Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот kingofpop » 28 апр 2022 00:05

Чудесни Пул, моля се с цялото форумче вкупом Реал да направят чудото и директно слагам 15 бона за Пул на финала. Вече ако е Сити-Пул ще е 50/50 и няма да има какво да се играе :D :(
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 апр 2022 00:08

kingofpop написа:
wolf написа:
insaneboy1 написа:Точно така се играе на анфийлд. Тръгнат ли да се отварят ще сгрешат. Важното е тук да паднат минимално за да имат някакъв дори и малък шанс в реванша.

От опит ли знаеш?

Е, айде сега :D разбирам, да сте ни смазали игрово в оня мач, както Байерн примерно, но вие от 3 положения имахте 4 гола, даже и вие тука не разбрахте как ги вкарахте. Слез на земята, че така с вирнати носове.....смисъл няма никакъв. Просто си признай и си кажи, че ви върза и готово. Не е нещо срамно. Нас така ни върза срещу Челси и най вече при оня обрат над ПСЖ 6-1 :D на магия

Съдийска магия!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 апр 2022 00:09

Никакъв мач не стана. Унай разочарова с пълната си незаинтересованост за нещо градивно.
Добър резултат, но мачът бе като за групова фаза.

Дори Жозето и Чоло са се червили пред телевизора.
Последна промяна от Red_Neck на 28 апр 2022 00:10, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 28 апр 2022 00:19

Red_Neck написа:Никакъв мач не стана. Унай разочарова с пълната си незаинтересованост за нещо градивно.
Добър резултат, но мачът бе като за групова фаза.

Дори Жозето и Чоло са се червили пред телевизора.

Просто разликата в класите е убийствено голяма, а и в момента Ливърпул не правят никакви глупости от типа на Челси например, че Виляреал някак си да сътворят нещо. Нищо учудващо няма, наистина жалко, че баварците така се изложиха и ни развалиха така чакания 1/2 финал :)
CHELSEA

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 апр 2022 00:24

Не знам защо се заблуждавате, че мач с Байерн в сегашното им състояние щеше да е различен. Малко по-престижен спаринг, нищо повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 28 апр 2022 00:31

rhaegar написа:Не знам защо се заблуждавате, че мач с Байерн в сегашното им състояние щеше да е различен. Малко по-престижен спаринг, нищо повече.

Е стига... Според мен нямаше да се различава кой знае колко от снощния мач. Нито Байерн са по-зле от нас, нито Ливърпул са по-силни от Сити. Доминация на Ливърпул, а Байерн да разчита на индивидуалната си класа и убийствена ефективност. Със сигурност щяха да се опънат много повече.

emerson6leao

Мнениеот emerson6leao » 28 апр 2022 00:35

rhaegar написа:Не знам защо се заблуждавате, че мач с Байерн в сегашното им състояние щеше да е различен. Малко по-престижен спаринг, нищо повече.

Гладбах им вкара 5 на баварците, тука щяха да го играят на чест и пулята на контри да ги качи на разлика, така че по-добре за тях че отпаднаха от подводницата. Виляреал са си лимитирани и е ясно че по друг начин нямаше как да играят. С Юве беше същото в Торино макар че вкараха 3, мача си вървеше към 0-0 и продължения.
Последна промяна от emerson6leao на 28 апр 2022 06:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 апр 2022 01:22

Не е сериозно да сравняваш Байерн с Виляреал и да вкарваш немците в ролята на "малко по-престижен спаринг", каквото ще да е състоянието на Баварците. Още повече Ливърпул срещу Интер в Италия игра бая слабо, не е като да газят всички с по 8 гола разлика.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 апр 2022 01:33

Groucho написа:

Не е сериозно да сравняваш Байерн с Виляреал и да вкарваш немците в ролята на "малко по-престижен спаринг", каквото ще да е състоянието на Баварците. Още повече Ливърпул срещу Интер в Италия игра бая слабо, не е като да газят всички с по 8 гола разлика.

Бяхме доста дръпнали газта, изхода беше почти решен още първия мач

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 апр 2022 01:36

wolf написа:Бяхме доста дръпнали газта, изхода беше почти решен още първия мач

Че нали за първия мач пиша? Игра се на "Сан Сиро", който се намира в Италия и Ливърпул игра бая слабо.
Интер имаше добри положения при 0-0, които не можа да вкара. Англичаните в края на мача се възползваха от своите.
Ако още в този мач сте били дръпнали газта - ок. Не гледах реванша, приемам на доверие каквото кажете за газта.

Върни се в “Архив”