История на света
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: История на света
Многоуважаваният академик Марков не е ли достатъчен? Внук на сатрап на пише за Народния съд :Д Дънооооо.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Многоуважаваният академик Марков не е ли достатъчен? Внук на сатрап на пише за Народния съд :Д Дънооооо.
Не, предпочитам да ти чета глупостите. Поне си забавен...
Дай пак определение за думата "етнос" ? Кво беше ? :ДДДДДДДДДД
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
23LBJ написа:ivan56 написа:ReBorn1982 написа:Разпореждали са се, ама не са ..... самият факт, че България не успява да спаси евреите от уж дадените й територии, трябва да ти показва ясно, че ние сме само временен администратор там.
И аз смятам, че е така и няма кво да ни се натяква от всякакви умрели кучета, че не сме спасили евреите там.
П.п много ми е интересен ника ти, приличаш ми на един бивш чорбар, ама чак пък толкова да си си променил възгледите не вярвам. :)
Ванка, купи си "Седми състав на НС" от Николай Поппетров и Върбан Тодоров. Изчети книгата ПЪЛНА С АРХИВНИ ДОКУМЕНТИ и пак ще говорим. :))))
Могли сме да ги спасим !
Изгледа ли "Второто освобождение" ?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
23LBJ написа:pomiqrat написа:Многоуважаваният академик Марков не е ли достатъчен? Внук на сатрап на пише за Народния съд :Д Дънооооо.
Не, предпочитам да ти чета глупостите. Поне си забавен...
Дай пак определение за думата "етнос" ? Кво беше ? :ДДДДДДДДДД
Всеки сам се самоопределя. Ако не ти харесва се оплачи на арменския поп. Етносът е исторически процес. Етносът е усещане. Етносът е обществено-икономическо развитие.
Вече каза, че е фалшифицирано, Ванка :Д
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ivan56 написа:Изгледа ли "Второто освобождение" ?
Няма нужда, гледай си го ти. Евелина Келбечева е едно от най-големите недоразумения. Не виждам и смисъл, да го гледам, едва ли ще ми промени възгледите.
Ако бяхме попаднали под западно влияние, щяхме да бъдем разпарчетосани. Ако бяхме попаднали под немско влияние, щяхме да се превърнем в препарат за почистване. Това е !
Останалото са разтягане на локуми.
Пак казвам, трудно ще ми промени възгледите. Такива филми са подходящи за такива като Помияра. Да гледат и да се зомбират.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
-
ivan56 написа:ReBorn1982 написа:Разпореждали са се, ама не са ..... самият факт, че България не успява да спаси евреите от уж дадените й територии, трябва да ти показва ясно, че ние сме само временен администратор там.
И аз смятам, че е така и няма кво да ни се натяква от всякакви умрели кучета, че не сме спасили евреите там.
П.п много ми е интересен ника ти, приличаш ми на един бивш чорбар, ама чак пък толкова да си си променил възгледите не вярвам. :)
Аз съм 1982. Преди години получих вечен бан, ха ха, така и не разбрах защо ..... затова и не съм се явявал толкова време.
Възгледите ??! Кои възгледи ??
ReBorn1982 написа:Аз съм 1982. Преди години получих вечен бан, ха ха, така и не разбрах защо ..... затова и не съм се явявал толкова време.
Възгледите ??! Кои възгледи ??
Е кво няма да те банират, като тровеше всички в секцията "ЦСКА" ?
Иначе и ти си купи "Седми състав на НС", ще прочетеш ужасяващи неща и ще ти стане ясно, колко нелепо е твърдението, че сме спасили евреите си.
-
Банът ми има връзка с нещо съвсем друго, 99% съм убеден, но не желая да ръчкам стари неща. Било, каквото било.
bobonikolov написа:.
Каква дискусия очакваш да проведеш с човек оповаващ се на информиран нет и за него друг достоверен източник не съществува?
Великата индустриализация на СССР е дело на САЩ. След това по стар руски обичай открадват направеното от американците и ги обявяват за враг.
pomiqrat написа:bobonikolov написа:.
Каква дискусия очакваш да проведеш с човек оповаващ се на информиран нет и за нео друг достоверен източник не съществува?
;дддддддддддддддд