Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Инсайдърите се изпокрихте след зловещото е*ане в Разград. Не знам за какви нива говориш, Празодумец. Като бихте и всичко вървеше, тогава имаше ниво, а? Нивото ви е ловешко, за това делиорманците се гавриха с вас като с евтина жрица на любовта.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
- Контакти:
Нивото ми е много високо. Пробвай да го достигнеш. Как ще коментираш поредното подпиране от БФС? Левскарското БФС.
Най-вероятно и не знаеш за какво става дума. Понеже може навсякъде да се случва това те насочвам. Програмата. Сляп ли си?
ПП. Позволена е помощ и от другите левскари ама едва ли има и един на сто да е едноок сред слепците.
Най-вероятно и не знаеш за какво става дума. Понеже може навсякъде да се случва това те насочвам. Програмата. Сляп ли си?
ПП. Позволена е помощ и от другите левскари ама едва ли има и един на сто да е едноок сред слепците.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
-
- Контакти:
realno написа:Там където има армейци няма припоци, а където има припоци няма армейци. Това са две напълно изключващи се неща.
Точно така. Само на една група наркомани им се привижда, че армейците са припоци.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
Ти къде пак се буташ бе, изперкал? Кой говори с теб в момента? Въображаемият ти приятел ли?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Непринуден написа:Нивото ми е много високо. Пробвай да го достигнеш. Как ще коментираш поредното подпиране от БФС? Левскарското БФС.
Искам да чуя твоето мнение за програмата. Иначе аз виждам следното.
1. Двата финалиста за купата имат 8 пълни дни на разположение преди финала, напълно достатъчно време.
2. Преди финала единият финалист играе до голяма степен безсмислен мач, другият финалист играе важен и труден мач с пряк конкурент (но това да кажем е въпрос на шанс), макар че датата можеше примерно да е 24 май след края на мачовете от лигата.
3. След финала от гледна на първенството единият от конкурентите (Левски) ще трябва да изиграе три мача за 8 дни, докато Черно море ще играе нормално по веднъж в седмицата.
Единственият печеливш от програмата е Черно море. Губещи са Левски, Ботев и ЦСКА-София. Аз това виждам
- damyanov1963
Непринуден написа:Нивото ми е много високо. Пробвай да го достигнеш. Как ще коментираш поредното подпиране от БФС? Левскарското БФС.
Ти имаш нужда и то от медицинска помощ, психиатрична по-точно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
Как съжалявам, че Митето Бербатков не стана президент на БФС, заедно с аверите си от ЦСКА - Мартин и Стилян Петрови.
Бас държа, че ако някога тия вземат властта, само след някой друг месец от тяхното управление, припозналите тирето за свой вожд на партията, ще ги обявят за "синьото БФС"!
Бас държа, че ако някога тия вземат властта, само след някой друг месец от тяхното управление, припозналите тирето за свой вожд на партията, ще ги обявят за "синьото БФС"!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Никиту не е плакал днес.
damyanov1963 написа:Как съжалявам, че Митето Бербатков не стана президент на БФС, заедно с аверите си от ЦСКА - Мартин и Стилян Петрови.
Дамянка, пак последен ще разбереш че Стилян Петров в левскар.
Ревът на припоците в "Пред стадиона" е музика за ушите. :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс