Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
Чудя се щом тези ближели там каквото казваш ми е чудно червените другари какво ближат? 

paceto написа:Чудя се щом тези ближели там каквото казваш ми е чудно червените другари какво ближат?
Няма да ти отговоря щото става брутално.. Но виж накъде отива света.. Остави войната.. Тя е следствие.. Идва хаос.. И то голям. И защо.. Нали сме умни. Лъжи лъжи и пак лъжи. По целия свят. А не беше чак така.. До преди 20 г.. Примерно. Защо.. Ще се самоунищожаваме ли.. Не знам. И не е Русия причината. Другаде е. Но се прехвърля топката.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- paceto
- Контакти:
Ама разбира се, че не е виновна Русия, а всички останали.
- bobonikolov
icko65 написа:paceto написа:Чудя се щом тези ближели там каквото казваш ми е чудно червените другари какво ближат?
Няма да ти отговоря щото става брутално.. Но виж накъде отива света.. Остави войната.. Тя е следствие.. Идва хаос.. И то голям. И защо.. Нали сме умни. Лъжи лъжи и пак лъжи. По целия свят. А не беше чак така.. До преди 20 г.. Примерно. Защо.. Ще се самоунищожаваме ли.. Не знам. И не е Русия причината. Другаде е. Но се прехвърля топката.
Да то причината все е другаде. От 1918 година причината все е другаде. Искам да доживея денят, в който света ще се изчисти от такива диктатури като Русия и Китай. Без тях света ще е едно много по-добро място. А да и оня от Северна Корея. А този ден все някога ще дойде. Нищо не е вечно.
bobonikolov написа:Искам да доживея денят, в който света ще се изчисти от такива диктатури като Русия и Китай. Без тях света ще е едно много по-добро място. А да и оня от Северна Корея. А този ден все някога ще дойде. Нищо не е вечно.
Maни го тоя ден, много е далеч в бъдещето

Днес щеш ли да пуснеш списък с войните на САЩ, Китай и Северна Корея след 1960-а примерно?
Да видим колко па по-лоши са Китай и Северна Корея в сравнение със САЩ?
Колко други страни са нападнали Китай и Северна Корея и колко други страни са нападнали САЩ?
Едно списъче с войните на трите страни след 1960-а?
Айде, не е тежка задача да се събере инфо и да се докаже, че Китай и Северна Корея са нападнали 5 до 10 пъти повече страни в сравнение със световния миротворец САЩ

Последна промяна от Groucho на 13 май 2022 23:08, променено общо 1 път.
paceto написа:Ама разбира се, че не е виновна Русия, а всички останали.
Русия е, Русия е. И за инфлацията в САЩ е виновна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
paceto написа:Ама разбира се, че не е виновна Русия, а всички останали.
Да бе и аз как не помислих.. Тя като не е виновна що все я нападат от 200г.И нападателите и все са невинни и оцеляват все някак си... И пак към нея гледат. И тя пак ще ги бие... Щото лъжат че са невинни. Но май ще е за последно..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Тя като не е виновна що все я нападат от 200г.
Успокой се ! Не забравяй, че всеки път, щом нападнат Русия териториите й се увеличават. Така беше и по време на Великата отечествена война, където на страната на нацистите беше кажи-речи цяла Европа, но РККА отново се справи...
Лошото е, че историята се пише от победителите, а в Студената война определено СССР не излезе победител. Затова всекидневно ще четем небивалици от типа на "САЩ спаси света от нацизма" и т.н.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Groucho написа:Maни го тоя ден, много е далеч в бъдещето
Боби Турбото е поредния заблуден, който си въобразява, че ФАЩ водят битка срещу комунизма... ;дд
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!