Висша лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (2021/2022)
Ти ще си кажеш ква ти е болката. На мен ми е ясно че не ти дреме за Челси, само не разбирам кво се правиш на загрижен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Ами не ми дреме по принцип за никой английски отбор, следя просто ВЛ с интерес като второто най-добро първенство в Европа след Ла Лига, нищо повече. :)
А за финала просто ще съм на ваша страна, понеже ония доста си вирнаха носовете и говорят за разни квадрупъли, забравяйки в каква тиня бяха до съвсем скоро, вкл. със 6те домакински загуби първите месеци на 2021г. :)
А за финала просто ще съм на ваша страна, понеже ония доста си вирнаха носовете и говорят за разни квадрупъли, забравяйки в каква тиня бяха до съвсем скоро, вкл. със 6те домакински загуби първите месеци на 2021г. :)
Челси с домакинствата и отличната голова разлика едва ли ще изпуснат 3-то място за сметка на Арсенал/Тотнъм.
За отпадане от 4-та пък и дума не може да става, въпреки колебливата форма напоследък.
Според мен Тотнъм ще спечелят квота за ШЛ, понеже имат малко по-лесна програма и по-добра голова разлика от Арсенал, отделно считам че ще спечелят и в директния им мач.
Дори нищо чудно точно головата разлика да изиграе решаваща роля, т.е. да завършат с равен брой точки.
Що се отнася до борбата за оцеляване, мисля че Бърнли, въпреки чудесата напоследък няма да успеят да се спасят.
Чичо Конте ще им охлади мераците следващата седмица!
Аз съм го казал - ако не е Нюкасъл, ще е Тотнъм, ако не е Тотнъм, ще са Вила, ако не са Вила, ще са Сотън.
Все някой ще ги клъвне тези калитари. Не че не играят силно, напротив, но и голям късмет ги гони в немалко ситуации, например при Сити, пък и не само - няколко мача така се закучиха и не влиза и не влиза(например срещу Палас).
Е, Скаузърите срещу Евертън - вярно, мачкаха ги, но що пък да не изкарат едно 0-0 гостите, ама...
Или срещу Нюкасъл - доминираха ги, ранен гол падна и дори и с късмет за Нюкасъл примерно не можа да стане 1-1.
Въпреки че нямаше да го заслужават на фона на тъпата си игра, но знаете резултата не пита кой как е играл като цяло.
Така че се надявам скоро да им секне ей така някой Скаузърите, с Х да кажем, защото трудно ще загубят да речем, но едно 0-0 или 1-1 винаги може да стане.
Ман Сити имаха много лош късмет с тази загуба от Тотнъм в края, после и това 0-0 срещу Палас.
Реално вместо 4 точки - взеха само 1.
По отношение на издънките си - Ливърпул изобщо не могат да се оплачат от липса на късмет, просто защото те в повечето случаи водеха и допускаха да бъдат изравнени, така че всичко си е в реда на нормалното.
Да, сами са си виновни че не победиха Ливърпул, но и в този случай пак Скаузърите извадиха късмета, ако питаш нали кой е имал по-голям късмет в този мач.
Евала за ефективността, но бяха насрани през по-голямата част от мача, Марез пък и той с безумното си изпълнение в края, жалко за Де Бройне който изигра титаничен мач, ама... Стърлинг и той като урочасан срещу Ливърпул - един път не успя да ги нашие/да им го набие за толкова години. Сега взе че вкара - ама тънка и засада мръсна. Е**** майката.
И после не били калитари Скаузърите... Което пак казвам - не елиминира факта че играят отлично, а просто в повечето критични ситуации шансът е на тяхна страна(поне до момента).
Много се пропуска и срещу тях, особено Уест Хем можеха 3 гола на Анфилд без проблеми да вкарат, ама...
Не омаловажавам Алисън, напротив, играе чудесно, спасява, но забелязал съм големи пропуски се правят срещу Скаузърите - такива които в друг ден биха били 100% гол.
Като цяло повечето отбори играят със страх срещу тях и явно психически нещо влияе.
Нюкасъл онзи ден бяха страшно неангажирани, толкова приятен мач за Скаузърите, че едва ли са очаквали да са толкова зле домакините, които принципно се и славят че се надъхват/барбар с публиката срещу топ отборите, ама явно на определени топ отбори скачат, които явно са им по-големи дразнители(по някаква причина).
Ливърпул играха на 30-40%, то нямаше и нужда от повече предвид нагласата на Нюкасъл.
p.s.
Скаузърите си мислят, че от Стиви Джи и Вила имат сигурни 3 точки. Хм?
Хубавата новина е, че няма как Джерард да нареди на играчите да загубят, просто защото те нямат никакъв интерес от цялата работа. Още повече че и той би олекнал, ако се случи нещо подобно и след това така могат да му го набият, че да започнат да редят загуби и накрая да го уволнят, да бъде компроментиран с дуги думи.
Та по законите на Мърфи точно срещу Астън Вила би следвало да се случи някаква издънка, точно където не очакваш.
Ще е епично между другото, голям кеф ще е да видиш как Стиви Джи косвено отново подхлъзва амбициите на Ливърпул :))
За отпадане от 4-та пък и дума не може да става, въпреки колебливата форма напоследък.
Според мен Тотнъм ще спечелят квота за ШЛ, понеже имат малко по-лесна програма и по-добра голова разлика от Арсенал, отделно считам че ще спечелят и в директния им мач.
Дори нищо чудно точно головата разлика да изиграе решаваща роля, т.е. да завършат с равен брой точки.
Що се отнася до борбата за оцеляване, мисля че Бърнли, въпреки чудесата напоследък няма да успеят да се спасят.
говорят за разни квадрупъли
Чичо Конте ще им охлади мераците следващата седмица!
Аз съм го казал - ако не е Нюкасъл, ще е Тотнъм, ако не е Тотнъм, ще са Вила, ако не са Вила, ще са Сотън.
Все някой ще ги клъвне тези калитари. Не че не играят силно, напротив, но и голям късмет ги гони в немалко ситуации, например при Сити, пък и не само - няколко мача така се закучиха и не влиза и не влиза(например срещу Палас).
Е, Скаузърите срещу Евертън - вярно, мачкаха ги, но що пък да не изкарат едно 0-0 гостите, ама...
Или срещу Нюкасъл - доминираха ги, ранен гол падна и дори и с късмет за Нюкасъл примерно не можа да стане 1-1.
Въпреки че нямаше да го заслужават на фона на тъпата си игра, но знаете резултата не пита кой как е играл като цяло.
Така че се надявам скоро да им секне ей така някой Скаузърите, с Х да кажем, защото трудно ще загубят да речем, но едно 0-0 или 1-1 винаги може да стане.
Ман Сити имаха много лош късмет с тази загуба от Тотнъм в края, после и това 0-0 срещу Палас.
Реално вместо 4 точки - взеха само 1.
По отношение на издънките си - Ливърпул изобщо не могат да се оплачат от липса на късмет, просто защото те в повечето случаи водеха и допускаха да бъдат изравнени, така че всичко си е в реда на нормалното.
Да, сами са си виновни че не победиха Ливърпул, но и в този случай пак Скаузърите извадиха късмета, ако питаш нали кой е имал по-голям късмет в този мач.
Евала за ефективността, но бяха насрани през по-голямата част от мача, Марез пък и той с безумното си изпълнение в края, жалко за Де Бройне който изигра титаничен мач, ама... Стърлинг и той като урочасан срещу Ливърпул - един път не успя да ги нашие/да им го набие за толкова години. Сега взе че вкара - ама тънка и засада мръсна. Е**** майката.
И после не били калитари Скаузърите... Което пак казвам - не елиминира факта че играят отлично, а просто в повечето критични ситуации шансът е на тяхна страна(поне до момента).
Много се пропуска и срещу тях, особено Уест Хем можеха 3 гола на Анфилд без проблеми да вкарат, ама...
Не омаловажавам Алисън, напротив, играе чудесно, спасява, но забелязал съм големи пропуски се правят срещу Скаузърите - такива които в друг ден биха били 100% гол.
Като цяло повечето отбори играят със страх срещу тях и явно психически нещо влияе.
Нюкасъл онзи ден бяха страшно неангажирани, толкова приятен мач за Скаузърите, че едва ли са очаквали да са толкова зле домакините, които принципно се и славят че се надъхват/барбар с публиката срещу топ отборите, ама явно на определени топ отбори скачат, които явно са им по-големи дразнители(по някаква причина).
Ливърпул играха на 30-40%, то нямаше и нужда от повече предвид нагласата на Нюкасъл.
p.s.
Скаузърите си мислят, че от Стиви Джи и Вила имат сигурни 3 точки. Хм?
Хубавата новина е, че няма как Джерард да нареди на играчите да загубят, просто защото те нямат никакъв интерес от цялата работа. Още повече че и той би олекнал, ако се случи нещо подобно и след това така могат да му го набият, че да започнат да редят загуби и накрая да го уволнят, да бъде компроментиран с дуги думи.
Та по законите на Мърфи точно срещу Астън Вила би следвало да се случи някаква издънка, точно където не очакваш.
Ще е епично между другото, голям кеф ще е да видиш как Стиви Джи косвено отново подхлъзва амбициите на Ливърпул :))
Последна промяна от smoothc на 02 май 2022 01:08, променено общо 1 път.
Станал си страшен хуморист. Фен на Юнайтед да говори за късмет при гонене на титли пхахахаха. Май ви е къса паметта или тия 10 години нещо ви се строиха дългички. Вие дето изкарахте най-големия късмет който може да съществува 99г с тоя прословут требъл, с тоя късмет срещу Арсенал на 1/2 финала на ФА, нямат ама никакво право да говорите за това.
-
Стига си дрънкал глупости. По времето на Съра не смеехте да гъкнете дори. Радвайте се че човешкия живот има лимит, че ако Съра още водеше Ман.Ю и титла нямаше да видите в близките десетилетия. :)))
Вие дето изкарахте най-големия късмет който може да съществува 99г с тоя прословут требъл, с тоя късмет срещу Арсенал на 1/2 финала на ФА,
Напротив! Това може би е най-трудният Требъл от всички Требъли(без да омаловажавам другите) в историята.
1. Арсенал ни скъсиха доста дистанцията и титлата се реши в последния кръг.
Как? Обърнахме Тотнъм от 0-1 до 2-1. При Х или загуба титлата отиваше в Лондон.
2. Червен картон за Кийн 15 минути преди края.
Това ли е "късмет"?
Дузпа в 90-та минута.
Това ли е късмет?
Спасена майсторски от Шмайхел. Не толкова пропуск, защото дузпата беше технически добре изпълнена, просто усети ъгъла датчанинът.
Следват продължения, с човек по-малко....
И да, явно е било писано Гигс да вкара може би най-великият гол в историята на турнира.
3. В ШЛ - много хора си мислят, че Байерн ни е доминирал съдейки главно от гредите и т.н., но истината е, че и по статистика включително Ман Юнайтед бе малко по-добрият отбор.
Да, може би един Х най-добре щеше да приляга на мача, но... какво да се направи че Байерн загубиха концентрация в критичните моменти. Буквално корнерите бяха изпълнени по идентичен начин от Бекъм.
Та...
И по-важното - не съм проверявал, но нищо чудно Ман Юнайтед да е единственият отбор обръщал Ювентус на Деле Алпи от 0-2 до 3-2.
И то без никакви картони, дузпи и т.н.
На хартия това е може би най-великият мач през този сезон, поне за мен бие много други.
че ако Съра още водеше Ман.Ю и титла нямаше да видите в близките десетилетия. :))
В периода 2013-до сега като цяло нямаше да има кой знае какви промени по отношение на шампионите.
Сър Алекс дръпна назад в последните години, така че с него максимум 1-2 титли(може би вместо Лестър 2015-2016 и на късмет още една ама нещо не виждам точно коя година, защото всички бяха заслужени и то със сериозна преднина).
По-скоро в ШЛ и карамбола там можеше нещо да стане, отколкото да спечелим повече от 1-2 титли.
Може би единственото сигурно е, че перманентно щяхме да сме в ТОП 4.
- KOPScousers
- Контакти:
El_Capitan_Puyol написа:Абе важното е да нашляпате пулята във финала за ФА. :)
Той се вайка, че при тази преднина и лесните им оставащи мачове може да изгърмят от Топ 4, а Бачо Емерсон има мокри сънища как ни шляпат на финала за ФА. Не, че е невъзможно... Ама недей ве, моля те. Формата на двата отбора е коренно различна от февруари и финала за Мики Маус, който по-скоро заслужаваха да спечелят. Сваляй понякога розовите очила и не се оставяй на злобата да замъглява съзнанието ти.
ПП. Едноцифрените числа да не са свършили, че смени Бачо Емерсон Леао? Връщаш се към корените си с тоя ник...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- slash1912
- Контакти:
Анализите стават все по-дълги,за сметка на това все по-безсмислени
Всяка седмица нова надежда следващия противник да ни вземе точка
И нито дума за тежката битка,която води любимия му отбор за шестото място с УХ

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
Смутката така се е наточил на Стиви, обаче да не вземе накрая наистина той да реши титлата, ама в последния кръг :D
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
slash1912 написа:Анализите стават все по-дълги,за сметка на това все по-безсмислени
Аууу, ти защо така се ебаваш с УХ!? :D