История на света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: История на света

Мнениеот ReBorn1982 » 12 май 2022 20:19

THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:Не те знам какво си чел, ама ако не бяхме клекнали и влезли в Тристранния пакт, щеше да видиш как "пробългаринът" Хитлер щеше да срине България, както направи с Гърция и Югославия ....
Остава въпросът, защо Хитлер предлага пакт на нас, а не на сърби и гърци ?

Че Югославия даже приема да се присъедини, просто противниците правят преврат в Белград и изтеглят Югославия, което провокира Хитлер да нападне.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 май 2022 20:24

THE G.A.M.E написа:Оставям на страна това, че ние и голяма част от населението на Германия, сме арийци, и това е доказан факт.

Абе нещо Хитлер май не ни е броял за арийци ....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 май 2022 20:49

23LBJ написа:1982, oпитваш се да спориш с хора, които живеят в паралелен свят. На всичкото отгоре ми съсипахте хубавата тема, мама ви загубена...

Хитлер бил приятел на Борис !? Не думай... Тц-тц-тц. Сигурно сабахлем все са си пиели кафето...

Аман от лаици !

Пиши в информиран нет. Там идиотите са на висока почит.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2022 21:43

ReBorn1982 написа:Абе нещо Хитлер май не ни е броял за арийци ....
Ми нема подобни думи или действия.
Както писах, имаме фактите, които посочих по горе.
В историята няма "ако".
Германия ни предоставя половината Балкански полуостров, няма немски войски или чиновници, които да съблюдават какви ги вършат нашите.
А нашите са се разпореждали във въпросните земи, като с български.
Това е. Останало от типа - "Ама то след войната... Еди какво си", са предположения-спекулации.
По същата логика можем да предположим, че териториите на централна и южна Гърция, вместо на Италия, са щели да бъдат дадени на нас.
Тоест, можем да продължим спекулациите, но в наша полза.
Но ще са просто спекулации, нищо повече.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 май 2022 22:21

Разпореждали са се, ама не са ..... самият факт, че България не успява да спаси евреите от уж дадените й територии, трябва да ти показва ясно, че ние сме само временен администратор там.

Capitan4e_Puyol

слугинчето набор 91

Мнениеот Capitan4e_Puyol » 12 май 2022 22:29

pomiqrat написа:
23LBJ написа:1982, oпитваш се да спориш с хора, които живеят в паралелен свят. На всичкото отгоре ми съсипахте хубавата тема, мама ви загубена...

Хитлер бил приятел на Борис !? Не думай... Тц-тц-тц. Сигурно сабахлем все са си пиели кафето...

Аман от лаици !

Пиши в информиран нет. Там идиотите са на висока почит.

Хахаха, направо го закри слугинчето 91. Само че и нивото идиоти е пак височко за него. :)

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 12 май 2022 22:31

ReBorn1982 написа:Разпореждали са се, ама не са ..... самият факт, че България не успява да спаси евреите от уж дадените й територии, трябва да ти показва ясно, че ние сме само временен администратор там.

Брато, ти като единственият с акъл тук, моля те, спрете да ми серете по темата. Преместете се поне в "История на БГ". Писнахте ми на оная работа, честно. Едва изтърпявам тия шизофреници, сега недей почва и ти...
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 май 2022 13:40

23LBJ написа:
ReBorn1982 написа:Разпореждали са се, ама не са ..... самият факт, че България не успява да спаси евреите от уж дадените й територии, трябва да ти показва ясно, че ние сме само временен администратор там.

Брато, ти като единственият с акъл тук, моля те, спрете да ми серете по темата. Преместете се поне в "История на БГ". Писнахте ми на оная работа, честно. Едва изтърпявам тия шизофреници, сега недей почва и ти...

В информиран нет набират бавноразвиващи да споделят новините им. С предимство са от Добрич.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 май 2022 17:26

И аз смятам, че е така и няма кво да ни се натяква от всякакви умрели кучета, че не сме спасили евреите там.
П.п много ми е интересен ника ти, приличаш ми на един бивш чорбар, ама чак пък толкова да си си променил възгледите не вярвам. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 13 май 2022 17:49

ivan56 написа:

И аз смятам, че е така и няма кво да ни се натяква от всякакви умрели кучета, че не сме спасили евреите там.
П.п много ми е интересен ника ти, приличаш ми на един бивш чорбар, ама чак пък толкова да си си променил възгледите не вярвам. :)

Ванка, купи си "Седми състав на НС" от Николай Поппетров и Върбан Тодоров. Изчети книгата ПЪЛНА С АРХИВНИ ДОКУМЕНТИ и пак ще говорим. :))))

Могли сме да ги спасим !
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Върни се в “Свободна зона”