Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Благодаря за вниманието което сте обърнали към моята скромна особа по нощите, но ми се струва, че министър Василев е по-интересен https://eurocom.bg/show/evrodikof/14433
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
rsk написа:Не знам дали е същият, за който чух. Вероятно не е единствен случай.Здравейте,
Днес отидох до касите на стадион Българска армия с желанието да си купя билети за финала с Левски в неделя. Общо 5 броя – за мен, за сина ми на 12 г., за най-добрия ми приятел и за неговите синове, съответно на 13 и на 7 г.
За моя изненада, съжаление и най-вече раздразнение установих, че пред касите е обособен някакъв вид предварителен пропускателен пункт, състоящ се от поне 2 бр. /може и повече да са били, но ми беше трудно да идентифицирам, кой какъв е точно в тази постановка/ татуирани мускулести хомо сапиенси. Целта на този пункт беше да установи дали потенциалните купувачи са наистина цесекари и може ли да им бъде продаден билет. Проверката се състоеше в установяване на обективни факти и доказателства за клубна принадлежност като – дай ти вида фейсбука, имаш ли некви снимки от мачове, дай чатове с некой къде си си писал с него за билети…
Уважаемо ръководство на CSKA Sofia FC,
Аз съм цесекар от 1988 г. Вероятно павианите пред касата Ви не са били родени тогава. Сина си заведох на мач на ЦСКА още когато беше на 4 г.
Знаете ли колко обиди и подигравки съм изтърпял от мои приятели, съученици и колеги, заради загубите през 90-те от Левски? След 7-1, след 5-0, след един куп обръщалки? И предполагам не само аз. Затова намирам цялата тази ситуация за изключително, изключително обидна.
Драго Ръководство, другари,
Разбира се, че не си купих билети. Не минах теста за благонадеждност, а и честно нямах желание да се доказвам, като цесекар. Особено ако това е образът им, според Вас. Силно се надявам, клубът да няма никаква връзка с тези юнаци пред касите и бързо да вземете мерки за тяхното отстраняване. Ако ли пък това е Ваша инициатива, то не се чудете, че отборът няма истински успехи от много години и че стадионът е празен. С това отношение няма да се напълни никога.
И нека не спечелите никакъв трофей, докато не стъпя на мач на ЦСКА! Помните ли Бела Гутман?
Да завършим с поезия:
Още от дете,
запали моето сърце,
винаги ще бъде верен…
Ама не!
P.S. Ето вече имам доказателство за пред маймунарника!
P.S. 2 Снимки от мач съм имал даже. Ходихме с детето, за да види на живо любимия си футболист, играещ на същата позиция като него - Valentin Antov
Конец другари!
Този си заслужава боя с тези другари и другарки!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Еми прав е човека. Маймуняци ще му дават наклон. Само с това сдружение да не се получи същото и на Герена.
peliforewer написа:Благодаря за вниманието което сте обърнали към моята скромна особа по нощите, но ми се струва, че министър Василев е по-интересен https://eurocom.bg/show/evrodikof/14433
Гледай го, след като ти е интересен. На мен не ми е. Прилича ми на циганин и си дъвче езика, докато говори. И откакто е станал министър го вълнува само и единствено стадиона на Ганчев. Очевидно е от ловешката квота на правителството.
Явно мургавото министърче има да изкупува грехове, защото беше с основен принос към фалита на ФК Лупи. Сега е впрегнал всички сили в името на оранжевия копнеж.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
На оранжевите каси детектор на лъжата ли ползват за да различават припок от левскар? Ако все пак ползват да питат припоците дали отбора, който играйка е ЦСКА или Литекс? Ще бъде много любопитен резултата. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
peliforewer написа:Благодаря за вниманието което сте обърнали към моята скромна особа по нощите, но ми се струва, че министър Василев е по-интересен https://eurocom.bg/show/evrodikof/14433
Един припок колко интересен може да бъде?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
rsk написа:peliforewer написа:Благодаря за вниманието което сте обърнали към моята скромна особа по нощите, но ми се струва, че министър Василев е по-интересен https://eurocom.bg/show/evrodikof/14433
Гледай го, след като ти е интересен. На мен не ми е. Прилича ми на циганин и си дъвче езика, докато говори. И откакто е станал министър го вълнува само и единствено стадиона на Ганчев. Очевидно е от ловешката квота на правителството.
Явно мургавото министърче има да изкупува грехове, защото беше с основен принос към фалита на ФК Лупи. Сега е впрегнал всички сили в името на оранжевия копнеж.
Някой беше казал, че голяма част от българският народ освен, че е глупав е и прост.Ами за два дни Радостин Василев даде две обширни интервюта в които обясни подробно какво се е случвало в ММС и как работи сега.Но някои индивиди решиха, че Василев е много лош защото си прибра парите за наема от ЦСКА и ще им съдейства да си оправят стадиона без лев от Държавата, това е голямо престъпление за някои умници тук.Фенове на отбор никога не плащал наем за базите си, фенове на отбор на който му строят сектори безплатно не могат да се поберат в кожата си, че ЦСКА може евентуално да има нов стадион, това ще ги довърши.Може би нямаше да съм толкова краен ако бяхте изгледали видеото което ви постнах и кажете това от думите на Василев не са истина, с това не съм съгласен, но срещам едни коне с капаци които мисленето не ги влече, стигат им опорките.Вчера прочетох в Гонг как един син фен се възмущава, че не трябвало да се разрешава на ЦСКА да си строи нов стадион, защото по-добре било Държавата да си прибира милионите от наема на порутеното съоръжение, това е манталитетът на доста голяма част от феновете на Левски.
W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
realno написа:peliforewer написа:Благодаря за вниманието което сте обърнали към моята скромна особа по нощите, но ми се струва, че министър Василев е по-интересен https://eurocom.bg/show/evrodikof/14433
Един припок колко интересен може да бъде?
В тази тема най-интересният си ти, никой не може да е толкова "умен".
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:rsk написа:peliforewer написа:Благодаря за вниманието което сте обърнали към моята скромна особа по нощите, но ми се струва, че министър Василев е по-интересен https://eurocom.bg/show/evrodikof/14433
Някой беше казал, че голяма част от българският народ освен, че е глупав е и прост.Ами за два дни Радостин Василев даде две обширни интервюта в които обясни подробно какво се е случвало в ММС и как работи сега.Но някои индивиди решиха, че Василев е много лош защото си прибра парите за наема от ЦСКА и ще им съдейства да си оправят стадиона без лев от Държавата, това е голямо престъпление за някои умници тук.Фенове на отбор никога не плащал наем за базите си, фенове на отбор на който му строят сектори безплатно не могат да се поберат в кожата си, че ЦСКА може евентуално да има нов стадион, това ще ги довърши.Може би нямаше да съм толкова краен ако бяхте изгледали видеото което ви постнах и кажете това от думите на Василев не са истина, с това не съм съгласен, но срещам едни коне с капаци които мисленето не ги влече, стигат им опорките.Вчера прочетох в Гонг как един син фен се възмущава, че не трябвало да се разрешава на ЦСКА да си строи нов стадион, защото по-добре било Държавата да си прибира милионите от наема на порутеното съоръжение, това е манталитетът на доста голяма част от феновете на Левски.
Стига празни приказки и величаене на припока министър, на когото в цялото му интервю лъха припошкия му интерес. Пак казвам, нямам нищо против да строите стадион на държавата, НО след като си изплатите задълженията към НАП. Покажи от обширните интервюта на Припостин ЦСКАубиец като човек, който е поставен да брани интересите на държавата и народа как ще си събере милионите на умрелия ви клуб когото Литекс наследи?
Последна промяна от realno на 14 май 2022 13:53, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
peliforewer написа:но срещам едни коне с капаци които мисленето не ги влече
Объркал си се. Не могат. Не е до желание.
Старата смърт правилно ти каза "губиш си времето".
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.