29/3 кръг /Черно море - Левски/ 06.05.22 петък 17.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 29/3 кръг /Черно море - Левски/ 06.05.22 петък 17.30ч.
"Тъмно синя тишина" ..
- LoveAndPeace
- Контакти:
Момци ? Финала за Купата честен ли беше ?
LoveAndPeace написа:Момци ? Финала за Купата честен ли беше ?
Един Курьор тогава ги обезчести най-брутално, та те да си кажат ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Жълт картон за тоз рибок няма ли?
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
Яко Цунами удари Тича.Факт.
-
Blue_Blood84
orlando7 написа:"Тъмно синя тишина" ..
Довиждане, довиждане :)
Очаквана и заслужена победа за Левски е вечен.Днес по-класният и по-можещ отбор заслужено победи въпреки че игра с мисъл за финала за купата след седмица.На победителите честито.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Нека мрънкането да започне сега :)))
Честита победа на Левски. Като цяло със сигурност днес не заслужаваше да загубим, но какво да се прави ...и Никито Михайлов имаше ден :) Съдията беше добре като цяло също и така.
Това дето не ми хареса са точно 2 момента при гола. Едно, дали Дюлгеров не можеше да спаси топката да не излезе в ъглов ако се беше постарал на макс? И второ, писна ми от тая страхливост ....като ще се правят смени и промени да се правят навреме! Илиян Илиев не знам защо спря двете смени за след ъглова! За мен това беше тънкия, страхлив момент. Оставяш двама уморени дето чакат да се добия ъглова, че да излязат ...вместо да вкараш в тоя момент двама хипер мотивирани дето ще се сборят на макс в наказателното. И така един вид на тия на терена им е в главата, че след малко ще бъдат сменени и прочие. Като играем под напрежение не се справяме много добре и го караме страхливо. Курьор верно супер играч ама сам си призна човека, че не е във форма ...без подготовка, ковид, рамазан и какво ли не.... ми изкарай го 70 мин. примерно и там другите смени. Общо взето тоя сезон дето спокойно можеше да сме на 2 място сами си го прецакахме и това е, няма кой да ни е виновен. Тъпо изкарани картони и пропускане на ключови мачове, пропилявани на куп 100% ситуации пред вратата на противника, подценяване на други ситуации и малко страхливи промени от страна на треньора и като събереш тия всички малки детайли се получава един голям.... и така. Аз още след предния мач казах, че нямаме вече шанс за 3 място ...ето като сме под напрежение, че трябва да печелим на всяка цена и пак сгафихме.
Това дето не ми хареса са точно 2 момента при гола. Едно, дали Дюлгеров не можеше да спаси топката да не излезе в ъглов ако се беше постарал на макс? И второ, писна ми от тая страхливост ....като ще се правят смени и промени да се правят навреме! Илиян Илиев не знам защо спря двете смени за след ъглова! За мен това беше тънкия, страхлив момент. Оставяш двама уморени дето чакат да се добия ъглова, че да излязат ...вместо да вкараш в тоя момент двама хипер мотивирани дето ще се сборят на макс в наказателното. И така един вид на тия на терена им е в главата, че след малко ще бъдат сменени и прочие. Като играем под напрежение не се справяме много добре и го караме страхливо. Курьор верно супер играч ама сам си призна човека, че не е във форма ...без подготовка, ковид, рамазан и какво ли не.... ми изкарай го 70 мин. примерно и там другите смени. Общо взето тоя сезон дето спокойно можеше да сме на 2 място сами си го прецакахме и това е, няма кой да ни е виновен. Тъпо изкарани картони и пропускане на ключови мачове, пропилявани на куп 100% ситуации пред вратата на противника, подценяване на други ситуации и малко страхливи промени от страна на треньора и като събереш тия всички малки детайли се получава един голям.... и така. Аз още след предния мач казах, че нямаме вече шанс за 3 място ...ето като сме под напрежение, че трябва да печелим на всяка цена и пак сгафихме.

ogrizko написа:Честита победа на Левски. Като цяло със сигурност днес не заслужаваше да загубим, но какво да се прави ...и Никито Михайлов имаше ден :) Съдията беше добре като цяло също и така.
Съгласен съм като цяло с мнението ти,само ще ако ми позволиш,ще те поправя за смените преди корнер.
Има едно неписано правило пред треньорите,че смени преди статично положение пред твоята врата не се правят.Хора ,които са играли футбол го знаят,защото тогава има риск да вкараш хора,които докато се ориентират в ситуацията,къде да застанат,кой е техния човек когото пазят или най-малкото докато застанат на правилната позиция и статичното е изпълнено и има огромен риск,точно те да не са подготвени при изпълнението му.За жалост днес се случи точно обратното и падна гола Но това неправене на смяна не е от страхливост,а по-точно заради по-горе което споменах.А иначе смените трябваше много по-рано да се извършат,тъй като се видя че като цяло отбора физически след 65-70 Мин посвърши въздуха.
Мач в който обаче Левски не бе по-силен,играта им бе насочена да се търсят статични ,където явно им е силата ,разполагайки с високи и здрави,търсено целенасочено може би в селекцията им.Иначе чисто игрово ми направиха много лошо впечатление,никаква креативност,никаква идея в играта ,разигравания и прочие,излезли в схема нещо от сорта на 3-6-1 или 5-4-1...
За съжаление и в нашата игра не се получи кой знае какво и някое малко положение щеше да реши мача както и се случи.Щеше да е обратното ако Жека бе вкарал онова положение когато остана сам.
Но затова пък футбола е интересен,защото не винаги по-добрият побеждава.Сезона днес въпреки,че сме на три точки приключи за нас.
Надявам се да задържим ядрото за другия и да надградим с привличане на точни хора на точни позиции, особено в средата на терена,където издишаме откъм креативност.
За вас моряци ний живеем...