За шести път гледам репортаж на Пловдивския любимец с Берое и трябва да призная, още не вярвам , че не победихме ...
Относно Томаш, харесва ми как говори и разсъждава. Дано и на действие е така точен. Всъщност и Мъри Стоилов говопи много точно ... това ми дава надежда.
Обща тема за мачовете в групата 7-10 място
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Обща тема за мачовете в групата 7-10 място
mark1926 написа:За шести път гледам репортаж на Пловдивския любимец с Берое и трябва да призная, още не вярвам , че не победихме ...
Относно Томаш, харесва ми как говори и разсъждава. Дано и на действие е така точен. Всъщност и Мъри Стоилов говопи много точно ... това ми дава надежда.
Да изчакаме да изиграете поне 1 мач със ЦСКА - София ( София ) под ръководството на САШКО ПЪТЯ и тогава пак ше си говорим за него . Аз си спомням доволната му физиономия след една загуба от тях със 6 : 0 на Армията и как обясняваше че е доволен от играта , как сме държели топката и сме се надигравали със съперника и в отделни моменти сме ги надиграли . Когато малко по - късно Лудогорец решиха да накажат микренския слуга Томаш и ни размазаха със 7 : 0 в Разград , Пътя съвсем не ицглеждаше толкова доволен и едва се побираше в кожата си от яд . А нали разбирате че е много по - срамно да загубиш със 6 : 0 от отбор който играе едва втория си сезон и то вкаран в елитната лига незаконно по милост , отколкото със 7 : 0 от шампиона и безспорен хегемон в родния футбол . Доколкото познавам манталитета на пловдивчани , нямам никакво съмнение че ако САШКО ПЪТЯ не бъде изгонен преди това и е все още на кормилото на Локо Пд , когато дойде момента да играете срещу ЦСКА - София ( София ) , това ще бъде последният му мач начело на Локо Пд .
bsz1916 написа:mark1926 написа:За шести път гледам репортаж на Пловдивския любимец с Берое и трябва да призная, още не вярвам , че не победихме ...
Да изчакаме да изиграете поне 1 мач със ЦСКА - София ( София ) под ръководството на САШКО ПЪТЯ и тогава пак ше си говорим за него . Аз си спомням доволната му физиономия след една загуба от тях със 6 : 0 на Армията и как обясняваше че е доволен от играта , как сме държели топката и сме се надигравали със съперника и в отделни моменти сме ги надиграли . Когато малко по - късно Лудогорец решиха да накажат микренския слуга Томаш и ни размазаха със 7 : 0 в Разград , Пътя съвсем не изглеждаше толкова доволен и едва се побираше в кожата си от яд . А нали разбирате че е много по - срамно да загубиш със 6 : 0 от отбор който играе едва втория си сезон и то вкаран в елитната лига незаконно по милост , отколкото със 7 : 0 от шампиона и безспорен хегемон в родния футбол . Доколкото познавам манталитета на пловдивчани , нямам никакво съмнение че ако САШКО ПЪТЯ не бъде изгонен преди това и е все още на кормилото на Локо Пд , когато дойде момента да играете срещу ЦСКА - София ( София ) , това ще бъде последният му мач начело на Локо Пд .
Много съм доволен,Сашко е далеч от Берое !
-
- Контакти:
Kynux cu online билет и за този мач. Няма да летя до България за да го гледам, но си купувам редовно билети.
Призовавам истинските фенове: Купувайте си билети!
Най-мразя селяндурите наредени извън оградата!
Тези пари са нужни на БЕРОЕ!
Както каза Киро: Да дарим по една заплата ... ама за НАШИЯ клуб. Може и по един билет. Капка по капка ...
Не е трудно и не боли.
Призовавам истинските фенове: Купувайте си билети!
Най-мразя селяндурите наредени извън оградата!
Тези пари са нужни на БЕРОЕ!
Както каза Киро: Да дарим по една заплата ... ама за НАШИЯ клуб. Може и по един билет. Капка по капка ...
Не е трудно и не боли.
Вчера и вратарят Генадий Ганев обяви че вероятно от следващия сезон ще играе в друг отбор , но в оставащите му 4 нача в Берое ще направи всичко възможно за доброто на отборя си . Очевидно нещата с финансовото обезпечаване на Берое за следващия сезон никак не вървят добре . Явно и казаното от старши треньора Петър Хубчев след мача с Локо Пд , че в момента не се интересува от седмото място и в клуба си говорят за съвсем други неща не е случайно и е следствие ситуацията в отбора .
-
- Контакти:
bsz1916 написа:Вчера и вратарят Генадий Ганев обяви че вероятно от следващия сезон ще играе в друг отбор , но в оставащите му 4 нача в Берое ще направи всичко възможно за доброто на отборя си . Очевидно нещата с финансовото обезпечаване на Берое за следващия сезон никак не вървят добре . Явно и казаното от старши треньора Петър Хубчев след мача с Локо Пд , че в момента не се интересува от седмото място и в клуба си говорят за съвсем други неща не е случайно и е следствие ситуацията в отбора .
Toй Хубчев може и да не се интересува. Но ние го преживяваме!
Нас определено ни интересува как ще продължи отборът ни! От на с също зависи и не случайно написах за онлайн билетите.
Това е нашият минимален принос. Аз лично съм провил и по-значителни дарения, но не задължавам нвикого ... кой както го разбира.
От пари определено имаме нужда.
Догодина ще сме в "А" група, ако имаме пари да си платим таксата. С какви футболисти? Ами имаме младежи и юноши ...
Ако няма други мераклии поне да ги обеграем. Може и да изпаднем, но ще имаме собствени кадри. Някои от тях ще станат хора.
А може и да не изпаднем ...
Кой ще е треньор? Ами който се съгласи. Без пари е така!
НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:bsz1916 написа:Вчера и вратарят Генадий Ганев обяви че вероятно от следващия сезон ще играе в друг отбор , но в оставащите му 4 нача в Берое ще направи всичко възможно за доброто на отборя си . Очевидно нещата с финансовото обезпечаване на Берое за следващия сезон никак не вървят добре . Явно и казаното от старши треньора Петър Хубчев след мача с Локо Пд , че в момента не се интересува от седмото място и в клуба си говорят за съвсем други неща не е случайно и е следствие ситуацията в отбора .
Нас определено ни интересува как ще продължи отборът ни! От на с също зависи и не случайно написах за онлайн билетите.
Това е нашият минимален принос. Аз лично съм провил и по-значителни дарения, но не задължавам нвикого ... кой както го разбира.
Догодина ще сме в "А" група, ако имаме пари да си платим таксата. С какви футболисти? Ами имаме младежи и юноши ...
Ако няма други мераклии поне да ги обеграем. Може и да изпаднем, но ще имаме собствени кадри. Някои от тях ще станат хора.
На 3 - ти май от 19 часа ще има среща между " собственици " , ръководство , бизнесмени , привърженици и т. н. на тема : " Бъдещето на Берое " . Да се надяваме че след нея ще има малко по - голяма яснота и дано има и няканва светлина в тунела .
bsz1916 написа:НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:bsz1916 написа:Вчера и вратарят Генадий Ганев обяви че вероятно от следващия сезон ще играе в друг отбор , но в оставащите му 4 нача в Берое ще направи всичко възможно за доброто на отборя си . Очевидно нещата с финансовото обезпечаване на Берое за следващия сезон никак не вървят добре . Явно и казаното от старши треньора Петър Хубчев след мача с Локо Пд , че в момента не се интересува от седмото място и в клуба си говорят за съвсем други неща не е случайно и е следствие ситуацията в отбора .
На 3 - ти май от 19 часа ще има среща между " собственици " , ръководство , ветерани , медии , бизнесмени , привърженици и т. н. на тема : " Бъдещето на Берое " . Да се надяваме че след нея ще има малко по - голяма яснота и дано има и няканва светлина в тунела .
санди, пусни още няколко мнения, за да се биеш в гърдите как темата гони 10-та страница. Все пак това е твоят живот...