Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот moreto vn » 29 апр 2022 20:31

ReBorn1982 написа:
moreto vn написа:
Thurman Murman написа:Един украински малоумник казал, че Херсон е техен град и те решавали дали да го бомбардират…
Смятай за какви подчовеци става въпрос, а тук има хора, дето им симпатизират на тия талибани.

Само подчовеци със Zомбирани мозъци,може да симпатизират на дребно рашистко джужде,което бомбадира и убива невинни хора,напада суверенна държава.

"Джуджето" не може да стъпи на малкия пръст на американските президенти по избити невинни хора ....

Помниш ли как в Сърбия САЩ бомбардира ..... пътнически влак ??
Помниш ли как в Афганистан САЩ бомбардира болницата в Кундуз ??
Помниш ли как в Персийския залив САЩ свали ирански пътнически самолет ??
Помниш ли как в Кабул САЩ бомбардира кола, пълна с .... деца ??

Да питам ли още ??

Ясно и сега,какво трябва да му се кефя на рашисткото джудже ли?Казваш да стреля да убива да завладява позволено му е....За твое сведение никога не съм подържал войните на САЩ.Но ЕС и НАТО са за предпочитане пред руския ботуш.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 апр 2022 20:37

ReBorn1982 написа:
moreto vn написа:
Thurman Murman написа:Един украински малоумник казал, че Херсон е техен град и те решавали дали да го бомбардират…
Смятай за какви подчовеци става въпрос, а тук има хора, дето им симпатизират на тия талибани.

Само подчовеци със Zомбирани мозъци,може да симпатизират на дребно рашистко джужде,което бомбадира и убива невинни хора,напада суверенна държава.

"Джуджето" не може да стъпи на малкия пръст на американските президенти по избити невинни хора ....

Помниш ли как в Сърбия САЩ бомбардира ..... пътнически влак ??
Помниш ли как в Афганистан САЩ бомбардира болницата в Кундуз ??
Помниш ли как в Персийския залив САЩ свали ирански пътнически самолет ??
Помниш ли как в Кабул САЩ бомбардира кола, пълна с .... деца ??

Да питам ли още ??

Питай, питай, тъкмо ще ти отговоря на куп за всички. Продължавай да изброяваш, моля!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 29 апр 2022 21:02

Казал? Ама кой го е казал и имали достоверен източник освен ТАСС, Риа, Канал 1, Русия 1, Русия 24? Да не стане като онзи клип как завладели уж украински танк, а се оказа последствие техен и това го излъчиха по телевизиите им като репортаж и войничета обясняваха някакви нещица там.

И къде са тези невинни? Руснаците като разрушиха сумата му градове и гърмят убежищата при положение, че знаят че има цивилни там те какви са? Защо стрелят така добрите русначета?

Ти как ще коментираш последната заплаха на твоя лилипут и не е ли нагло да заплашваш света с ядрени оръжия ако се намесели при положение, че ти самият си се наврял в чужда държа с цел да я разкъсаш? Ако ти падне една ракета в твоя град още ли ще ти текат лигите по него? Кажи защо сега се правят провокации в Молдова или и там ще паднат от небето някакви нацисти? Ти виждаш ли как се опитва да запали светът че този откачен идиот ще надмине и Хитлер по правене на глупости. Кой нормален заплашва света от унищожение? Дори Хрушчов не го правеше така явно както този и околните около него. Тая кучка как ще я коментираш и тези около него с водещият който уж искаха да убият някакви там "Ние като умрем, ще отиде в рая" - https://twitter.com/nexta_tv/status/1519806965442138113

Колко зле трябва да си за да подкрепяш такава откачалка или ти си от фермата за тролове и това би имало някакво логично обяснение, ама ако го мислиш сериозно си за преглед в психото.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 29 апр 2022 21:25

JimBeam написа:

Казал? Ама кой го е казал и имали достоверен източник освен ТАСС, Риа, Канал 1, Русия 1, Русия 24? Да не стане като онзи клип как завладели уж украински танк, а се оказа последствие техен и това го излъчиха по телевизиите им като репортаж и войничета обясняваха някакви нещица там.

И къде са тези невинни? Руснаците като разрушиха сумата му градове и гърмят убежищата при положение, че знаят че има цивилни там те какви са? Защо стрелят така добрите русначета?

Ти как ще коментираш последната заплаха на твоя лилипут и не е ли нагло да заплашваш света с ядрени оръжия ако се намесели при положение, че ти самият си се наврял в чужда държа с цел да я разкъсаш? Ако ти падне една ракета в твоя град още ли ще ти текат лигите по него? Кажи защо сега се правят провокации в Молдова или и там ще паднат от небето някакви нацисти? Ти виждаш ли как се опитва да запали светът че този откачен идиот ще надмине и Хитлер по правене на глупости. Кой нормален заплашва света от унищожение? Дори Хрушчов не го правеше така явно както този и околните около него. Тая кучка как ще я коментираш и тези около него с водещият който уж искаха да убият някакви там "Ние като умрем, ще отиде в рая" - https://twitter.com/nexta_tv/status/1519806965442138113

Колко зле трябва да си за да подкрепяш такава откачалка или ти си от фермата за тролове и това би имало някакво логично обяснение, ама ако го мислиш сериозно си за преглед в психото.

Конкретно, без много бла-бла като теб:
По първия ти абзац - https://t.me/RVvoenkor/10074
Не, не е от ТАСС, умнико, прилагам ти директно писанията на тоя укро-олигофрен. Надявам се, че можеш да прочетеш две изречения на измисления им език?!

За “невинните”… Питам за десети път(оставете го “джуджето” настрана), редно ли е украинците да стрелят срещу цивилно население и то баш в Херсон, където оня ден имаше проукраински митинг? Толкова ли е трудно да кажете “да, трябва” или “не, не е редно”, ами трябва все за “джуджето” да се говори?!
Заприлича баш на “А вие що биете негрите”…

Относно Приднестровието… Нали знаеш, че там живеят руснаци и там се намира един от най-големите оръжейни складове в Европа?
Сега аз да те питам, наистина ли има чак такива балами, които да вярват, че руснаците ще нападат сами себе си?
Провокацията се готви от Украйна, защото боеприпасите, които са там, са им жизнено важни в момента и съответно искат да сложат ръка върху тях. Вие наистина ли не можете да съберете 2 и 2? Направо ме изумява с какви бавноразвиващи си говоря…
Отделно, в случай, че те интересува какво наистина се случва в Приднестровието, румънската армия се придвижва към границите с Молдова. Очаква се да влезнат там и тъй като са натовска държава, ще влезнат в ПМР под молдовски флаг.

Повече подробности кой, защо и как точно организира провокацията там, ще пиша ако някой има наистина интерес. Засега е излишно да задълбочавам повече, просто не сте хора, за които си струва човек да се напъва.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 апр 2022 21:28

Thsmith написа:И на дявола ще симпатизираме, стига да е срещу Руслямска държава.

Обясни ми че 2 месеца не разбрах.. Къде се намира Руслямска държава. Щото аз знам къде е ФАЩ.. Ти знаеш ли къде е..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 29 апр 2022 21:38

Путинофила ми дава някакво мнение на някакъв трол и го определя като достоверно, но като се говори за атака с ядрени оръжия по телевизията то не е важно и те са хора така ли? Защо нямаш определени за кучката и всичките там откачени събрани в студиото? Знаеш ли че в същото това студио призоваваха да разрушат железопътните линии за да не може да ходят чужденци в Киев? И това е по повод визитата на Кирил Петков, който дори беше още в Киев когато паднаха ракетите и шефа на ООН също все още беше там. https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 8244777984

Тези какви са според твоите виждания щом приемаш като подчовеци някакъв трол не знайно къде и то пуснато в телеграм канал който е проруски и се дават предимно тяхната пропаганда, а тези по телевизията сигурно са миротворци и ходят с иконата на Исус напред? Защо избягваш да коментираш клиповете на тази кучка и на тези болни пенсионери които много пъти вече подканваха да се стреля с ядрено оръжие? Това какви хора са кажи ми? Кое има повече сила да пропагандираш в някакъв форум или по телевизията където те гледат милиони и им се промива мозъка? Украинците нападали себе си, а руснаците не така ли? Сигурно тези складове в Русия също са взривени от украинците както и онзи с хеликоптерите които влезнаха в Русия и гърмят по селата? Ти наистина ли вярваш, че хеликоптери така ще преминат над фронта и ще почнат да гърмят по селца ей така да дразнят? Не усещаш ли колко нелепо звучи? А осъзнаваш ли че на руснаците им е изгодно да има вълнения в Молдова, за да може да имат оправдания да влезнат и там и така да затворят Украйна от към морето? Това прониква ли в русофилската ти тиква?

Сега ако аз напиша в някоя телеграм групичка или форум, че искам Москва да бъде срината заради атаката над Украйна и твърдя, че съм руснак това достоверно ли ще го направи? Нали знаеш, всеки може да си напише каквото си иска и тези да го използват като пропаганда? Видя ли експеримента на Господарите и как всички се хванаха включително някои медии и беше споделено хиляди пъти? Толкова ли си малоумен че да вярваш на такива писаници, а копейкин?
Последна промяна от JimBeam на 29 апр 2022 21:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 апр 2022 21:43

JimBeam написа:Путинофила ми дава някакво мнение на някакъв трол и го определя като достоверно, но като се говори за атака с ядрени оръжия по телевизията то не е важно и те са хора така ли? Защо нямаш определени за кучката и всичките там откачени събрани в студиото? Знаеш ли че в същото това студио призоваваха да разрушат железопътните линии за да не може да ходят чужденци в Киев? И това е по повод визитата на Кирил Петков, който дори беше още в Киев когато паднаха ракетите и шефа на ООН също все още беше там. https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 8244777984

Тези какви са според твоите виждания щом приемаш като подчовеци някакъв трол не знайно къде и то пуснато в телеграм канал който е проруски и се дават предимно тяхната пропаганда, а тези по телевизията сигурно са миротворци и ходят с иконата на Исус напред? Защо избягваш да коментираш клиповете на тази кучка и на тези болни пенсионери които много пъти вече подканваха да се стреля с ядрено оръжие? Това какви хора са кажи ми? Кое има повече сила да пропагандираш в някакъв форум или по телевизията където те гледат милиони и им се промива мозъка?

Обясни на невежите защо след като НАТО и запада са за мир и против 3 св. въоръжават Украйна..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 29 апр 2022 21:47

Ей го и другият на заплата от Москва. Какво трябва да ти обяснявам след като ти сам не можеш да си отговориш? Като виждаш как един дребосък влиза в сувенерна държава и разрушава градове какво точно очакваш да направят да стоят и да гледат ли? Това че не са в НАТО какво значение има? Не може да помагат на другите ли? Като се моли за помощ ще отидеш или ти казваш ако някой от съседният блок те помоли за помощ за нещо няма да отидеш да му помогнеш понеже не сте съседи и врата до врата и си пиете ракията всяка седмица?

Защо Австралия, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея помагат с оръжия и други неща като не са в НАТО?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 29 апр 2022 21:53

JimBeam написа:бла-бла…

Даже не знаеш кой е Дмитро Ярош, а си нацвъкал половин тон фекалии.
Честно ти казвам, тоалетната ми чиния е по-умна от теб, затова вече те оставям да пасеш.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 апр 2022 22:15

icko65 написа:
Thsmith написа:И на дявола ще симпатизираме, стига да е срещу Руслямска държава.

Обясни ми че 2 месеца не разбрах.. Къде се намира Руслямска държава. Щото аз знам къде е ФАЩ.. Ти знаеш ли къде е..
Не, не знам. Знам обаче, че руслямците загряват бавно, като съветска техники и трябва твърде много да им се обяснява. Аз обаче про боно дейности не извършвам.

icko65 написа:Обясни на невежите защо след като НАТО и запада са за мир и против 3 св. въоръжават Украйна..

За да има мир, руслямска държава трябва да загуби. Какво толкова има да се обяснява и какво е толкова трудното за разбиране?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”