Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Хеттрик на Рули :Д
Така се играе на фифата с вратаря, когато се лигавиш.
Така се играе на фифата с вратаря, когато се лигавиш.
Последна промяна от insaneboy1 на 03 май 2022 23:34, променено общо 1 път.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
slash1912 написа:LaRgO написа:Един от най-некадърните вратари в света! Какво прави този нещастник на полуфинал в ШЛ ? Собственоръчно елиминира Виляреал.
Аз познавам и по-некадърни.Виляреал не издържа на темпото от първото полувреме.
Кариус е пълен некадърник но пък какви жени заби. Там поне лови
:D 4 от 5. Добре е. :D
Неспортменско поведение на Мане. Можеше да му я промуши през краката веднага, а не да го преодолява.
Психиката му счупихме на тоя хаха, пак че Мане не го завъртя като Нойер
slash1912 написа:LaRgO написа:Един от най-некадърните вратари в света! Какво прави този нещастник на полуфинал в ШЛ ? Собственоръчно елиминира Виляреал.
Аз познавам и по-некадърни.Виляреал не издържа на темпото от първото полувреме.
След този трети гол, сигурен ли си, че познаваш по-голям некадърник ?
Поправям се - този е най-големият некадърник в цялата Вселена! Няма по-голям некадърник от този нещастник! Веднага да бъде уволнен и да става чистач. Бахти скапания некадърник.....
- slash1912
- Контакти:
Къде изчезна Капитан Пуьол?Да не отиде да спи?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Добре аз друго се чудя, тия хора взимат по 100-200 к на седмица как тоя човек сега ще си поиска заплатата като е толкова некадърен :D поне малко срам няма ли. Аз ако съм толкова бездарен и безполезен никога не бих приел възнаграждение
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
insaneboy1 написа:Скоро очаквам подарък от Рули - един от най-слабите вратари, които съм гледал.
Пускай тото следващия тираж. Прочетох ти коментара в реално време, вижда се и че не е редактиран. Ще печелиш повече от оня попа дето се хвали от залозите, хахаха.