Ла Лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (2021/2022)
Противно на очакванията ми предвид престоя му в Наполи и Евертън, Карлето явно не е свършил с големия футбол все още. Честита титла и от мен
- paceto
- Контакти:
5/5 са му титлите вече.

wolf написа:Противно на очакванията ми предвид престоя му в Наполи и Евертън, Карлето явно не е свършил с големия футбол все още. Честита титла и от мен
Престоите му в Евертън и Наполи показват, че вероятно Анчелоти вече е достигнал лимита си като треньор, нещо, което ясно си пролича и в отделни етапи от сезона в Реал. Освен това той никога не е бил треньор, който да поеме среден отбор и да направи някакъв пробив. Силата на Анчелоти е във воденето на елитни състави, където неговият по-свободен подход позволява да се максимализира потенциала на класните му играчи. Освен това Анчелоти никога не е бил обсебен с определена схема или стил на игра, тоест е гъвкав тактически, което според мен го държи още в играта. Единственият път, когато този подход го подведе беше в Байерн Мюнхен, където свикналите с детайлна подготовка за мачовете играчи на немците директно го бойкотираха и сметнаха методите му за неподходящи.

CSKA69 написа:wolf написа:Противно на очакванията ми предвид престоя му в Наполи и Евертън, Карлето явно не е свършил с големия футбол все още. Честита титла и от мен
Престоите му в Евертън и Наполи показват, че вероятно Анчелоти вече е достигнал лимита си като треньор, нещо, което ясно си пролича и в отделни етапи от сезона в Реал. Освен това той никога не е бил треньор, който да поеме среден отбор и да направи някакъв пробив. Силата на Анчелоти е във воденето на елитни състави, където неговият по-свободен подход позволява да се максимализира потенциала на класните му играчи. Освен това Анчелоти никога не е бил обсебен с определена схема или стил на игра, тоест е гъвкав тактически, което според мен го държи още в играта. Единственият път, когато този подход го подведе беше в Байерн Мюнхен, където свикналите с детайлна подготовка за мачовете играчи на немците директно го бойкотираха и сметнаха методите му за неподходящи.
Това да но важи и за Моуриньо например а той определено вече не може да се задържи на същото топ ниво. Иначе е нормално да е достигнал лимита си, 26 години е вече в топ отбори. Забележително дълголетие
Дон Карло или татко Карло е велик '.-)
Доказан треньор и джентълмен. Това е първото нещо за което се сещам винаги, когато стане дума за него:

Честита титла!
Доказан треньор и джентълмен. Това е първото нещо за което се сещам винаги, когато стане дума за него:

Честита титла!

- paceto
- Контакти:
CSKA69 написа:wolf написа:Противно на очакванията ми предвид престоя му в Наполи и Евертън, Карлето явно не е свършил с големия футбол все още. Честита титла и от мен
Не може да си перфектен в 38 мача или да кажем в +50 за един сезон и все някога ще се направят някои грешки в състава. Има си минуси Карло в някои неща, но като цяло има още хляб в него.
-
Честита заслужена титла на мадридистите тоя сезон. Знаейки обаче дон Карло какви посредствени сезони прави след спечелена титла си мисля че идва ред на Барса, а за италианеца давам прогноза че няма да завърши идния сезон. :)
-
Разцепваме островните ни абонатчета цяло първо полувреме, но само 1-0 засега. Нещо много пропуски напоследък на Кампа. Срещу Франкфурт пак изтървани 5-6 гола, после питат някои защо Барса отпаднала...
Анчелоти нищо не надгради след Зидан, отборът няма стил и е зависим от индивидуалните проблясъци на определени футболисти през сезона.Слабата форма на противниците на Реал се оказа решаваща в битката за титлата,а не някаква доминация от страна на белите.
Ако не са съдиите, ще са слабите противници. Ясно. Но щом така се утешавате, окей.