Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 04 май 2022 22:07

slash1912 написа:
rhaegar написа:ГредЪ, не се вижда нищо.

По-добре да не виждаш...

Значи, има хора на които като им кажеш да не гледат нещо, те не го гледат и си продължават с живота. Аз не съм от тия хора.

С други думи, искам да кажа, коче ти си пeдерас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 май 2022 00:51

Thsmith написа:
pomiqrat написа:Смит, преди 3-4 години го кани в някакъв фитнес да те бие и ти отказа мълчаливо

Принципно не си спомням и няма особено значение. Аз винаги когато някой ми се закани съм склонен да казвам следващите дни кога ще тренирам, директно на стадион в центъра на Столицата и който има желание може да пробва да си изпълни заканата. Много са ме заплашвали, никой не е дошъл. Пък и аз не съм маймуна от Харлем и няма да тръгна да бия някой случаен човек, винаги предлагам джентълменска уговорка. Една лежанка или нещо от сорта. Не си го представям това "Здрасти, аз съм Пешо" - Бааам

Пешо, ако си решил да биеш някого е директно "Баам" - няма какво да му обясняваш нищо, нещата са ясни :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 май 2022 01:21

Колко човека си удрял от пръв поглед? : )

Пък и принципно 2 метровите не действат добре на такива желания. Не че не може някой фъстък от 1.60 да те просне с подходящите умения, но чисто визуално отказваш повече желаещи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 май 2022 01:43

Thsmith написа:Колко човека си удрял от пръв поглед? : )

Пък и принципно 2 метровите не действат добре на такива желания. Не че не може някой фъстък от 1.60 да те просне с подходящите умения, но чисто визуално отказваш повече желаещи.

В 99% от случаите нещата са пределно ясни дали ще има бой или не. След като знаеш, в 100% от случаите е добре да удряш пръв, за да не ходиш бушониран. На днешно време има и много ножари сред децата основно, затова и не трябва да допускаш човек на под една ръка разстояние от тебе при разправии. Ето пример за горното - влезе ли човек в опасната зона, няма какво да го бавиш и да му викаш "здрасти"
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 май 2022 02:27

На мен не ми се случвало честно казано. Никой не ми е влизал толкова рязко за да ме изкара толкова извън нерви че да го ударя като хората. Смисъл блъскал съм хора и съм ги ритвал по задниците за да се разкарат, но не и да центрирам някой здраво. Винаги са отстъпвали и не се е стигало до там.
Най близко бях преди 15 години в борисовата градина. Мадона имаше концерт на Васил Левски и вече бяха затворили стадиона за да подготвят сцената. Аз вместо да отида до Раковски, тръгнах да бягам с още 2-3 приятелчета/приятелки, които си тренираха професионално из парка. В един момент ми дойде нанагорно и ги оставих да завъртят обиколката сами. Възстановявам се със стречинг докато се върнат и до мен застава някакъв идиот, който ми задава любезно някакви общи въпроси. Къде, какво и тн. Аз отговарям в някаква степен и в един момент този изръсва нещо от рода дали искам да ми духа зад храста. Честно ти казвам, че около 5 секунди съм седял и съм го гледал като гръмнат. Не мога да включа изобщо какво ми се случва. И след това му казах нещо от рода, че няма да стане ако го центрирам и рязко тръгнах към него, а тоя идиот избяга. Не съм го гонил, но ако беше останал на място, най вероятно щях да го напердаша здраво. Никога не ми се беше случвало такова нещо, така да ми причернее. Дано не ми се случва пак.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

El_Grande_Puyol

слугинчето набор 91

Мнениеот El_Grande_Puyol » 05 май 2022 13:35

Абе на слугинчето 91 му знаем всички данни от години - 3 имена, ЕГН, адрес, че даже и банковата сметка (може да му изтеглим всички пари и после да моли баща си за помощ че да не умре от глад). Та ако искахме да го пречукаме с помияра, да сме го направили отдавна и вече да е храна за червеите на 2 метра под земята...но струва ли си това нещо ? Защо да се лишаваме от удоволствието да го подиграваме и да гледаме как се гърчи в анални мъки... :))

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 май 2022 14:45

4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 май 2022 11:00

rhaegar написа:ГредЪ, не се вижда нищо.

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Последна промяна от pomiqrat на 07 май 2022 11:00, променено общо 1 път.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 май 2022 16:48

Няколко месеца по късно и все още не съм разбрал кой е тоя "слугинчето 91", откъде идва числото "91", що иска да се бие с Помияра и т.н. .....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 май 2022 18:43

delqnski47 написа:Няколко месеца по късно и все още не съм разбрал кой е тоя "слугинчето 91", откъде идва числото "91", що иска да се бие с Помияра и т.н. .....

Как няма да знаеш човекът, който е управител на 1 400 лв. заплата, а общаците по строежите са нисша прослойка на обществото (ако знаеше колко изкарват щеше да се хвърли под влак). Другарят drunken master известен и като повелителят на информиран нет, скандално нет, буднаера и дъбългариантаймс. 91 е годината му на раждане. Всеки ден го унижавах и му разкривамх източниците на политическа и историческа информация и в безсилието си не му остана нищо друго освен да иска да ме набие. Дори си отложи ангажиментите за този сакрален момент и не дойде.

Върни се в “Свободна зона”