LevskiZavinagi написа:paceto написа:Аз съм доволен понеже се раздаваха до последно и не преклониха глава след първите два бързи гола.
Все си мисля, че ако не беше паднал онзи гол във втората минута мача щеше да се развие коренно различно.
Да видим какво ще стане в Мадрид, но мача ще е коренно различен.
Паце, не е така. Ако не беше влезнал гола във втората минута, а бяха влезнали другите им 10 100%, които бяха на косъм... Стига, това е реалността и няма драма. Важното е, че го има духа, другото с класни попълнения ще донесе нужната промяна.
Никога ранните голове или в края на първата част не са добре дошли чисто психологически. Ти излизаш като гост и очакваш да удържиш домакинският натиск поне в първите 15 минути и вместо това получаваш гол от съблекалните, а вторият такъв не идва много по-късно. Просто настройката ти за мача се променя коренно и вместо да гледаш да се пазиш да не получиш още някоя светкавица ти трябва да мислиш и как да ги върнеш или поне един от тях в кратки срокове. Изобщо нямам предвид, че ако не бяха тези голове щяхме да ги бие или нямаше да падат толкова голове в мача, но едно е да получиш 2 гола в първите 10 минути и съвсем друго е резултата да е 0:0 към 15-20 минута.