Thsmith написа:Точно преди инвазията изстреля ракети по Израел за да се покаже колко е як, не на мен тези.
Дай линк ??? Аз нямам спомен 2003-а Ирак да е обстрелвал Израел ... да не се бъркаш с войната в залива ??!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Точно преди инвазията изстреля ракети по Израел за да се покаже колко е як, не на мен тези.
bobonikolov написа: Освен това някак си чудодейно Ал Кайда изведнъж цъфна в Ирак и започна да избива шиити и де що има други “неверници” баш, когато започна американската инвазия там. Случаеност? Не мисля.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Не разбрах каква работа има САЩ "на другия край на света".
Света няма край, това май сте го пропуснали във ватниковите училища? Земята е кръгла, няма да паднеш от ъгъла.
*Защитава съюзниците си Кувейт и Израел, защитава интересите си, за съжаление не прокарва Pax Americana какъвто е завета на Теди Рузвелт (да не се бърка с онзи тиквеник Франклин с новия курс и левите измишльотини, които е в основата на този крах в този регион)
Друго?
2003-а с какво точно Ирак е заплашвал "съюзниците" Израел и Кувейт ??
Да не говорим, че Израел е доказал, че може и сам прекрасно да се защитава. Няма нужда от пишман "помощта" на САЩ .... САЩ с нападението си срещу Ирак не решиха никакви проблеми, обратното, създадоха нови.
С присъствието си? И някоя и друга ракета към Израел.
Напротив, решиха проблема Саддам и оперативната възможност на Ирак да нанесе успешен удар срещу Израел. За съжаление подминаха Иран.23LBJ написа:Боби, искаш да кажеш, че американците не си срутиха двата небостъргача, за да си измислят причина за да влязат във война, ли ?
Пак почна с конспирациите и духчето Каспър. Чули недочули, че Путлер си гръмнал блоковете за да ескалира войната в Чечня и веднага вдигнали крак за подковаване и замесили небостъргачите : )
bobonikolov написа:Конспирациите са специалитет на путинофилите.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ReBorn1982 написа:Thsmith написа:Точно преди инвазията изстреля ракети по Израел за да се покаже колко е як, не на мен тези.
Дай линк ??? Аз нямам спомен 2003-а Ирак да е обстрелвал Израел ... да не се бъркаш с войната в залива ??!
icko65 написа:Русия всичко може да си позволи... Даже и да не е съгласна с краварския начин на живот... Ще обясня... Това щеше да се случи и в Украйна като бъдещ член на ЕС и НАТО.. България 15.05.22 плажа на Варна.. Порция цаца. 300гр. 10лв.Рибна борса Варна... не рибарите там е по евтино.. 1 кг. цаца 3.50 лв. Въпрос.. Колко процента печели нещастника работодател който има наглостта да каже.. Нямам пари да ти платя добра заплата... Примерно наполовина в ЕС... Що бе майката да еба Пазарна не соц. икономика сме имали... Нямаме.. Хората навън плащат за труд. Тук грабят и от труда..
icko65 написа:Русия всичко може да си позволи... Даже и да не е съгласна с краварския начин на живот... Ще обясня... Това щеше да се случи и в Украйна като бъдещ член на ЕС и НАТО.. България 15.05.22 плажа на Варна.. Порция цаца. 300гр. 10лв.Рибна борса Варна... не рибарите там е по евтино.. 1 кг. цаца 3.50 лв. Въпрос.. Колко процента печели нещастника работодател който има наглостта да каже.. Нямам пари да ти платя добра заплата... Примерно наполовина в ЕС... Що бе майката да еба Пазарна не соц. икономика сме имали... Нямаме.. Хората навън плащат за труд. Тук грабят и от труда..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта