Судува (Литва), Флора (Естония), Шкендия (Северна Македония), Спартак Търнава (Словакия), Рига (Латвия), Кайрат (Казахстан), Осиек (Хърватия), Олимпия (Словения), КуПС (Финландия), Мъдъруел (Шотландия), Нефтчи (Азербайджан), Будучност (Черна гора), Чукарички (Сърбия).

Пу си заплювам някой от тия... Иначе приключваме в 1вия кръг...

Върни се в “Левски”