2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: 2022 Playoffs
Не пак, а отново. Нещо пак е настъпил котето ....
Pichichi написа:Първо мнение от Максим!
:-)
Таман свикнах с Гаврило Козлич, то...Козел, предлагам за по-нататък никове: Владимир Илич, Зоя Космодемянская, Маршал Толбухин :) Не те оставиха на мира тез пусти админи, бе :)
miro_rz написа:Маями си затвориха серията даже и без Бътлър!
Да бе и без Лаури, но не знаех, че и Боги няма да играе. Морант най-после с добър мач. Брандън този път не е успял.
Buck32 написа:miro_rz написа:Маями си затвориха серията даже и без Бътлър!
Да бе и без Лаури, но не знаех, че и Боги няма да играе. Морант най-после с добър мач. Брандън този път не е успял.
Бе като ви чета с Регар, тоз Брандън сам ли играе срещу Финикс? :)
Larsenn написа:Pichichi написа: Първо мнение от Максим!
:-)
Таман свикнах с Гаврило Козлич, то...Козел, предлагам за по-нататък никове: Владимир Илич, Зоя Космодемянская, Маршал Толбухин :) Не те оставиха на мира тез пусти админи, бе :)
Чудесни предложения Ларсен, даже ако ги регистрира едновременно ще може да си дискутира по-оживено : ), пък и най-после ще получава безрезервна подкрепа.
Larsenn написа:Бе като ви чета с Регар, тоз Брандън сам ли играе срещу Финикс? :)
Не, ама си е наш кадър :) Ех, ако навремето Стърн не беше прецакал сделката с Крис Пол сега и за него щяхме да викаме.
Абе не, ама си е кажи речи да. :D
Иначе NOLA имат приятен млад отбор, ако на онова добиче Зайън му дойде акъл в главата и е здрав, може да постигнат доста.
Иначе NOLA имат приятен млад отбор, ако на онова добиче Зайън му дойде акъл в главата и е здрав, може да постигнат доста.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Мемфис и Минесота правят топ серия
rhaegar написа:Абе не, ама си е кажи речи да. :D
И аз си мислех това. Ако успеят по някакъв начин да накарат Зайън да играе за тях направо си стават
силен отбор на ниво претендент за 4/6-то място на запад.
М/у другото Денвър със здрави едновременно Йокич, Мъри, Портър Дж. и Гордън също бих се радвал
да ги видя, за мен могат да отправят предизвикателство на всеки отбор в лигата с тези играчи здрави и във форма.