Мачът на истината: ЦСКА - Локомотив Пловдив (официална тема)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дербито на първия кръг:ЦСКА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! 27.02 2010г
0-1 с гол на Чилика в 85 мин. 

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
- love_hurts
ХАхаха мечтите са безплатни. Ще е постижение за Локото, ако не паднат с повече от 3-0 

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
cska_90 написа:Kак ги виждате тези хиксове-незнам.Твърда единица и то с разлика!!!
Този път няма да е толкова лесно

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
cska_90 написа:Kак ги виждате тези хиксове-незнам.Твърда единица и то с разлика!!!
Локо Пд. в момента няма нищо общо с есенния дял.
Да, с оглед факти, домакинство на ЦСКА и т.н. мача е единица, но винаги има процент и за други знаци.
Един мач е 100% даден знак след неговото свършване.
В момента Локото имат един амбициран треньор който успя да вгорчи на много отбори живота, имат нов собственик който дава допълнителен стимул, имат и нови футболисти, и всичко е възможно да се случи.
През есента Даксин ту игра ту не, сега си е в отбора и ще мисли само за него. Взеха Лазаров, Чиликов и т.н. Тези футболисти за отбор като Локо са си доста добри.
Мача е 70%-1, 20%-Х, 10%-2

- modor
- Контакти:
[offtopic]Гледаме на боб.............

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Братле сьгласен сам с теб ама само един вьпрос да те питам без да се обиждаш и да не ми трият мненията ... какьв отбор е Литех та говориш за Локомотив сигурно имате повече фенове сигурно имате повече история та вие сте от 10 години вьв футбола докато Цяла Бьлгария знае Кои е Локомотив ? иначе сьс сичко друго сам сагласен ! Ако може отговори ми ?
- supershampion2004
Локо сега е възроден! Ще стане як мач сигурен съм.
АЙДЕ ЛОКО!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gzeZGdQmqnA[/youtube]
АЙДЕ ЛОКО!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gzeZGdQmqnA[/youtube]
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

PFC Litex написа:Локо Пд. в момента няма нищо общо с есенния дял.
Да, с оглед факти, домакинство на ЦСКА и т.н. мача е единица, но винаги има процент и за други знаци.
Един мач е 100% даден знак след неговото свършване.
В момента Локото имат един амбициран треньор който успя да вгорчи на много отбори живота, имат нов собственик който дава допълнителен стимул, имат и нови футболисти, и всичко е възможно да се случи.
През есента Даксин ту игра ту не, сега си е в отбора и ще мисли само за него. Взеха Лазаров, Чиликов и т.н. Тези футболисти за отбор като Локо са си доста добри.
Мача е 70%-1, 20%-Х, 10%-2
Това важи в пълна сила и за ЦСКА. Следователно резултата ще е същия, както есента.
Моята прогноза е 90%-1, 10%-Х, 0%-2
И относно това кадето фен на цска се исказа какво дерби било да погледне статистика добре и да Види 31 кратния шампион на Бьлгария срещу кои играи наи Трудно а и за друго е дербите 2те Публики В Бьлгария са наи добрите такачее !
Xapu1936 в един общодостъпен форум се пускат теми и се дискутира по тях като се спазват дадени правила.
Всеки има право да изкаже мнение по дадена тема, така че много ми е интересно ако вместо PFC Litex акаунтът ми се казваше Dolni voden какво щеше да ми отговориш?
msm, никога не изхвърляй момента изненада, защото във футбола тя просто съществува. Никой не е предполагал, че отбор от 4-та дивизия ще отстрани Реал Мадрид за Купата на Краля, но и това се случи, нали?
Всеки има право да изкаже мнение по дадена тема, така че много ми е интересно ако вместо PFC Litex акаунтът ми се казваше Dolni voden какво щеше да ми отговориш?
msm, никога не изхвърляй момента изненада, защото във футбола тя просто съществува. Никой не е предполагал, че отбор от 4-та дивизия ще отстрани Реал Мадрид за Купата на Краля, но и това се случи, нали?