Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Ако не вярваме в чудо, не вярваме във футбола... така че, Паце...може и да е чудо, но ще си е наше чудо...напред, напред и само Реал Мадрид...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Време е късмета да ви напусне,веднъж подарък от донарума, втори път от рудигер(новия ви трансфер),стига толкова...
- Furious_Monk
Късметът няма да ни напусне защото е наш роб...
Ако късметът те напусне, причината не е неговата непостоянност, а по-скоро в недоверието насочено към твоите способности-
Ако късметът те напусне, причината не е неговата непостоянност, а по-скоро в недоверието насочено към твоите способности-
Последна промяна от Furious_Monk на 26 апр 2022 19:44, променено общо 1 път.
Анчелоти.
Анчелоти.
-
Според мен Сити - Реал ще е над 2.5 гола.
В турнира мадридчани са изключително ефективни. Поне ако съдим от мачовете с Челси.
Очаквам подобно развитие и тук - Доминация за "Гражданите' и добър резултат за гостите.
Върти ми се нещо от сорта на 2:1/2:2
В турнира мадридчани са изключително ефективни. Поне ако съдим от мачовете с Челси.
Очаквам подобно развитие и тук - Доминация за "Гражданите' и добър резултат за гостите.
Върти ми се нещо от сорта на 2:1/2:2
- insaneboy1
- Контакти:
paceto написа:Bernaleo написа:Смело за Сити и в двата мача.
Добре, че е Пеп треньор там, за да имате оправдание защо подкрепяте Сити.
Ще видим като се махне от там дали ще виждаме такава подкрепа към този отбор от фенове на Барса.
Победа днес за Реал ще е чудо според мен с оглед факта как играе Сити като домакин и получава много малко голове.
Е, естествено, че като се махне няма да подкрепяме Сити - никой не крие, че сме за Сити заради Пеп да вдигне ушатата и да запуши устите и на най-големите хейтърчета. Отношението ми към Сити без Пеп ще е почти същото като към ПСЖ.
Anulo mufa
Сити без двата си бека.
- KOPScousers
- Контакти:
RMCF написа:Сити без двата си бека.
Това е много добра новина за вас, Кансело и Уокър са много важни за отбора. Като се има предвид, че и те много използват бековете си в атака, а и самото влияние на крайните бранители става все по-голямо във всяка една фаза от играта, то липсата им няма как да не се усети. Стискам палци да постигнете добър резултат.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

Е, да, ама Реал играе без Каземиро, което утежнява нещата в центъра, който ще е критично важен в мача, според мен. Ако Родри обезвреди Кроос и Модрич, ще стане грозно за Реал.

- Furious_Monk
Родри няма класата да се справи и с двамата, когато са в добра форма... Кроос и Модрич са съвсем различна величина, когато говорим за сравнение с халфове като Родри....но пък Родри е с 5-6 години по-голям, което е много значим фактор в спорта.
Анчелоти.
Анчелоти.
- Udoji90
- Контакти:
Стоунс на бека вероятно ще има големи ядове с Винисиус. Може би там трябва да натиснат Реал основно. С Каземиро не знам каква е ситуацията и защо не е титуляр, но поне е на пейката и може да влезе при нужда.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...