2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: 2022 Playoffs
На вашия Зайънчо от малък му личи, че е пълно леке тип Балотели, Божинов и т.н., така че не се надявайте. Тоя е свършил, преди да е почнал ....
Това което си написал е видно от досегашната му кариера. За това и съм написал
"Ако по някакъв начин успеят да го накарат да играе". Реално той физика и умения
има ама главата му я няма май.
"Ако по някакъв начин успеят да го накарат да играе". Реално той физика и умения
има ама главата му я няма май.
ReBorn1982 написа:На вашия Зайънчо от малък му личи, че е пълно леке тип Балотели, Божинов и т.н., така че не се надявайте. Тоя е свършил, преди да е почнал ....
А на кой точно е "ваш" Преродени? Аз не знам - може тук да има 1) фенове на Пеликанс или 2) примерно фенове на Маями, които са персонални фенове на Зайън (по аналогия с други звезди ;) ), но май никой не се е декларирал като 1) или 2).
-
Това го написах образно, щото го обсъждахте, не го приемай толкова буквално.
Еленчо ....
Еленчо ....
ReBorn1982 написа:Това го написах образно, щото го обсъждахте, не го приемай толкова буквално.
Еленчо ....
:)) Няма
-
Последно гледах български баскетбол, когато имаше още ЛукОйл Академик, последният български отбор, имащ нещо общо с този спорт. Оттам нататък .... Rest In Peace BG Basketball.
Много гледане тази вечер… Ливърпул взе добра преднина на Виляреал. Олимпиакос си върна домакинското предимство и води с 2:1 на Монако след отлична игра на Везенков. В Крусибъл се оформиха полуфиналните двойки – Тръмп-Уилямс и О'Съливан-Хигинс.
А от 2:30 и 5:00 предстоят Бъкс-Булс и ГСУ-Денвър съответно…
А от 2:30 и 5:00 предстоят Бъкс-Булс и ГСУ-Денвър съответно…
НЕма начин да нЕма начин!