THE G.A.M.E написа:Естествено, човека не крие, че си е краен русофил. :)
Но видеата му са доста обективни, поне що се отнася до чисто военните действия.
Не го знам от къде черпи инфо, но често това, което показва, ден-два по късно излиза като новинарски поток и от ЦРУ и МИ5.
Инак е ясно, че за войната вини украинците. Подържа тезата за "смъртоносните лаборатории", и че западът искал да разположи ядрени ракети срещу Русия.
Но угодно пропуска момента, че това може да стане ( ако вече не е ) ... И в Прибалтика. Чиито страни долу-горе са на идентично разстояние от Москва и Питер, в сравнение с Украйна. :)
Като цяло, аз лично не гледам кой говори, а какво казва.
Е, от къде може да ги черпи, от телеграм каналите. Нямаш си и на идея какви неща има там и каква жлъчна пропаганда се пуска и дори обсъждат кои градове да се бомбят с ядрено оръжие в Европа. Ние сме също в това число като дори си говорят за Варна като за у дома си и трябвало да се думнат градове като Шумен и Русе за назидание.
Да не говорим колко скрити групи има, в които за да си член трябва да платиш някаква такса. В такива групи виреят ей такива симпатяги, които в момента леко обръщат плочата -
http://www.youtube.com/watch?v=PVwfGSBGAcoТези в някакъв свой собствен свят са си живеели щом чак сега на почти 3-ят месец разбраха, че НАТО и Европа имат модерни оръжия от 21 век за разлика от самите тях. И това го казва бивш военен, който е на ти с нещата в тяхната армия, ама явно е бил сляп какво се случва навън. Яко са ги лъгали всички, че армията им е някаква модерна понеже се показват само някакви прототипи с малки бройки като новият им танк Армата, който дори закъса на парада преди 2 години и трябваше да го дърпат. Едва 30 танка имат налични от него, а се показа за първи път като прототип през 2009. Чак сега почнаха тази година същинските тестове на тази машина.