Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 07 май 2022 19:45

miro_rz написа:Ugly къде е бре?
След унова 5:0 не съм го мяркал!?

Как да те приеме някой насериозно след Онова което си написал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 май 2022 19:57

gihuelo написа:Толкова за министърчето което сменило заместниците на нещо си без да уведоми Левски .

Изображение

Ден преди края на служебния кабинет на Стефан Софиянски, футболен клуб Левски получава стадион "Георги Аспарухов" и прилежащите към него територии (административна сграда, тренировъчни терени, сградата до едно от помощните игрища, терен, светлинно табло, каси) БЕЗВЪЗМЕЗДНО
Това се случва с писмо от финансовото министерство. Документите са подписани от тогавашния областен управител на София инж. Веселин Стойков. Променени са актовете за държавна собственост, а процедурата е задвижена за рекордно кратки срокове, без каквито и да е конкурси. Писмото от финансовото министерство за промяна на актовете за държавна собственост е от 5 май, а на 20 май стадионът вече е собственост на "синия" клуб. Тогавашният служебен премиер Стефан Софиянски е добре известен с пристрастията си към футболния клуб, тогава със силни позиции е друг виден левскар - вече покойният Евгени Бакърджиев.

Това гелосано чалга нещо със Софиянски ли сравняваш?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 май 2022 20:16

ugly bug написа:

Тук съм бре ...!
Чета и се смея..
Иначе си ни прахте кат тъпан на сватба но ще си го изкараме на подуенци..

Бе пиши да те видим, притеснихме се!
Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 май 2022 20:17

Непринуден написа:
alexdb написа:
Непринуден написа:
alexdb написа:Щото за данъчни цели те са Литекс Ловеч със сменено име.

Боже господи един включи. Браво.

По-точно е обаче за данъчни цели използваме името на Литекс, а не че сме Литекс.

Пари се вземат по различни начини. Вие през годините по един, ние по-късно по друг (вземаме, смяна на име, не връщаме). Едно и също е. Като не сме имали вашия официализиран вариант правим друг.

Ми вие и за футболни цели използвате пак лиценза на Литекс, а за участие в ЕКТ пък трика Литекс. Иначе вие не сте Литекс

За футболните цели не правим нищо. Излизаме на терена (Българска Армия) и играем мача си (на ЦСКА). Това което ти посочваш, лиценза, не е футболна "цел", а административна. Да, ползваме за лиценза Литекс чисто юридически. Вече знам, че няма нужда да ти обяснявам защо.
Иначе-не иначе не сме друг (Литекс), но ако някак си се чувстваш некомфортно от това ни брои за Литекс, а мен ако искаш за Петя (припознал съм се в някаква леко пълничка лелка от квартала).

Мач на ЦСКА няма как да играете щото вие сте официално ЦСКА тире София (София). А на международните ви мачове ви изписват като CSS или като Sofia. Кофти

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 май 2022 20:26

Оранжевите не разбраха, че и 1000 пъти да я повторят - лъжата си остава лъжа.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 май 2022 20:27

peliforewer написа:

Ауууу голям праС, все едно не гледаш как масово сменям умишлено дадени букви. Там обърни внимание на бабата, не се меси в приятелските ми взаимоотношения с Грозната буболечка!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 май 2022 20:42

miro_rz написа:
peliforewer написа:

Ауууу голям праС, все едно не гледаш как масово сменям умишлено дадени букви. Там обърни внимание на бабата, не се меси в приятелските ми взаимоотношения с Грозната буболечка!

За бабата не се притеснявай, тя е баба на внучетата си, аз не си определям срещи с мъже по Черноморието.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 май 2022 20:43

peliforewer написа:
realno написа:Към некомпетентните:
"Що се отнася до ЦСКА, то неговите задължения към НАП възлизаха на близо 14 млн. лв. Постигнато беше все пак споразумение да се погаси една част от тази сума - 4 486 200 лв. Тези пари са осигурени, след като дружеството "Ред Енимълс" плати 8 млн. лв. за активите на ЦСКА (включително и емблемата). Въпросната сума към НАП все още не е напълно платена, но от агенцията коментираха, че има напредък по този случай. "

https://www.standartnews.com/sport/nap- ... 26567.html

Припостин Василев да каже колко точно дължи ментето като наследник на умрелия клуб включително и лихвите и какъв "напредък" има през последните годините?

От: Пламен Вълков -
08 юни, 2020
Копирано от standartnews.com
Толкова простотия на едно място рядко се среща.С разпределението на парите платени за емблемата се занимава Дора Милева, всички въпроси към нея.

За титлите и купите на умрели клуб пак ли към нея да се обръщаме?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 май 2022 20:51

gihuelo написа:Толкова за министърчето което сменило заместниците на нещо си без да уведоми Левски .

Изображение

Ден преди края на служебния кабинет на Стефан Софиянски, футболен клуб Левски получава стадион "Георги Аспарухов" и прилежащите към него територии (административна сграда, тренировъчни терени, сградата до едно от помощните игрища, терен, светлинно табло, каси) БЕЗВЪЗМЕЗДНО
Това се случва с писмо от финансовото министерство. Документите са подписани от тогавашния областен управител на София инж. Веселин Стойков. Променени са актовете за държавна собственост, а процедурата е задвижена за рекордно кратки срокове, без каквито и да е конкурси. Писмото от финансовото министерство за промяна на актовете за държавна собственост е от 5 май, а на 20 май стадионът вече е собственост на "синия" клуб. Тогавашният служебен премиер Стефан Софиянски е добре известен с пристрастията си към футболния клуб, тогава със силни позиции е друг виден левскар - вече покойният Евгени Бакърджиев.

Когато и вие поставите камък върху камък за стадион вместо да присвоявате на АС 23 и вие ще си имате стадион за безвъзмездно ползване. Но след като никога не сте строили нещо подобно ще плащате наеми и ще наричате "ваш дом" места на които не са ваша собственост, а сте под наем. По тази логика всеки друг стадион на който плащате наем може да се нарече "ваш дом". Но припок комунист няма как да разбере нещо подобно, защото са свикнали да живеят чрез чужди мандри, фабрики т.е. на гърба на другите. По шумкарски.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 07 май 2022 21:09

Минавам да оставя по един поздрав, те си знаят за кои са.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”