Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Интер реално трябваше да бие Ливърпул първия мач в Милано, ама като си профукаха шансовете накрая паднаха левашки...
Явно Сити-Ливърпул е новата английска класика!
Аз не помня кога Ливърпул са били конкуренти на Юнайтед и обратното.
- KOPScousers
- Контакти:
miro_rz написа:Явно Сити-Ливърпул е новата английска класика!
Ем в ерата на ВЛ сме били реални конкуренти с МЮ само през 08/09, май... И тогава ги бихме 2 пъти дори, но слабостта на Рафа да не може да взема домакински мачове срещу анимационни герои като Фулъм и Стоук ни коства титлата тогава. Това е, но пък и със Сити това е едва втори сезон, в който има такава жестока битка за титлата. 17/18 спечелиха 100 точки и завършиха на 25 пред нас, 19/20 пък ние можеше да завършим на дори повече точки пред тях и да минем кота 100, но след паузата заради пандемията бяха дръпнали сериозно ръчната. Миналия сезон пък изобщо няма смисъл да се коментира и така остават само този и 18/19, но все пак съперничеството е забележително.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- KOPScousers
- Контакти:
emerson6leao написа:За мача вчера - късметлийски първи гол за пулята на дървендерсон (по-точно рикошет и автогол). След това засада на (сене) мангала мане при втория гол. Странно вара каква линия тегли (неправилна), ония льохмани в стаичката явно са били пияни или им трябваха диоптри къде точно да теглят чертата. Неслучайно и самия мане веднага погледна към страничния, защото сам усещаше че е в засада ! Като цяло два слаби отбора ще излъчат единия финалист. Победителят в ШЛ определено ще е от другата двойка, където видяхте какъв атрактивен мач се получи - вероятно Ман. Сити.
П.С. Не, не е забележително т.нар. съперничество, защото вие практически отсъствахте. 3 на 1 титли за Ман. Сити. 17/18 и 20/21 изобщо отсъствахте от битката далеч назад с точките, даже не бяхте и 2ри. Горе долу прилича на съперничеството между Ман. Ю и Арсенал преди време, когато Венгер взе 3 титли, но Съра спечели 13. Приблизително такова е съотношението и между вас и Сити.
Ама аз 17/18 и 20/21 съм ги отбелязал, че изобщо не бяхме в играта бе, пиле. Чети внимателно преди да се излагаш. Залагай къщата, че победител в ШЛ ще е финалиста от другата двойка като си толкова сигурен и недей се обяснява много-много късмет ли е, какво е. Тоя отбор спечели ЛЕ срещу Ман Юнайтед и отстрани Ювентус и особено Байерн в ШЛ, какво точно се очакваше от Ливърпул. Да им вкараме 7-8 гола? Ясно е, че 2 е най-малкото, с което се разминаха, но тук става въпрос за полуфинал в ШЛ. Над 3,5 гола на полуфинал вкарваме само на подбрана клиентела. ;)
ПП. Аз да питам, понеже вече си номер 6. Номер 7 кога-а-а? Може би ще е в чест на 7-мата ушата на Ливърпул? ;)
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
miro_rz написа:Явно Сити-Ливърпул е новата английска класика!
Колкото и да е странно почти никога.
drvasko98 написа:miro_rz написа:Явно Сити-Ливърпул е новата английска класика!
Специално във ВЛ мога да отлича в различните периоди Юнайтед-Арсенал, Юнайтед-Челси и сега Сити-Ливърпул.
drvasko98 написа:miro_rz написа:Явно Сити-Ливърпул е новата английска класика!
Да, в периодите на доминация на двата отбора се конкурираха с Лийдс, Арсенал, Нотингам и Евертън за кратко докато Юнайтед се конкурира с Нюкасъл, Арсенал, Челси и съвсем накрая Сити. Но пиковите им периоди никога не съвпадат
kingofpop написа:Чудесни Пул, моля се с цялото форумче вкупом Реал да направят чудото и директно слагам 15 бона за Пул на финала. Вече ако е Сити-Пул ще е 50/50 и няма да има какво да се играе :D :(
Значи, ако се класираме на 1000% сме шампиони.
#Англия шампион на Европейско и Челси шампион на Англия.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:kingofpop написа:Чудесни Пул, моля се с цялото форумче вкупом Реал да направят чудото и директно слагам 15 бона за Пул на финала. Вече ако е Сити-Пул ще е 50/50 и няма да има какво да се играе :D :(
Значи, ако се класираме на 1000% сме шампиони.
#Англия шампион на Европейско и Челси шампион на Англия.
Купата може да я вземете само на фифа :D
И не знам какво визираш Англия с подигравателен тон като едно разбъркване от корнер ги раздели от Европейското. Ама толкова ти разбира главата
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Не правиш добро на Ливърпул по тоя начин :(. Единственият им път към титлата минава през мач със Сити.
Щях да забравя
#Наполи ще бие Барселона.
Щях да забравя
#Наполи ще бие Барселона.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]