2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2022 Playoffs
Е той някакъв джентълмен Спайс Адамс, който бил съ-водещ на Шак в подкаста му го бъзнал, че Гобер щял да го ограничи до 12 точки, на което Шак отговорил "Така е, за първата четвърт"
ReBorn1982 написа:Като стана дума за нигериеца, сетих се за може би най-подходящата на български дума за използвания за него "freak" - чешит .....
Абе, чешит по-скоро е някой, с нетрадиционен подход, повече е ментално понятие. То при него пълното би трябвало да е "feak of nature", което си е "чудо на природата"
Имало е изнасилване щата Флорида!
Голям бой са им метнали.
И на другото място е имало секс. :)
Голям бой са им метнали.
И на другото място е имало секс. :)
!
Секцията се е превърнала в сбиршина на лаици. Единия грам не знае правилата, ама постоянно твърди, че съдиите били срещу Уориърс. Другия преди две години яде мамалига с големия черпак, скъса се да плюе по титлата на ЛеБрон, понеже била в балон, ама на гръка титлата била заслужена. Що ли ? Ми те 30% от играчите бяха в лазарета... Малко ти е двоен аршина. И въпреки всичко пак можеше и да не стане, поради 2 сантиметра. Кое пък му бе толкова заслуженото, не става много ясно...
П.С.
Регър, бана ми беше до 9-ти май, постоянно го увеличават, увеличават. Ебах аз тая свобода на словото тук. Който е с Русия го ебат в гъза...
П.С.
Регър, бана ми беше до 9-ти май, постоянно го увеличават, увеличават. Ебах аз тая свобода на словото тук. Който е с Русия го ебат в гъза...
Re: !
LBJ23 написа:Секцията се е превърнала в сбиршина на лаици.
Добре че от време на време някой професионалист ни посещава, да ни разясни истината :)
Пиша в секцията, както и ти. Не че твоето мнение за секцията ще ме разплаче, но когато обобщаваш така, няма за какво да мрънкаш при отговор.