Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот 1914.1902 » 05 май 2022 01:05

El_Grande_Puyol написа:
RMCF написа:
El_Grande_Puyol написа: По ирония на съдбата сега пак противник ще му е пулята. Естествено ще подкрепям тях, че да не направят 14та ШЛ !

Както би се изразил попа, ще свършва от кеф като те гледам как се унижаваш подкрепяйки "пулята" на финала. :) Типичен женски полов орган си ти. :)

Ми нормално е да подкрепям пулята, щото вие ще се помислите съвсем за безсмъртни. Забравяйки че преди месец паднахте 0-4 вкъщи от най-слабата Барса в историята. :)))

На мен ми беше казано, че Барселона е най-силният отбор в Европа. Сега пък бил най-слабият.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 май 2022 01:06

ChelseaFUN написа:Само не знам кво се кефят феновете на Ливърпул, защото Реал е много по-лошия съперник за тях. Реал я вдига тая година, няма кво да стане. Късмета е с тях, финалите винаги си ги взимат. Тва е положението. Реал заслужава да стане шампион заради отборите и начина по които стигна до финала. Въпреки голямата доза късмет, където за няколко минути вкарват головете и айде… ПСЖ, Челси, Сити.
Ще е срамота Ливърпул да я вземе с мизерния си жребий.

Мда, срамота ще е. Ние сме виновни, че на четвъртфинал не играхме с Аякс, а на полуфинал с Байерн. Ливърпул е виновен! Мизерен жребий, никой не заслужава купата с подобен жребий!

ПП. Серията поредни победи на финали на Реал рано или късно ще свърши, нищо не продължава вечно. Дали ще е тази година, нямам представа, но щом финалето е толкова ясно, дай да пишем на Клоп и Ливърпул изобщо да не излизат на терена, а? Аман от разбирачи и Нострадамуси. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 май 2022 01:08

Честито на Мадридистите!
Епично представяне на Реал в хода на елиминациите и всичките срещу мениджъри финалисти(двама от тях и шампиони).
Буквално преминаха през всички възможни въртележки и резултати, наистина е нямало подобна драма за финалист.
Що се отнася до Ман Сити и Гуардиола - бяха почти перфектни през тази кампания, но... нямаха късмет в най-важния момент.
Като се замисли човек, Реал-Ман Сити до голяма степен щеше и да подхожда за мач-финал.
Успех на Реал Мадрид на финала и дано приказката завърши с хепи енд в Париж - визирайки Бензема, който да спечели и ЗТ, и Анчелоти да подобри рекорда.

p.s.
Дано някак си и Гарет Бейл намери място, че пак да ги нашие Скаузърите!

p.s.
Какво става с Азар?

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 05 май 2022 01:10

KOPScousers написа:
ChelseaFUN написа:Само не знам кво се кефят феновете на Ливърпул, защото Реал е много по-лошия съперник за тях. Реал я вдига тая година, няма кво да стане. Късмета е с тях, финалите винаги си ги взимат. Тва е положението. Реал заслужава да стане шампион заради отборите и начина по които стигна до финала. Въпреки голямата доза късмет, където за няколко минути вкарват головете и айде… ПСЖ, Челси, Сити.

Мда, срамота ще е. Ние сме виновни, че на четвъртфинал не играхме с Аякс, а на полуфинал с Байерн. Ливърпул е виновен! Мизерен жребий, никой не заслужава купата с подобен жребий!

ПП. Серията поредни победи на финали на Реал рано или късно ще свърши, нищо не продължава вечно. Дали ще е тази година, нямам представа, но щом финалето е толкова ясно, дай да пишем на Клоп и Ливърпул изобщо да не излизат на терена, а? Аман от разбирачи и Нострадамуси. :)

Те щото Аякс и Байерн са много силни тая година… Аз толкова слаб Байерн не бях гледал скоро. Тоя Нагелсман им еба майката. Факт е, че Реал играха в по-силния поток и спечелиха след много впечатляващи мачове. Предполагам си гледал мачовете на Реал и виждаш за какво става въпрос. Просто им върви, тва е. На 95% мисля, че я вдигат. Просто тва е техния сезон. Като на магия. Един отбор така като тръгне да си взима елиминациите винаги става шампион.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 05 май 2022 01:12

El_Grande_Puyol написа:Кой смешник да ака ? Сметни отбор който отпада от Айнтрахт и пада от Кадис и Райо вкъщи изведнъж ви размазва с 0-4 на Бернабеу - реално щеше да е 0-8, ако Барса не бяха спряли да играят в 50та минута когато ви набутаха 4тия. Както ви написах вече в ШЛ ви връзва след 2014г. ама това ще е до време... през 2004-2010 отпадахте всеки път на 1/8финали с много по-силни отбори от сегашния, така че не си мисли че всичко е въпрос на манталитет и други подобни глупости. Обърне ли ви фортуна гръб както беше преди 2014г. и с най-силния отбор на планетата няма да печелите ШЛ още дълго време ! Сега ще ми е интересно какво ще измисли Клопо - доказания лузър на финали срещу вас, има право на поправителен изпит след излагацията през 2018г.! От друга страна и Анчелоти е губил мега дебилски финал срещу Ливърпул 2005г. след 3-0 на полувремето, така че финалът наистина ще е много интересен. Колкото и да си учуден ще викам за пулята, щото ония съвсем ще се самозабравят.

Май само ти не разбра, че Карло бе без Бензема и излезе с експериментален състав. не му с еполучи, но ви изпързаля
Къде и кога някой е видял Модрич централен нападател??
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 05 май 2022 01:12

Пълна лудница - Реал си е Реал
Обръщалката я направиха без Крос, Модрич и Каземиро!!! Този факт не бива да се подценява.
Дано се получи хубав финал - Париж, Париж.....
Изображение Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 05 май 2022 01:14

Честито на Реал, тоя мач беше еба*и филма. А Фернандиньо е някакъв неповторим тупан, на тоя колкото и мачове да му гледам, все ще закопае отбора си. :D

Колкото до финала - като фен на Юнайтед ще стискам палци на Реал, разбира се. А и мисля, че заслужават тенекето заради това, че бяха в доста по-труден поток и емоцията, която донесоха този сезон в ШЛ. Ливърпул обаче са много силни, изразен фаворит са и мисля, че ще вземат своето.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 май 2022 01:16

El_Grande_Puyol написа:
ivan56 написа:Честито на феновете на Реал.
За нас отново дърво с каталунското менте.
Пореден осран мач с неговите безумни глупости и всичко това да запази играчи, щото се осра и в първенството със сума точки преднина а сега трепери.
П.п. От тук нататък само да съм чул нещо за тоя псевдо измислен треньор.
Дано чаршафите му бият шута.

Вие с друг треньор няма и да помиришете финал в ШЛ. С Манчини и Пелегрини докъде стигахте в ШЛ ? Ман. Сити никога не е бил фактор дори в Англия преди Гуардиола, дето ви спечели повече титли отколкото имахте от 19 век до 2016г. и неговото идване в жалкия ви клуб...

Сектант, каталунският нещастник с този бюджет, който има, трябваше поне два пъти да е вдигнал ушатата, не да му броим осраните полуфинали, осминафинали и тн.
Вадиш Марез и КДБ и пускаш тия зелтаци, които от сума време са пълна дупка, като знаеш кво те очаква последните минути.
Да те питам, кой отбор с кой треньор има успех на европейска сцена с толкова ротации в състава си. Без да се задълбочавам, та ние сигурно нямаме два мача с еднаква защита.
Плешивият наркоман е новият Моу.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 май 2022 01:17

Един отбор така като тръгне да си взима елиминациите винаги става шампион

Проблемът на този финал е, че и двата отбора имат един особен спортен шанс/съдбата ги закриля както се казва, но единият трябва да загуби, което наистина ще е много болезнено.
Дано се Скаузърите разбира се, няма какво да ги жалим!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 05 май 2022 01:23

insaneboy1 написа:

И аз това казвам, пък някои заблудени си мислят, че сме щели да стискаме палци за Ливърпул, ахахах.

Ливърпул, които като направят едно такова полувреме или 15 минути дори като тези срещу Виляреал и са изгубили финала.

Мога ли да те попитам през този сезон колко мачове на Ливърпул си изгледал? Прочитайки мненията ти от вчера насам, човек би останал с убеждението, че нормалното състояние на англичаните се върти около показаното през въпросното полувреме. А всъшност то е най-слабото за целия сезон. И пак взеха своето. Какво точно те кара да мислиш, че подобна "неигра" на мърсисайдци ще се повтори скоро срещу когото и да е друг, в който и да е турнир.

Върни се в “Архив”