Черно Море 2010

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно Море 2010

Мнениеот зеления » 15 фев 2010 16:15

ogrizko написа:Иначе не знам какво не ви е наред.... ама може да се каже, че това ни е най-добрата селекция от доста време насам! Аз лично съм много доволен този път, за разлика от някакви Адемаровци, Пихоцкичовци и т.н. Пък терените сега не са в добро състояние и нормално да има някаква предпазливост, а пък и все пак контроли. Аврамов и Ратников показаха качества, които впечатлиха треньора. Подписаха договори. Нормално сега малко да се поуспокоят и поотпуснат. Но очаквам в мачовете от първенството да се раздават на 100% и да покажат какво могат :geek:

И аз мисля, че от доста време нашите направиха що годе някаква селекция.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 15 фев 2010 16:36

San-Jose написа:
Thomson написа:И аз не виждам смисъл за Тъча и Манчев. Ако ги вземем ще са точно като Електричката - без пари дошли, с голяма заплата, нито ще играят с хъс, нито има пред кого да се доказват, нито са перспективни..само пари на вятъра ще се дадат..

И Кривия дойде на 33 години с голяма заплата, но свърши не малко работа, а Тъча е на 26 ако не се лъжа, Камбуров и той в Локо Сф без пари отиде на 31 години, но мачка нали?

Не виждам много логика да се сравняват Кривия и Манчев - нито постовете им са еднакви, нито нищо, само годинките. Също така и за Камбуров и Тъча (който не е на 26, а почти на 29) :roll: За мен те вече са дали всичко от себе си за клуба, който обичат и оттам нататъка вече ще доиграват. Може и да бъркам..Да не говорим пък за това, че имаме млади играчи на тези постове, които според мен заслужават много повече изява. Иначе и аз съм доволен от трансферите през зимата - взехме млади и перспективни играчи. Дано успеят да се сработят бързо и да ни радват :)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 19:42

gambara написа:но пак казвам единствено не впечатлиха с нищо освен с много грешки - Ратников и Аврамов

я да те питам аз ти в тази нива осеяна от кратери каква точно игра очакваше,нима не видя че топката не държеше права линия по земя,аман от специалисти като тебе,за бърза игра е нужен терен който първо да не е маломерен и второ да е поне подготвен и отъпкан /

Да аре сега оправдания, да не си им адвокат, добрия футболист и в блато ще намери начин да се изяви сред останалите, щом Александров-бек направо летеше по десния бек с топката, значи може да намериш начин и в такъв терен да си играеш играта, другото са глупави оправдания като - ама терена бил лош, топката летяла бързо, обувките били по-твърди, много слънце имало, много студен било, вятър имало, дъжд валяло, да не би Левски да ги бихме с 4:1 на килим от трева, дори терена беше 3 пъти по-лош от този в Албена

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 19:45

ogrizko написа:Иначе не знам какво не ви е наред.... ама може да се каже, че това ни е най-добрата селекция от доста време насам! Аз лично съм много доволен този път, за разлика от някакви Адемаровци, Пихоцкичовци и т.н. Пък терените сега не са в добро състояние и нормално да има някаква предпазливост, а пък и все пак контроли. Аврамов и Ратников показаха качества, които впечатлиха треньора. Подписаха договори. Нормално сега малко да се поуспокоят и поотпуснат. Но очаквам в мачовете от първенството да се раздават на 100% и да покажат какво могат :geek:

Точно пък Адемар играе супер в последните контроли, стига си давал мнения без да си гледал 1 контрола и новите как играят, не мога да те разбера как така ги преценяш без да си ги видял и за минута повреме на мач

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 15 фев 2010 19:49

Ти пък.. гледал си 1 контрола и...?
Остави ги да видим какво ще направят в официалните мачове!
За мен тази селекция е доста добра, българи+друг източно европеец, който ще е надъхан на макс да се докаже! Харесва ми идеята да се купуват играчи от нашия регион,вместо чернилки на килограм...
Ще поживеем и ще видим какво ще стане, до тогава можем само да предполагаме, но се надявам нещата да са с хубав край!

САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!!!!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 19:51

14 Ноември 2008 написа:Камбуров отиде в Локото на 29г.а кривия дойде при нас на 32 и докато влезе във форма ми на половин сезон.Стига сме събирали отсевките.Трябва да се взимат хора с бъдеще или настояще,но не и заради тяхното минало.Виж цска ако бяха освободили Дормушали Саидходжа(последния да затвори вратата)ставаше да се помисли по въпроса

Точно пък тоя Саидходжа изобщо не ни трябва, а и взехме Божилов, който е много по-добър, Камбуров отишъл в Локото на 29 ок, защо да не вземем Тъча на 29, при положение, че нямаме много алтернативи за този пост, определено е класен играч, кой какво иска да приказва, от такива футболист само може да спечели отбора, силен отбор не става само с млади, още по-малко пък в България

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 20:00

Everlast1913 написа:Ти пък.. гледал си 1 контрола и...?
Остави ги да видим какво ще направят в официалните мачове!
За мен тази селекция е доста добра, българи+друг източно европеец, който ще е надъхан на макс да се докаже! Харесва ми идеята да се купуват играчи от нашия регион,вместо чернилки на килограм...
Ще поживеем и ще видим какво ще стане, до тогава можем само да предполагаме, но се надявам нещата да са с хубав край!

САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!!!!

Прав си и не ме разбирайте погрешно и аз искам Аврамов и Ратников да се окажат добри попълнения, но просто си изказвам мнението от това, което видях като тяхна игра, разчоравох се, защото съм го гледал в някои и друг мач на Ботев и ми е правил тогава добро впечатление, просто не се оказа същото в мача срещу Черноморец Б-к, много слабо представяне, но дано наистина в официалните мачове да покаже за какво им е гласувано доверие на него и на Ратников

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 24 фев 2010 18:03

Утре представянето от колко часа е? В novsport.com и sportal.bg пише от 14.30, а в gong.bg и ole-bg.com от 11.30 :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”