Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Уау, колко лошо. От ЦСКА не искат да се случи трагедия на стадиона. Анатема.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
bubka написа:Колкото повече лепилари има на стадиона, толкова по-разочаровани ще си тръгнат!
Проблемът е, че на някой от тези, дето показват билети за сектор А ще му разбият празната кратуна и после ще вика по телевизията "Къде беше полицията?" . Като е видно, че не сме читави хора, само клубовете да си продават билети и мир. Подобни малоумщини са в повече ...
Леевски, оле   

На припознавачите им беше достатъчен сектор Г /анчев/ на националния. Едва ли и него ще напълнят, но беше безотговорно да се дават еднакъв брой места на малобройните припоци и левскарите. Беше ясно, че ще стане така.   :))))))

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
pomiqrat написа:Уау, колко лошо. От ЦСКА не искат да се случи трагедия на стадиона. Анатема.
На аматьорското ръководство на Литекс му е през люляка дали ще се случи трагедия или не: "Категорично заявяваме, че няма да допуснем никой да се подиграва с нашите фенове и великия ЦСКА".
Това е истинския му мотив, а не вашата сигурност и комфорт. Пак ви манипулират.
					Последна промяна от realno на 03 май 2022 19:25, променено общо 1 път.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:pomiqrat написа:Уау, колко лошо. От ЦСКА не искат да се случи трагедия на стадиона. Анатема.
На аматьорското ръководство на Литекс му през люляка дали ще се случи трагедия или не: "Категорично заявяваме, че няма да допуснем никой да се подиграва с нашите фенове и великия ЦСКА".
Нидйей се опитва да мислиш какво е искал да каже авторът.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:realno написа:pomiqrat написа:Уау, колко лошо. От ЦСКА не искат да се случи трагедия на стадиона. Анатема.
На аматьорското ръководство на Литекс му през люляка дали ще се случи трагедия или не: "Категорично заявяваме, че няма да допуснем никой да се подиграва с нашите фенове и великия ЦСКА".
Нидйей се опитва да мислиш какво е искал да каже авторът.
Не съм припок, че да не мисля. ;)
						- 

peliforewer
- Контакти:
https://sportal.bg/news-2020062417054485317  URL=http://alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bwy1651597806b.jpg] [/URL]     Явно Ви е харесало да ходите в червените сектори.
[/URL]     Явно Ви е харесало да ходите в червените сектори.

[/URL]     Явно Ви е харесало да ходите в червените сектори.
[/URL]     Явно Ви е харесало да ходите в червените сектори.W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
						Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Егати, нормалните мъже събличат жените голи, а припо..., пардон, тогава още цесекистите, свалят всички дрехи на мъже!
Чиста и неподправена педерастия!

Чиста и неподправена педерастия!
[offtopic] [/offtopic]
[/offtopic]
						ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
 [/offtopic]
[/offtopic]Re: Без цензура!
peliforewer написа:https://sportal.bg/news-2020062417054485317 URL=http://alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bwy1651597806b.jpg][/URL] Явно Ви е харесало да ходите в червените сектори.
Сега разбрах аматьорското ръководство на ментето какъв комфорт искал да запази за припоците си. :)))