2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2022 Playoffs
В днешната НБА да си вкарал само 4 тройки... Ролевите играчи на Селтикс избухнаха много здраво. Почти съжалявам че нямат фенове тук, които да се зарадват на тази голяма победа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:В днешната НБА да си вкарал само 4 тройки... Ролевите играчи на Селтикс избухнаха много здраво. Почти съжалявам че нямат фенове тук, които да се зарадват на тази голяма победа.
Айде и тоя почнА...
........
Изкараха Гръка, предадоха се...
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Бостън направо убиват след почивката. Могат да мислят и за големия финал. ГСУ-Бостън?
Larsenn написа:Бостън направо убиват след почивката. Могат да мислят и за големия финал. ГСУ-Бостън?
Аз се надявам на бат Лука, ама с тоя хиробол... Постоянно топката е у него, в последната част не може да стои на краката си...
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Дончич , Динуиди (48 точки общо) и защитата на Далас съсипаха Финикс през първото полувреме. Букър и Пол с 3 (три) точки общо без кош от игра. Шок и ужас.
Далас буквално се подиграват с Финикс. На почивката 57-27?! Лука и Дънуиди правят каквото си искат. Слънцата просто не знаят къде се намират (поне засега). Този мач май свърши. Едва ли някой е очаквал Слънцата да са толкова жалки.
Това не е баскетбол, а нещо като "Чирпанското клане". Честно, мислех, че ще е оспрван мач, но Финикс ще си го вземат. 42 точки разлика след третата.Лука извади маршалския жезъл :). Крис Пол тази серия не прилича на себе си.
Ще ми се вече финала да е Маями-Далас!
Обаче що ми се струва че ГСУ и Бостън ще си вземат сериите в 6 мача.
Обаче що ми се струва че ГСУ и Бостън ще си вземат сериите в 6 мача.
Еб*си чоукването от Букър и Пол. Лука ги е съсипал направо.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk