Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
На 15 - ти ще има "дерби" между отбора на народа и отбора, който наследи умрелия отбор на комунистите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
delqnski47 написа:За всичко друго можеш да плямпаш глупости , но за щадиото е изключителна говежда наглост да се обаждате , при положение че говедата Софиянски и Бакърджиев ви го подариха два дена преди да им свърши правителството . Ама изключителна наглост :) Просто там не трябва да се обаждате ако имате поне малко морал...
П.П. Приказките как дядо ти и баба ти го бил строил и т.н. си ги приказвай на децата си. :)
Наясно съм, че припошкото безочие е пословично, ти и себеподобните ти го доказвате ежедневно, но няма да се уморя да повтарям, че Левски е направил толкова реални и многомилионни инвестиции в базата си през годините, до колкото само в Разград успявят да се доближат. Други фенчета разни могат само да цъкат с език или пък да стават за смях, коментирайки нашия стадион.
И, да, благодарение на бабите и дядовците го има този стадион!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:delqnski47 написа:За всичко друго можеш да плямпаш глупости , но за щадиото е изключителна говежда наглост да се обаждате , при положение че говедата Софиянски и Бакърджиев ви го подариха два дена преди да им свърши правителството . Ама изключителна наглост :) Просто там не трябва да се обаждате ако имате поне малко морал...
П.П. Приказките как дядо ти и баба ти го бил строил и т.н. си ги приказвай на децата си. :)
Наясно съм, че припошкото безочие е пословично, ти и себеподобните ти го доказвате ежедневно, но няма да се уморя да повтарям, че Левски е направил толкова реални и многомилионни инвестиции в базата си през годините, до колкото само в Разград успявят да се доближат. Други фенчета разни могат само да цъкат с език или пък да стават за смях, коментирайки нашия стадион.
Правили сте ремонти след като ви подариха обора . Кво се правиш на глупав.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
За заблудените припоци:
"След ново „спортно райониране“ на София, на Левски е отпуснат нов терен за строеж на стадион в кв. Герена на V столичен район (днешен район Подуяне). През 1960 г. клубът официално започва строеж на третия си стадион. Проектът е дело на арх. Лазар Парашкеванов и се реализира в продължение на три години с пари, събирани от почитателите. Официално стадион „Левски“, популярен просто като „Герена“ (от тогавашното име на квартала, в който е построен), е открит на 10 март 1963 г. с шампионатния мач Левски – Спартак (Плевен), завършил при резултат 4:0. Стадионът е с тревист терен и има размери 110х80 m, около него има изградена лекоатлетическа писта, а на трибуните има пейки за 28 000 седящи места. Западната трибуна е покрита с козирка.[1]"
Сега наглите и заблудени припоците да кажат колко стадиона са построили или единствения им "дом" е присвоения стадиона на АС 23, който ползват под наем?
"След ново „спортно райониране“ на София, на Левски е отпуснат нов терен за строеж на стадион в кв. Герена на V столичен район (днешен район Подуяне). През 1960 г. клубът официално започва строеж на третия си стадион. Проектът е дело на арх. Лазар Парашкеванов и се реализира в продължение на три години с пари, събирани от почитателите. Официално стадион „Левски“, популярен просто като „Герена“ (от тогавашното име на квартала, в който е построен), е открит на 10 март 1963 г. с шампионатния мач Левски – Спартак (Плевен), завършил при резултат 4:0. Стадионът е с тревист терен и има размери 110х80 m, около него има изградена лекоатлетическа писта, а на трибуните има пейки за 28 000 седящи места. Западната трибуна е покрита с козирка.[1]"
Сега наглите и заблудени припоците да кажат колко стадиона са построили или единствения им "дом" е присвоения стадиона на АС 23, който ползват под наем?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Пак ще повторя: инфантилно е да се сравнява сегашното гелосано чалга недоразумение без образование и трудов стаж с личността и биографията на Софиянски.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:delqnski47 написа:За всичко друго можеш да плямпаш глупости , но за щадиото е изключителна говежда наглост да се обаждате , при положение че говедата Софиянски и Бакърджиев ви го подариха два дена преди да им свърши правителството . Ама изключителна наглост :) Просто там не трябва да се обаждате ако имате поне малко морал...
Аха, да. Сектор А е ремонтче, козметично, мъничко. Общежитието и то. Първите по рода си за България навремето изкуствени терени също.
Знам, че всичко това ви е трън в оранжевите задници, ама фактите са такива. Ремонти сме били правили, вика, припочето...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:delqnski47 написа:За всичко друго можеш да плямпаш глупости , но за щадиото е изключителна говежда наглост да се обаждате , при положение че говедата Софиянски и Бакърджиев ви го подариха два дена преди да им свърши правителството . Ама изключителна наглост :) Просто там не трябва да се обаждате ако имате поне малко морал...
Аха, да. Сектор А е ремонтче, козметично, мъничко. Общежитието и то. Първите по рода си за България навремето изкуствени терени също.
Знам, че всичко това ви е трън в оранжевите задници, ама фактите са такива. Ремонти сме били правили, вика, припочето...
Продължаваш обаче да се правиш на тъп :)
Давай, забавно е. :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Непринуден написа:gihuelo написа:Притеснен съм !
Понеделник ...10ч.... а никой от трите каракуди не ми е казал че сме Литекс.
Днес имаме същия проблем :(
Ще помоля модераторите на форума да вземат някакви мерки, защото се губи автентичността ни. Ако трябва да налагат едноседмични наказания (банове) при липса на уточнения за деня, че сме Литекс.
Момчета, тая изрезка изглежда съмнителна ... Накрая пише, че динамовци са изнесли литературно-музикална програма. Музикална - да, има доста тъмни фенове на оня отбор, ама литературна ... Или да приемам днешните мозАци за грешка на днешната образователна система?
Леевски, оле

-
- Контакти:
realno написа:На 15 - ти ще има "дерби" между отбора на народа и отбора, който наследи умрелия отбор на комунистите.
Не беше ли убил? Сега пък наследил!?
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
Непринуден написа:realno написа:На 15 - ти ще има "дерби" между отбора на народа и отбора, който наследи умрелия отбор на комунистите.
Не беше ли убил? Сега пък наследил!?
Еми и на лепилото му е...ха м...та :)