Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
На нас ни е все тая за финала. Скъсаняците жадуват за него, защото и до такава мижава купичка не са стигали от близо 20 години.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- delqnski47
- Контакти:
miro_rz написа:Аре сега, СМ и ЛП все с костюми бяха!
Абе тоз финал не мина ли?
Да, доста често ме дразнеше това.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:
Винаги съм бил на мнение, че Мърата(аз по принцип винаги съм го уважавал) е малко по класен от бат Стою като треньор, но днес бат Андрю го би на външен вид. Може да си много добър, но по дрехите първо посрещат, дет се вика ->
И са тва ''погалкване'' на тенекето ко беше.... смисъл, малко ''криндж'' се получи, ко му стана на тоя човек, не знам .
Добре го посрещнахте ловешкия джентълмен, ще видим как ще го изпратите. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
pomiqrat написа:На нас ни е все тая за финала. Скъсаняците жадуват за него, защото и до такава мижава купичка не са стигали от близо 20 години.
Тая година много скъсаняци ви отрязаха мераците за титла. Все от скъсаняци да падате. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- damyanov1963
Очаквам пълен стадион(около 40 000), вряща атмосфера, клипове след това в световния нет и нека по-добрия да победи заслужено!
Е, надявам се това да е Левски.
Е, надявам се това да е Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Ходихте ли днес на презаверка? Чух, че ортодоксален припок е ял шамари. Били го объркали за враг с партиен билет :))))))))
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- damyanov1963
Навремето много ме беше яд, че отборите от другите държави се бореха и печелеха купата на страната си, а наще - купата на съветската армия окупаторка - Какво унижение за националното достойнство само!
През 79-та г. когато Левски спечели купата(тогава във в-к Старт имаше снимки на цялата последна страница на шампиона и носителя на купата), снимката на Левски беше доста размазана, а един приятел цесекар учеше в полиграфическия техникум и ходеше на практика в полиграфическия комбинат - Димитър Благоев и аз го попитах защо е такава, а той ми отговори смеейки се подигравателно - Ами защото бригадата, която ги печата са всичките от ЦСКА.
През 79-та г. когато Левски спечели купата(тогава във в-к Старт имаше снимки на цялата последна страница на шампиона и носителя на купата), снимката на Левски беше доста размазана, а един приятел цесекар учеше в полиграфическия техникум и ходеше на практика в полиграфическия комбинат - Димитър Благоев и аз го попитах защо е такава, а той ми отговори смеейки се подигравателно - Ами защото бригадата, която ги печата са всичките от ЦСКА.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- sinqkrepost1914
- Контакти:
rsk написа:Ходихте ли днес на презаверка? Чух, че ортодоксален припок е ял шамари. Били го объркали за враг с партиен билет :))))))))
Я малко повече инфо, че и на мен един приятел чорбар ми разправяше преди няколко дена случки от касите на кочината как глупаците правили ''лична'' проверка на всеки и естествено някви случки как пребили някви хора, понеже били от нашите. Та ми стана интересно тия мозъци как са се изпотрепали един друг от толко ''полицейски'' авантюри :)
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Не знам дали е същият, за който чух. Вероятно не е единствен случай.
Здравейте,
Днес отидох до касите на стадион Българска армия с желанието да си купя билети за финала с Левски в неделя. Общо 5 броя – за мен, за сина ми на 12 г., за най-добрия ми приятел и за неговите синове, съответно на 13 и на 7 г.
За моя изненада, съжаление и най-вече раздразнение установих, че пред касите е обособен някакъв вид предварителен пропускателен пункт, състоящ се от поне 2 бр. /може и повече да са били, но ми беше трудно да идентифицирам, кой какъв е точно в тази постановка/ татуирани мускулести хомо сапиенси. Целта на този пункт беше да установи дали потенциалните купувачи са наистина цесекари и може ли да им бъде продаден билет. Проверката се състоеше в установяване на обективни факти и доказателства за клубна принадлежност като – дай ти вида фейсбука, имаш ли некви снимки от мачове, дай чатове с некой къде си си писал с него за билети…
Уважаемо ръководство на CSKA Sofia FC,
Аз съм цесекар от 1988 г. Вероятно павианите пред касата Ви не са били родени тогава. Сина си заведох на мач на ЦСКА още когато беше на 4 г.
Знаете ли колко обиди и подигравки съм изтърпял от мои приятели, съученици и колеги, заради загубите през 90-те от Левски? След 7-1, след 5-0, след един куп обръщалки? И предполагам не само аз. Затова намирам цялата тази ситуация за изключително, изключително обидна.
Драго Ръководство, другари,
Разбира се, че не си купих билети. Не минах теста за благонадеждност, а и честно нямах желание да се доказвам, като цесекар. Особено ако това е образът им, според Вас. Силно се надявам, клубът да няма никаква връзка с тези юнаци пред касите и бързо да вземете мерки за тяхното отстраняване. Ако ли пък това е Ваша инициатива, то не се чудете, че отборът няма истински успехи от много години и че стадионът е празен. С това отношение няма да се напълни никога.
И нека не спечелите никакъв трофей, докато не стъпя на мач на ЦСКА! Помните ли Бела Гутман?
Да завършим с поезия:
Още от дете,
запали моето сърце,
винаги ще бъде верен…
Ама не!
P.S. Ето вече имам доказателство за пред маймунарника!
P.S. 2 Снимки от мач съм имал даже. Ходихме с детето, за да види на живо любимия си футболист, играещ на същата позиция като него - Valentin Antov
Конец другари!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев