Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 30 апр 2022 12:58

Blue_Blood84 написа:
boglev написа:Мъри май ще има още едно нововъведение - летен лагер в България. По-точно на Боровец, където Крушата направи бази. Неслучайно беше на Герена и обядва с Палмите.

Има и друго, щял да помага за привличане на играчи от Аржентина и Бразилия, не знам дали е добра идея, те си знаят в ръководството, а и ние ще разберем с бъдещите селекции.

Значи за това беше навлякъл синята фланелка във ВИП ложата. Интереса клати феса. Между другото той има позиции в Латинска Америка и би могъл да улесни Мъри за привличане на футболисти. Единият има връзки, другия има нюх, обещаваща перспектива. Ако е истина!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 апр 2022 13:07

wilge написа:
Blue_Blood84 написа:
boglev написа:Мъри май ще има още едно нововъведение - летен лагер в България. По-точно на Боровец, където Крушата направи бази. Неслучайно беше на Герена и обядва с Палмите.

Има и друго, щял да помага за привличане на играчи от Аржентина и Бразилия, не знам дали е добра идея, те си знаят в ръководството, а и ние ще разберем с бъдещите селекции.

Значи за това беше навлякъл синята фланелка във ВИП ложата. Интереса клати феса. Между другото той има позиции в Латинска Америка и би могъл да улесни Мъри за привличане на футболисти. Единият има връзки, другия има нюх, обещаваща перспектива. Ако е истина!

Да, има връзки там, проблема е да не предлага ментета само и само да взима пари, но като знам Мъри какъв е, няма да допусне такова нещо да му се докарват играчи, които не иска и не е гледал. Един десен бек и едно крило да бродират така както Цунами и Уелтон от другата страна и ставаме перфектни. А пък, ако ги вземат комплект от един отбор още по-добре да се познават.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 30 апр 2022 13:30

Крушарски не само ще помага за намиране на играчи от Бразилия, но и ще финансира изцяло или частично трансферите, като дели после с клуба прихода от продажбата. Доста е хитър! Вижда, че Левски с Мъри може да е сериозна работилница за продажба на латиноси на Запад с висок марж.
Да видим какво ще излезе от това!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 май 2022 10:04

Тая теория с Крушака нещо не ми се връзва.
Ако има толкова стабилни футболни контакти в Бразилия, въпреки че, доколкото знам, бизнесът му е основно в Аржентина, що досега не си разработваше схемата в Локомотив - сам, без да се налага да дели с някого? Не помня и да е мъкнал толкова латиноциганета на Лаута, сещам се само за Салинас. Все пак Локо Пд. не е Локо Сф., майните бяха водещ отбор, носител на купата, играха и в Европа, та не е като да им липсваше популярност и гледаемост.
Единственият отбор у нас, който целенасочено и последователно следва политиката тим-сергия е Литекс - преди в Ловеч, а сега в София.
Последна промяна от TristaNNN на 01 май 2022 10:13, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 май 2022 10:07

Бизнесмена си е бизнесмен. Има нюх и знае как да печели. Щом възможностите за печалба се изчерпят, той се оттегля. Не съм правил сметка, не ми е работа, но мисля, че той и "високият рус мъж от Ловешкото село Микре" са на печалба от продажбата на играчи. Ръководителите на сините не могат да се похвалят с подобни успехи. А трябва да започнат да реализират печалби и от продажба на футболисти. Сега вече има мегдан за това. Очаквам да започнат с онова момче Иван Андонов от Фиорентина още това лято. За Кордоба, Сундберг и Уелтон при правилна презентация могат да се вземат милиони. Читав бизнесмен може да продаде на печалба даже и Билал Бари. След две-три години Пламен и Марин също могат да донеса прилични постъпления но клуба. Както се казва, в момента стока има, трябва да се намери кой да я продаде.
ПП/ Това случайно го видях: https://dsport.bg/krusharski-na-sresta- ... wzpVDeJfHU
Смятам че изпълнителния директор на спонсора на Левски „Палмс Бет“ Лъчезар Петров е сериозен човек и целта му не е била да се снима с Крушарски.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 май 2022 11:48

Ами той и Перейра има връзки из тези региони. Докарал е много читави футболисти. За какво им е този фъстък с кривият нос като съдружник ли там какво. Едва ли целта им е да избягват комисионните.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 май 2022 12:01

Какво ви е мнението за трансфера на Ивелин Попов? Като футболист - добър, като личност, най-вече около националния отбор?

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 01 май 2022 12:42

Serafim написа:Какво ви е мнението за трансфера на Ивелин Попов? Като футболист - добър, като личност, най-вече около националния отбор?

Вчера е влезнал в 71-вата минута и в 84-тата е вкарал гол и е бил избран за играч на мача. Отбора му е на трето място в класирането. Жоро Миланов каза, че се познават отлично и това е плюс да се сработят веднага. Всеки отбор има нужда от един такъв опитен играч на възраст.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 01 май 2022 16:52

Serafim написа:Какво ви е мнението за трансфера на Ивелин Попов? Като футболист - добър, като личност, най-вече около националния отбор?

Ивелин Попов и Илиян Стефанов, тази двойка ще прави защитниците смешни догодина. Нахакания и опитен Попов с мисълта и визията на Илиян ще избухнат. Очаквам Стефанов много да израсте покрай Попето.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 май 2022 17:12

Svilen написа:

Ивелин Попов и Илиян Стефанов, тази двойка ще прави защитниците смешни догодина. Нахакания и опитен Попов с мисълта и визията на Илиян ще избухнат. Очаквам Стефанов много да израсте покрай Попето.

Аз очаквам, че Попов и Стефанов ще се борят за позицията зад нападателя, а ще се търси голаджия за отпред. Не го виждам много Попето като нападател, освен ако няма да е фалшива 9ка.

Върни се в “Левски”