Венгер води Арсенал към посредственост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Венгер води Арсенал към посредственост

Мнениеот Alternative » 15 фев 2010 14:56

По темата...Венгер е голям треньор.Винаги се е стремял към красивият и техничен футбол.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 15 фев 2010 17:07

Били сме с Венгер в най-добрите години, ще бъдем с него и в най-лошите !!!!
Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 15 фев 2010 18:50

Gunners написа:Били сме с Венгер в най-добрите години, ще бъдем с него и в най-лошите !!!!

Аз си признавам, че много псувах като паднахме от Челси и Юнайтед, но в действителност споделям мнението ти на 101%!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 15 фев 2010 19:55

niki87 написа:Според мен Венгер е треньор средна рЪка.За 14 години е спечелил 3 титли и загуби по един финал и в трите евротурнира,като две от загубите бяха от Сарагоса и Галатасарай,което не говори добре за французина.Колегата преди мен го сравнява с Хитцфелт...което е нелепо.Генерала спечели 2 пЪти ШЛ с два различни отбора и то в рамките на 4 години,което не се е отдавало на нито един друг треньор!...Според мен докато на чело на Арсенал е Венгер отборЪт винаги ще показва красив футбол,но дотам,най-много още някоя титла или ФА Къп да спечелят...В Европа просто не ги виждам.

ПРеди да дойде Венгер, Арсенал бяха пълна 0, щом от 96 година работи там не мисля, че е втора ръка ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
ARSENAL(LONDON)
Контакти:

Мнениеот ARSENAL(LONDON) » 16 фев 2010 10:00

mislq 4e toi e dobyr trenior . prosto trqbva da inwestira malko pove4e pari v klasni igra4i i ne6tata 6te si doidat na mqstoto

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 16 фев 2010 16:04

lisynger написа:ПРеди да дойде Венгер, Арсенал бяха пълна 0, щом от 96 година работи там не мисля, че е втора ръка ;)

Преди Венгер да дойде в Арсенал тъкмо бяхме спечелили КНК на финала с/у Парма, и имахме общо 10 титли в първенството, така че първо си проверявайте инфото преди да пишете.

П.П. Виж, това което си написал важи в пълна сила за Челси преди Абрамович и Моуриньо, но не е за Арсенал, един от най-славните отбори заемащи достойно място в йерархията на Англ. футбол.
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 17 фев 2010 19:55

Не мисля,че ги води към това...Просто трябва някой да му налее повечко акъл,че трябват не само красива игра и млади играчи,но и резултати :) :)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 24 фев 2010 17:31

Той акъл си има, но няма пари за трансфери заради стадиона. Видно е, че не може само с младежи. Играят добре, красиво, но срещу силните се пречупват, като срещу Челси и Юнайтед. Тази година също е загубена за Арсенал и веднага звездите искат да бягат: Галас и Фабрегас. Вярно е, че има , кой да ги замести, но как да излязат срещу Юнайтед-Рамзи-19год. и Кембъл-36год. Трябва селекция, но със сериозни футболисти като преди години-Овермарс, Анри, Пирес, Кану и най-вече вратар!. Иначе състава е добър, но млад!

Върни се в “Арсенал”