Ла Лига: Реал Мадрид - Еспаньол - 4:0 FT (Шампиони)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Еспаньол, Събота от 17:15
Човекът Тик Так ще го сложа на профила си във фейсбук, а Перес ще го призная за най-великият президент в историята на футбола.
-
Raul7Panev
- Контакти:
Чакаме с нетърпение значи
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Бейл отново симулирал контузия и поради тази причина не е в групата за мача.

Грешка е да се рискува Модрич според мен в този мач. Иначе щеше да ми е интересно да пробва Карвахал за централен, но пък и той е хубаво да бъде запазен за мача със Сити.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Родригооооо 8-)
Още след мача Мариано трябва да бъде изгонен от отбора! До този момент опропасти 4 голови положения! А гредата от един метър е абсолютния връх! Браво на Родриго!!
Stones.66 написа:Още след мача Мариано трябва да бъде изгонен от отбора! До този момент опропасти 4 голови положения! А гредата от един метър е абсолютния връх! Браво на Родриго!!
Съгласен съм за Мариано, един от най-лошите ни трансфери в последните години. По-добре някое момче от школата да играе.
1914.1902 написа:Stones.66 написа:Още след мача Мариано трябва да бъде изгонен от отбора! До този момент опропасти 4 голови положения! А гредата от един метър е абсолютния връх! Браво на Родриго!!
Съгласен съм за Мариано, един от най-лошите ни трансфери в последните години. По-добре някое момче от школата да играе.
Че той си е наш кадър :D
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]