2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот pomiqrat » 14 май 2022 13:08

Влизаш в imdb и едва успяваш да намериш 5 филма след 1989 с оценка 7.5+. Да познаваш числата едва ли е висша математика... Всеизвестен факт, че се плаща на трол групи да гласува в подобни сайтове при премиерата на филм, но с времето оценките на слабите филми падат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 14 май 2022 13:37

Buck32 написа:
pill написа:Поредицата за Лейкърс била пълна гавра. Джери Уест щял да съди HBO. То затова такива филми не вървят, освен ако не е документална поредица като The Last Dance с истински кадри и хората да си разкажат тяхната си истина.

На кое викаш "не вървят"? Рейтингът в ИМДБ е 8.4, не е лошо. Както тук си говорихме с Лого 5 и (мисля) Ларсен, това не е документален филм, макар че е базиран на реални събития. И на мен книгата повече ми хареса, но НВО си търсят крайностите за да продават. Примерно в ИнТ хомо сцените с Ренли и Лорас в книгата ги няма, ама са преценили, че това ще продава. Тук са променили доста факти - гледал съм шестия мач от финалите 1980 и има малко общо с филма. На хората обаче явно им харесва.

Рейтинг 8.4 от 11 хиляди гласували е нищо мен ако питаш. То и минисериалът “Чернобил” го рекламираха с най-висока оценка, но няколко месеца по-късно рейтинга започна да спада. Единствения сериал, който държи оценка 9.5 от вече сигурно десет години е Breakind Bad и при това с близо два милиона гласували.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 май 2022 13:47

Отборът на Шак не би победил и Левски 2014 на Тити Ревльото ..... това е състав от почти само Его-та, няма "chemistry", както викат там ... при Чикаго е обратното, номер 1 е ясен, там спор няма, останалото са черноработници, а Роуз честно казано ми е излишен в такъв тим.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 14 май 2022 14:22

Бък то направо вече ми писна да те питам за този сериал. Вчера те питах, преди 2 седмици те питах, ти нищо не ми отговори

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 14 май 2022 15:35

logo5 написа:Бък то направо вече ми писна да те питам за този сериал. Вчера те питах, преди 2 седмици те питах, ти нищо не ми отговори

Извинявай, преди две седмици съм го пропуснал изцяло. Изгледах и 10 серия, като цяло е забавен, но когато си чел и книгата, а и други материали по темата, гледал си някои от мачовете - ами отклоненията от действителността са малко в повече. Когато става въпрос за мачовете - както и да е, но да представяш истински хора така изкривено според мен не е хубаво. Вярно, че имат "disclaimer", но прекаляват. Иначе просто като сериал на спортна тема не е зле.
Не знам помниш ли, но още в началото си говорихме за разтегленото действие - още тогава ти казах, че няма как да съберат в един сезон всичко.
Биографичния на Меджик не съм го гледал още, би трябвало да е по-коректен.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 14 май 2022 15:40

pill написа:Рейтинг 8.4 от 11 хиляди гласували е нищо мен ако питаш. То и минисериалът “Чернобил” го рекламираха с най-висока оценка, но няколко месеца по-късно рейтинга започна да спада. Единствения сериал, който държи оценка 9.5 от вече сигурно десет години е Breakind Bad и при това с близо два милиона гласували.

Сигурно си прав, не твърдя, че рейтингът е абсолютно отражение на действителността, но като цяло от прочетеното оставам с впечатлението, че зрителите го харесват. Иначе да - май всички реални герои не са доволни от образите си.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 14 май 2022 15:45

ReBorn1982 написа:Отборът на Шак не би победил и Левски 2014 на Тити Ревльото ..... това е състав от почти само Его-та, няма "chemistry", както викат там ... при Чикаго е обратното, номер 1 е ясен, там спор няма, останалото са черноработници, а Роуз честно казано ми е излишен в такъв тим.

Е, малко е прекалено, поне един извор на "chemistry" си имат и то може би най-добрият изобщо (макар че и той си е имал его). Освен това Чикаго са много по-дребни и независимо от черноработниците биха имали проблеми в защита.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2022 18:08

Не виждам причина отново да се пускат тия неща. Публикацията на Шак и тая "дрязга" с Пипън е от 2015-та. Какво не сме си казали за нея? Всеки си има мнение, нито феновете на Лейкърс ще убедят негативно настроените, нито обратното.

Колкото до мнението на Ръш, спорили сме и още тогава го казах, ще повторя. Ако някой си мисли, че искащ да спечели всичко възможно човек като Кобе ще захвърли титлата, само за да направи напук на Шак, или да се бори за МВП на финалите, значи е глупак. Просто и ясно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 май 2022 18:20

Извинявайте, ама тъп въпрос, просто съм забравил. Ако Далас като номер 4 бият Финикс като номер 1 НЕ печелят домакинско предимство за финала на запад, нали

23LBJ
Контакти:

2004

Мнениеот 23LBJ » 14 май 2022 18:21

rhaegar написа:Колкото до мнението на Ръш, спорили сме и още тогава го казах, ще повторя. Ако някой си мисли, че искащ да спечели всичко възможно човек като Кобе ще захвърли титлата, само за да направи напук на Шак, или да се бори за МВП на финалите, значи е глупак. Просто и ясно.

Никой не е твърдял подобно нещо, Регъре ! Просто, когато много искаш да спечелиш една награда, но нямаш нужните качества (все още), понякога чисто и просто пренебрегваш съотборниците ти и съответно друга награда.

https://www.youtube.com/watch?v=k7MSXZdqIpE&t=347s
Kobe's worst playoff game as a starter. I did not consider Game 5 vs the 2000 Pacers to be his worst game, because he was playing injured and was also not a real superstar until 2001. Kobe had 11 points, 3 rebounds, and 5 assists with 4 TOs and 3 fouls on 4/13 (31%) FG. What was also surprising is that Kobe made quite a few defensive mistakes against Rip Hamilton, and continued to do so when switching on to Prince, Billups, and Williamson. For most of the series he had done a good job defending against Rip, but this game wasn't the case.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Върни се в “Архив”