История на света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

23LBJ
Контакти:

Re: История на света

Мнениеот 23LBJ » 14 май 2022 17:04

Да, да... Няма да преподава в Софийския университет, а ще преподава в Хамериканския.... Напълно нарочно отивали там !?
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 май 2022 17:14

Нещо те изпуснах каква е тезата? Който е способен, мечтата му е нашата Алма-матер, а некадърниците отиват по Щатите ли? Това да не е като онази теза с трабантите и ферарита и това как видиш ли не се срещали много ферарита, явно не ги харесвали хората ; )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 14 май 2022 17:17

Thsmith написа:Нещо те изпуснах каква е тезата? Който е способен, мечтата му е нашата Алма-матер, а некадърниците отиват по Щатите ли? Това да не е като онази теза с трабантите и ферарита и това как видиш ли не се срещали много ферарита, явно не ги харесвали хората ; )

Кви щати, бе ? Американския университет в Благоевград ? Ти да не си друсан в момента ? ;дддд
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 май 2022 17:19

Калифорния... калифорния драги
С нея се запознах преди години, когато се беше върнала от Щатите и присъства на едно събиране на ДСБ.

A.Pinochet[/center]

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 14 май 2022 17:29

В момента и гледам биографията. Я ми обясни как една историчка, която буквално през 95-та няма никаква научна степен ще бъде канена да чете лекции в Калифорнийския университет ?! Това е повече от абсурдно... Дори не е и асистент ! И то ЮЗУ, дето е пълен парадокс като университет. Или лъже, или има някакви обвързаности, за които от доста време я подозирам. Пак ти казвам, тая е мега непозната за историческата гилдия, никой не я знае.

И пак ще го повторя, нямам никакви проблеми човек да си отстоява политическите възгледи. Проблем имам когато на черното се казва бяло.

А ДСБ са най-големите боклуци, извинявай ама...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 май 2022 17:38

Принципно приемам като комплимент всички подобни квалификации от хора симпатизиращи на най-античовешката система.
Би било странно и срамно да е обратното. Поне до преди години де. Аз се откъснах от момента в който се реши за нормално да се правят коалиции с червени/зелени боклуци и да се смесва десния консерватизъм с античовешки партии и идеи.

И не се съмнявам, че "историческа гилдия" съставена от маймунки без собствено мнение би се чувствала некомфортно в присъствието на някой, който казва истината и не се притеснява да подчертае лъжите, като тази за така нареченото "робство".

A.Pinochet[/center]

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 14 май 2022 17:40

Thsmith написа:Принципно приемам като комплимент всички подобни квалификации от хора симпатизиращи на най-античовешката система.
Би било странно и срамно да е обратното.

И не се съмнявам, че "историческа гилдия" съставена от маймунки без собствено мнение би се чувствала некомфортно в присъствието на някой, който казва истината и не се притеснява да подчертае лъжите, като тази за така нареченото "робство".

Ами аз само имена ще ти казвам, за да ме разбереш...

Петър Москов, Христо Иванов, Стоян Михалев и Виктор, Радан Кънев, Найо Тицин !!!!!!!!!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 май 2022 17:45

Тицин ми е приятел : )

Москов е боклук и предател, язък за майка му. Христо Иванов няма нищо общо с ДСБ, а с измислената коалиция заради, която аз не съм гласувал през последните години. Както казах, аз за зелени/червени идиоти не гласувам.

A.Pinochet[/center]

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 14 май 2022 17:47

Kaто ти е приятел, как намираш курвенското решение да се прекъсти улица "Украински герои" (или нещо подобно) ?

Сетих се и за един друг ваш кадър - Лукарски !

Знам къде е Министерството на икономиката! Жена ми и тъщата ми работиха там :ДДДДДДДДДДД
https://offnews.bg/politika/znam-kade-e ... 14710.html

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 14 май 2022 18:49

Смити, ето ти един филм да гледаш...
https://www.youtube.com/watch?v=Qimad3S ... uk&index=1

Върни се в “Свободна зона”