KOPScousers написа:smoothc написа:А реалността вещае поне требъл за Пуул
Требълът(Титла, ШЛ, ФА Къп) е само един и единствен и принадлежи на Манчестър Юнайтед!Обаче натъртваш мита, че Клоп нямал добра успеваемост на финали
Кое е мит? Че единствено победихте лузъра Почетино в редовното време, а в другите случаи късметът бе с вас.
2016 - Севиля 1-3
2018 - Реал 1-3
2019 - Тотнъм 2-0
2019 - Челси 2-2*
2020 - Фламенго 1-0 Пр.
2022 - Челси 0-0*
Да се надяваме, че Клоп ще повтори успеха на сънарондика си Клаус Топмьолер 20 години по-късно(2002-2022).
Титла - Х
Купа - Х
ШЛ - Х
Требълът ШЛ, ВЛ и ФА на Юнайтед няма ли да е в кофата, ако Ливърпул спечели КВАДРУПЪЛ ШЛ, ВЛ, ФА и ММ? Не казвам, че ще стане, ама да се дъхаш с нещо, което може да бъде подобрено само след месец... Има време, ще видим какво ще стане.
Клоп имаше доста загубени финали с Дортмунд, но те бяха предимно с Байерн, дори в ШЛ 2013-та. При нас не знам какво броиш Севиля 2016-та и Реал 2018-та, което беше трета поредна купа и за двата клуба тогава. Бяха събрали страшна инерция и опит в съответните турнири, а и Ливърпул през 2016-та се класира на финал с победи над Юнайтед, Дортмунд и Виляреал, с което вече беше надминал всички очаквания за сезон, в който във ВЛ финиширахме 8-ми. 2018-та също никой не ни е слагал в сметките за финал в ШЛ въобще, какво остава и срещу онзи доминантен Реал, но за мен преди контузията на Салах стояхме по-добре от тях на терена и играхме като равен с равен, което пак е достатъчно, за да се гордея с отбора. Струпаха ни се куп неволи на главите в онзи финал, а след това, че сме били с дузпи или след продължения, ми е през оная работа, сериозно. Първия ви КЕШ логично не го помня, ама тези от 99 и 08 все едно не дойдоха с 1 маса късмет, така че точно ти да говориш за късмет... Недей, моля ти се.
Между другото не мисля, че ще вземете квадрупъл, ама юнайтед вече са готови да ви контрират :Д