miro_rz написа:Ugly къде е бре?
След унова 5:0 не съм го мяркал!?
Как да те приеме някой насериозно след Онова което си написал.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Ugly къде е бре?
gihuelo написа:Толкова за министърчето което сменило заместниците на нещо си без да уведоми Левски .
Ден преди края на служебния кабинет на Стефан Софиянски, футболен клуб Левски получава стадион "Георги Аспарухов" и прилежащите към него територии (административна сграда, тренировъчни терени, сградата до едно от помощните игрища, терен, светлинно табло, каси) БЕЗВЪЗМЕЗДНО
Това се случва с писмо от финансовото министерство. Документите са подписани от тогавашния областен управител на София инж. Веселин Стойков. Променени са актовете за държавна собственост, а процедурата е задвижена за рекордно кратки срокове, без каквито и да е конкурси. Писмото от финансовото министерство за промяна на актовете за държавна собственост е от 5 май, а на 20 май стадионът вече е собственост на "синия" клуб. Тогавашният служебен премиер Стефан Софиянски е добре известен с пристрастията си към футболния клуб, тогава със силни позиции е друг виден левскар - вече покойният Евгени Бакърджиев.
ugly bug написа:miro_rz написа:Ugly къде е бре?
Тук съм бре ...!
Чета и се смея..
Иначе си ни прахте кат тъпан на сватба но ще си го изкараме на подуенци..
Непринуден написа:alexdb написа:Непринуден написа:alexdb написа:Щото за данъчни цели те са Литекс Ловеч със сменено име.
Боже господи един включи. Браво.
По-точно е обаче за данъчни цели използваме името на Литекс, а не че сме Литекс.
Пари се вземат по различни начини. Вие през годините по един, ние по-късно по друг (вземаме, смяна на име, не връщаме). Едно и също е. Като не сме имали вашия официализиран вариант правим друг.
Ми вие и за футболни цели използвате пак лиценза на Литекс, а за участие в ЕКТ пък трика Литекс. Иначе вие не сте Литекс
За футболните цели не правим нищо. Излизаме на терена (Българска Армия) и играем мача си (на ЦСКА). Това което ти посочваш, лиценза, не е футболна "цел", а административна. Да, ползваме за лиценза Литекс чисто юридически. Вече знам, че няма нужда да ти обяснявам защо.
Иначе-не иначе не сме друг (Литекс), но ако някак си се чувстваш некомфортно от това ни брои за Литекс, а мен ако искаш за Петя (припознал съм се в някаква леко пълничка лелка от квартала).
peliforewer написа:miro_rz написа:Ugly къде е бре?
miro_rz написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Ugly къде е бре?
Ауууу голям праС, все едно не гледаш как масово сменям умишлено дадени букви. Там обърни внимание на бабата, не се меси в приятелските ми взаимоотношения с Грозната буболечка!
peliforewer написа:realno написа:Към некомпетентните:
"Що се отнася до ЦСКА, то неговите задължения към НАП възлизаха на близо 14 млн. лв. Постигнато беше все пак споразумение да се погаси една част от тази сума - 4 486 200 лв. Тези пари са осигурени, след като дружеството "Ред Енимълс" плати 8 млн. лв. за активите на ЦСКА (включително и емблемата). Въпросната сума към НАП все още не е напълно платена, но от агенцията коментираха, че има напредък по този случай. "
https://www.standartnews.com/sport/nap- ... 26567.html
Припостин Василев да каже колко точно дължи ментето като наследник на умрелия клуб включително и лихвите и какъв "напредък" има през последните годините?Толкова простотия на едно място рядко се среща.С разпределението на парите платени за емблемата се занимава Дора Милева, всички въпроси към нея.От: Пламен Вълков -
08 юни, 2020
Копирано от standartnews.com
gihuelo написа:Толкова за министърчето което сменило заместниците на нещо си без да уведоми Левски .
Ден преди края на служебния кабинет на Стефан Софиянски, футболен клуб Левски получава стадион "Георги Аспарухов" и прилежащите към него територии (административна сграда, тренировъчни терени, сградата до едно от помощните игрища, терен, светлинно табло, каси) БЕЗВЪЗМЕЗДНО
Това се случва с писмо от финансовото министерство. Документите са подписани от тогавашния областен управител на София инж. Веселин Стойков. Променени са актовете за държавна собственост, а процедурата е задвижена за рекордно кратки срокове, без каквито и да е конкурси. Писмото от финансовото министерство за промяна на актовете за държавна собственост е от 5 май, а на 20 май стадионът вече е собственост на "синия" клуб. Тогавашният служебен премиер Стефан Софиянски е добре известен с пристрастията си към футболния клуб, тогава със силни позиции е друг виден левскар - вече покойният Евгени Бакърджиев.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта