2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

KeepWalking

Re: !

Мнениеот KeepWalking » 12 май 2022 22:08

23LBJ написа:Гледам, че пак съм станал център на внимание... Мишоците пак изпълзяха от дупките. :)

Абе нз дали си станал център на внимание, ама съм съгласен напълно с теб за цензурата в този сайт, макар че не виждам защо бях баннат завинаги от този сайт,както ми изписва като вляза от стария профил.
Идея към кой да се обърна да ми обясни?

23LBJ
Контакти:

Re: !

Мнениеот 23LBJ » 12 май 2022 22:26

KeepWalking написа:
23LBJ написа:Гледам, че пак съм станал център на внимание... Мишоците пак изпълзяха от дупките. :)

Абе нз дали си станал център на внимание, ама съм съгласен напълно с теб за цензурата в този сайт, макар че не виждам защо бях баннат завинаги от този сайт,както ми изписва като вляза от стария профил.
Идея към кой да се обърна да ми обясни?

Ти можеш ли да си представиш, че получавам бан, само защото съм на руска позиция. Да не говорим, че опозиция фактически няма. Това са някакви мега дебилни същества, дето мразят Русия, защото я мразят.

Регъра се оказа единственият пичага, другите са лицемери и лъжат. Респект за което !
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

KeepWalking

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот KeepWalking » 12 май 2022 22:32

Абе аз съм писал само тук и в "без цензура". Не проумявам защо съм получил бан, и то завинаги.
Нз какво да кажа просто, поне някой да ми обясни защо.

23LBJ
Контакти:

?

Мнениеот 23LBJ » 12 май 2022 22:35

Пиши за плейофите поне, ти не беше ли фен на Лейкърс и Славия ?
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

KeepWalking

Мнениеот KeepWalking » 12 май 2022 22:37

Фен съм на ГСУ и Цска :))))

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 12 май 2022 22:41

KeepWalking написа:Фен съм на ГСУ и Цска :))))

Почти познах... ;д

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 12 май 2022 23:08

По ирония на съдбата Джрю Холидей направи най-добрата решаваща защита през този сезон точно срещу защитника на годината. В рамките на 10 секунди му наби чадър и следващата атака му открадна топка. Това си е висш пилотаж защита. Тука просто Бъкс показаха чемпиъншън менталити, че да обърнат Селтикс.
П.П. И не се казва Жа Морент, а Джа Морант, това не са ти вафли Морени, нито е Жа, нито Морент.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2022 23:16

Човека явно слуша руски коментар и така и пише!

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 13 май 2022 00:30

logo5 написа:И не се казва Жа Морент, а Джа Морант, това не са ти вафли Морени, нито е Жа, нито Морент.

За Джа съм съгласен, и аз го пишех така в началото, но видях, че в редица публикации го изписват като Жа и просто си спестих една буква... :-)

Виж за Морант не съм съгласен. Пусни си четвъртия мач ГСУ-Мемфис. В самото начало изписват имената на коментаторите от TNT (някъде минута след началото на записа). Коментаторът Ian Eagle от TNT съвсем отчетливо произнася "Джа Морент". Хапни една морена за успокоение... :-)

Апропо, българските коментатори по Диема Спорт също използват "Морент".

Pichichi, от началото на войната руски коментари няма...

То и Антетокумпо не е вярно, ама си върви така. На времето като гледах гръцка телевизия ми направи впечатление, че българския футболист Барзов се изписваше MPARZOV. MP се чете като Б. Та Антетокумпо би трябвало да се произнася Антетокунбо. Имам известни подозрения, че комбинацията NT се чете като Д. Ако е така името става Адетокунбо – така го пише и в баскетболната секция на "Гонг". Ако има някой специалист по гръцки, да се произнесе.
НЕма начин да нЕма начин!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 13 май 2022 01:09

pan_Joro написа:
logo5 написа:И не се казва Жа Морент, а Джа Морант, това не са ти вафли Морени, нито е Жа, нито Морент.

За Джа съм съгласен, и аз го пишех така в началото, но видях, че в редица публикации го изписват като Жа и просто си спестих една буква... :-)

Аз пък реших, че си френски възпитаник и затова. Викам си "добре, че не е испански, щеше да стане"Ха" :)
Това признание обаче не звучи добре - щом за да пишеш една буква по-малко си готов да изкривиш името на човека, то при по-сериозен мотив направо не ща да мисля :)

Върни се в “Архив”