miro_rz написа:1:7, 2:7,8:0,5:0
Нека ги боли!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:1:7, 2:7,8:0,5:0
Нека ги боли!
[/offtopic]damyanov1963 написа:pomiqrat написа:damyanov1963 написа:pomiqrat написа:Все едно сме в 90-тте и първото десетилетие на 21-и век, когато съдиите започваха мача с един гол за 1914 ;(
Когато ви биехме с по 7:1 и 5:0 ли?
Всяко хлапе знае, че вис бяха хванали половината отбор и в двата мача.
Какво ли ще говорят хлапетата след години за днешния ви мач?
А като се бихте сами себе си с 8:0 кой ви беше виновен?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Blue_Blood84 написа:Литекс докато си играеше в Ловеч претърпяваъл ли е такъв резил да загуби с 5-0 или след пренасянето му в София започнаха тежките загуби и това е нещо нормално вече.
rsk написа:Лудогорец насилват оранжевите клетници по жесток начин. Дано имат някаква милост :((((
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:rsk написа:Лудогорец насилват оранжевите клетници по жесток начин. Дано имат някаква милост :((((
Никаква милост нямаха, баси. Брутално, безмилостно и садистично насилие върху клетото Тире. :(
k20dan4o написа:Ники Александров заглавието ли мисли?
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, Plamen_i00 и 31 госта