Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

oggydogg
Контакти:

!

Мнениеот oggydogg » 01 май 2022 11:49

slash1912 написа:Ясно,ама какво стана с предишния акаунт?
Това със задържаните съобщения и аз го имам.Не ми дава да ги отворя,въпреки че изтрих съобщенията от пълната папка.

Ами 300 пъти съм баниран, нямам представа защо. Вероятно заради левите ми възгледи... ;д Даже бях казал на Регъра, че ще пиша само в баскетболната секция, поне да ме оставят, ама и това не помага. А и постоянно си чувам името тук-там.
А това, че не се отварят съобщенията, не може да е извинение за Помияра, по простата причина, че както вече обясних, няма начин да отиваш на някаква бой среща без да имаш хабер кой да търсиш, как ще изглежда и т.н. Общо-взето се уплаши и се покри. Аз съм ОК с това, ама поне да не лъже като циганка от автогарата. Че и си отложих ангажиментите за да се занимавам с глупости. Бил влизал тук само от 14 ч до 15 ч ? Човек дето има 500 000 поста ?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот slash1912 » 01 май 2022 12:15

Вие сте луди хора,ще се биете заради някакъв си форум...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

oggydogg
Контакти:

!

Мнениеот oggydogg » 01 май 2022 12:29

slash1912 написа:Вие сте луди хора,ще се биете заради някакъв си форум...

Беше негово предложение, не мое... После изведнъж взе да дава назад !

oggydogg
Контакти:

СРАМ ! ПОЗОР ! МАМА ВИ ДАЙБА !

Мнениеот oggydogg » 01 май 2022 12:39

Съдебни хватки и безкрайната сага с регистрацията на новата управа на Българска федерация по вдигане на тежести на практика отнема на страната ни няколко медала от световното първенство за младежи в Гърция. Българският национален отбор няма да пътува за Хераклион и нито един от младите щангисти няма да се яви на подиума, което се случва за първи път в историята на един от най-успешните български спортове.
Според старши треньора Иван Иванов до началото на месец май националните отбори и националните състезатели не са получили нито един лев държавно финансиране.
"Шампионатът започва утре и за него страната ни подаде заявки за участие на петима от младите ни таланти, определени само с реална възможност да спечелят отличия След обявяването на окончателните регистрации се разбра, че според стартовите списъци трима от българските национали са считани за медалисти от специалистите в Международната федерация по вдигане на тежести (IWF). Иван Димов е лидер в категория до 61 килограма с 10 килограма пред останалите, световният шампион за мъже Карлос Насар също е водач, като с двубой 360 килограма дели първото място с украинеца Максим Домбровски в категория до 89 килограма, а Дениз Данев е с втора заявка, на 2 килограма от колумбиеца Торалво в категория до 55 килограма", каза Иванов.
"Другите ни двама щангисти също са в челото на списъците и сред потенциалните призьори. Разбира се, това са предварителни прогнози, но в нашия спорт те обикновено се потвърждават на 90 процента. Това неучастие е страхотен удар по българските щанги. Чакахме до последно, но финансиране за националите няма никакво вече 4 месеца и съответно не можахме да платим самолетните билети и настаняването. Състезателите ни, някои от тях на световно ниво дори при мъжете, са демотивирани. От началото на годината те не са получавали заплати и стипендии, а сега са шокирани от факта, че след толкова дълга и качествена подготовка им се отнема възможността да участват на световно първенство и да се докажат. Апелирам към всички, които обичат българския спорт и са готови да помогнат със съвети, решения и действия – в името на нашите талантливи деца и младежи, в името на стотиците легенди, прославили през годините България - помогнете да сложим край на тази агония. Не съм юрист, аз съм силен в спорта, но не е нормално една година да се влачи по съдилищата вписването на един очевиден и категоричен избор на щанги специалистите в България. Нови закони ли трябват, нови кодекси ли – да кажат законодатели и юристи, но да спрем това безумие,“ заяви афектираният Иван Иванов, който е олимпийски шампион от Барселона 1992.

Кви са пак оправданията, бе, мама ви недъгава !?!!!?!?!?!??!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 май 2022 15:51

Да го нпиша по начин, по който ще го смели главичкта ти, че друга информация явно не вдява. Информацията е предоставена от: inforinformiran.net, skandalno.net, thebulgariantimes.com и budnaera.com

Щеше да ме е срам, ако напиша на някого, че ще отида някъде в 14 и не отида. Никаква чувство за чест в днешното поколение, а само оправдания. Написа ми, че в 14 ще дойдеш и не дойде. Край. Какво си писал след това слабо ме вълнува и не мога да прочета. Като си си отложил ангажиментите да си дошъл. Пак да ти напиша: "друг изтърсак на 30 в 14 няма как да има в двор на училище". И аз да съм ще те банна за постоянно разпространение на фалшиви политически новини и исторически теми. Не ме занимавай повече с недоклатената си душица. Радвай се, че баща ти и женат ти имат пари да те гледат. Рзбираемо защо си изтъкан от комплекси за малоценност.

Информацията е предоставена от: inforinformiran.net, skandalno.net, thebulgariantimes.com и budnaera.com
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

oggydogg
Контакти:

!

Мнениеот oggydogg » 01 май 2022 15:57

Много си смел за човек, който цял ден не посмя да влезе във форума, за да не му начупят гагата...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 май 2022 17:00

Владетелю на форум боя, не ме бий ;(

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

oggydogg
Контакти:

Мишок

Мнениеот oggydogg » 01 май 2022 17:07

pomiqrat написа:Владетелю на форум боя, не ме бий ;(

Kъв е смисъла, като няма да станеш по-умен !? Ти си единственият човек в света, който отива на някаква среща без да има хабер с кой ще бъде на срещата и излиза с мегаоправданието "ми то колко души на по 30 години да има" !?
Лошото е, че само хора на твоя акъл могат да се вържат на подобни нелепи извинения...
Същински титан на мисълта !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 май 2022 17:37

Тази мисъл достигна до Вас благодарение на: informiran.net, skandalno.net, thebulgariantimes.com и budnaera.com!

El_Capitan_Puyol

Мнениеот El_Capitan_Puyol » 01 май 2022 20:08

Та, да изясним фактологията. Слугинчето 91 одрискало гащите и не отишло на срещата. Обективно погледнато един 30 годишен льохман няма как да не се откроява сред учениците, освен ако не изглежда на 15, хахаха... Извод: pomiqrat печели служебна победа заради неявяване (бягство) на опонента, и слугинчето 91 повече няма право да се обажда по темата. Толкова по този въпрос. :)
Последна промяна от El_Capitan_Puyol на 01 май 2022 21:23, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”