Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Най-добре е нашите да изпратят официално запитване до Величко Дихонов (с копие до ГГ, ГА, Н. Ал., ПФЛ, ТъпПрипокСпорт, Припостин Василев и Кюстендилеца) и да питат кога ще им бъде най-удобно да се изиграе финала!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Ако може и съдии да си изберат и да кажат, кои от нашите футболисти да не играят, че да се успокоят и да не се страхуват. :)))
Щом всеки ашладисан журналист към ГГ реве, значи Левски е жив и отново всява страх в противниците та ако ще и да са маскирани.
Щом всеки ашладисан журналист към ГГ реве, значи Левски е жив и отново всява страх в противниците та ако ще и да са маскирани.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
Blue_Blood84
Не знам кое е правилното от наша страна, да си мълчим и Мъри да ги бие с футболни аргументи на зеления килим, или пък да вземе някой официално от клуба да им отговори на тия оранжеви журналистчета за тия селски номера и внушения и да защитят клуба. Но то като влезнеш в кочина да се бориш с прасе освен да се накаляш друго няма какво да стане. Нека да ги бием пък той Томислав после ще им сипе. Хареса ми в последните бутонки, че не остава длъжен на Черно море и си ги храни, така трябва.
Най ще ги боли след всичките им припошки фантазии по медиите ги бием без да слизаме на тяхното оранжево ниво. След всички глупости, които пишат напрежението ще е върху тях.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Датата на финала не е проблем. Проблем е ранният час. Милицията също е припознала Литекс за цесека, демек милицията си е тяхна. А телевизионното предаване ще отврат в слънчево време. Да отбележа, че на последния мач на националния камерите бяха свалени най-после по-ниско.
NOMER14 написа:Датата на финала не е проблем. Проблем е ранният час. Милицията също е припознала Литекс за цесека, демек милицията си е тяхна. А телевизионното предаване ще отврат в слънчево време. Да отбележа, че на последния мач на националния камерите бяха свалени най-после по-ниско.
И защо реши, че датата не е проблем ? В момента цените на полетите са (оле, мале). А и в крайна сметка, не е сигурно вече дали има места....
"Ботев (Пловдив) започна преговори за трансферна цел номер 1"
Отново преди важен мач се пускат слухове за купуване на наш футболист.
-
Blue_Blood84
realno написа:"Ботев (Пловдив) започна преговори за трансферна цел номер 1"
Сега Грънчаров обясни ситуацията. Ако се класираме за евротурнирите заплатата на Кръстев се променя доста нагоре. Сегашната му заплата за наема от първите 6 месеца не я плащаме ние, но за следващите 6 месеца уговорката била ние да я плащаме. А от Ботев просто имали запитвания понеже разбрали за ръста му на заплатата при участие на Левски в евротурнирите и че трудно ще го задържим. А самия Кръстев си казва, че в България иска да играе за Левски воден от Мъри.
-
icemanbg33
- Контакти:
Взимам си отпуска и за 16 април. Дгд профилига и БФС да го правят когато си искат тоя мач.
-
icemanbg33
- Контакти:
Ивелин Попов подписа с Левски. Мисля че догодина ще имаме най силната халфова линия в първенството.