Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот bubka » 03 май 2022 20:13

tiamat написа:Айде и шведите станаха нацисти :))
https://twitter.com/carlbildt/status/1521425081754398720?t=rBRIeaJoBBKxGd3PwMIujw&s=19

Като цяло трябва да се каже, че наистина не са особено умни. Европейската и американската политика са силно анти-руски на официално ниво, но това не означава, че няма и обществени и политически настроения, които им симпатизират. А по този начин губят и тях.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 май 2022 20:20

Казах, че лъжеш, не ме обори, мина през обществено мнение, пак същото и стигна до мнение, което не разбирам.
Кой е убиецът?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 май 2022 20:28

bubka написа:
https://twitter.com/carlbildt/status/1521425081754398720?t=rBRIeaJoBBKxGd3PwMIujw&s=19

Като цяло трябва да се каже, че наистина не са особено умни. Европейската и американската политика са силно анти-руски на официално ниво, но това не означава, че няма и обществени и политически настроения, които им симпатизират. А по този начин губят и тях.

Абе и на официално ниво, колко да са били анти-руски... Руския капитал си беше приет навсякъде по Европа и САЩ, обикновени руснаци емигрират и живеят навсякъде по Европа и САЩ, без проблеми. Поне тук в щатите, не съм забелязвал някакви анти-руски настроения поне докато Путин не реши да си чеше егото и да окупира тоя и оня. Ама то сам каквото си направиш...

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 03 май 2022 20:29

fcb_bg написа:Казах, че лъжеш, не ме обори, мина през обществено мнение, пак същото и стигна до мнение, което не разбирам.
Кой е убиецът?

Путлер!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 03 май 2022 20:31

Малко заря от Змийския остров.

https://www.youtube.com/watch?v=2q8O_UK_x0c

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 май 2022 20:32

moreto vn написа:
fcb_bg написа:Казах, че лъжеш, не ме обори, мина през обществено мнение, пак същото и стигна до мнение, което не разбирам.
Кой е убиецът?

Путлер!

Путлер е проруски президент на ... , чиито граждани са поискали в НАТО?
Нещо наистина не те разбирам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 03 май 2022 21:29

Не ме изненадва. Има все още дърти комунисти, които вярват на всяка казана дума по телевизията или радиото понеже те от друго място не се информират и са лесни за манипулация. Младите не гледат телевизия и се информират през нета и самите те си казват, че не гледат тв понеже е пълно с пропаганда. Умните с някаква свястна и добре платена работа, която води някакъв бизнес със страни извън Русия вече напускат страна и това са такива в IT сектора предимно. В Русия няма как да работиш това ако не можеш да водиш бизнес с останалият свят и скоро ще останат без хора на високо ниво в този сектор понеже няма с какво да ги прикоткат освен да ги дръпнат към ФСБ и други държавни агенции с цел да работят срещу Запада. Ако нападнат Молдова и там ще изникнат като гъби някакви нацисти, бандеровци, насилие срещу руснаци и прочие и прочие.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 май 2022 21:49

JimBeam написа:

Не ме изненадва. Има все още дърти комунисти, които вярват на всяка казана дума по телевизията или радиото понеже те от друго място не се информират и са лесни за манипулация. Младите не гледат телевизия и се информират през нета и самите те си казват, че не гледат тв понеже е пълно с пропаганда. Умните с някаква свястна и добре платена работа, която води някакъв бизнес със страни извън Русия вече напускат страна и това са такива в IT сектора предимно. В Русия няма как да работиш това ако не можеш да водиш бизнес с останалият свят и скоро ще останат без хора на високо ниво в този сектор понеже няма с какво да ги прикоткат освен да ги дръпнат към ФСБ и други държавни агенции с цел да работят срещу Запада. Ако нападнат Молдова и там ще изникнат като гъби някакви нацисти, бандеровци, насилие срещу руснаци и прочие и прочие.

Със сигурност.
Не знам, някой да развива тия теории по телевизията, иди-дойди, ама по стоянките на транспорта да има такива неща, това ми идва в повече вече...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 май 2022 22:40

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:Тука при наличието на краварите, чичо Путин трябва да се скрие от срам - списъкът с интервенциите на братята американци за последните 50 години е сигурно 5 страници ...
Значи идваме до това, че и едните и другите са маскари. :)
Само дето нашата цел трябва да бъде - да използваме едните маскари, за да си разчистим сметките с другите.

Тука според мен си в грешка. Тръгнем ли да разчистваме сметки с тези, които имаш предвид, нещата много бързо ще ескалират и няма да има печеливши. Няма как да сме на нож с никой от големите, защото всички ще пострадат. В момента сме заети да се ежиме без покритие и да теглим черти, някоя от които може да се окаже последна ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 03 май 2022 22:46

tiamat написа:
JimBeam написа:
[url]twitter.com/carlbildt/status/1521425081754398720?t=rBRIeaJoBBKxGd3PwMIujw&s=19[/url]

Със сигурност.
Не знам, някой да развива тия теории по телевизията, иди-дойди, ама по стоянките на транспорта да има такива неща, това ми идва в повече вече...

Достатъчно линкове има и тук в темата от Русия 1 и 24, които показват какви дебати се водят там. В тези предавания се говори предимно, че украинците са нацисти как трябвало да се използват ядрени оръжия срещу страни като Украйна, Полша и другите от балтика и все някакви психопати са в тези предавания, дърти комунисти с промити мозъци от онова време. Един дори си позволи да каже, че е трябвало да ударят Кирил Петков с ракета докато е бил в Украйна.

Руски депутат съжалява, че ракетите по Киев не уцелили Кирил Петков
https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 2314141696
https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 8244777984

Върни се в “Свободна зона”