Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 26 апр 2022 15:26

realno написа:
TristaNNN написа:
..., ЦСКА в някаква криза...

ЦСКА не е в никакви кризи още от 09.09.2016, защото се пресели на едно по-добро място, безкризисно.

Взе ми думите от устата. Кризите за ЦСКА свършиха на 09.09.2016г. От тогава в криза са припоците и тяхното ловешко менте. :)))

И ти си прав. Впечатление обаче ми прави как следиш и дребните детайли на всичко случващо се в ЦСКА. Аз чак такава памет нямам, дето съм цесекар, че на въпросната дата сме изчистили с финт дълговете, но гледам си го запомнил. Явно е много важно за теб.

И да, от тогава кризите са в припоците. Припозналите различни управляващи режими, милицията и ДПС. Само в едно бъркаш. Не са от Ловеч, а от къде ли не. Едно време ги държаха в Столипиново, Максуда и Филиповци ама сега са плъзнали навсякъде.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 апр 2022 16:32

Какъв е този екшън на Разпети петък край Правец, някои сини фенове явно си мислят, че като даряват за ФК Левски и могат да пазаруват по бензиностанциите без да плащат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 26 апр 2022 16:32

Непринуден написа:А иначе сте прави.

TristaNNN написа:

ЦСКА не е в никакви кризи още от 09.09.2016, защото се пресели на едно по-добро място, безкризисно.

Така е. Бездългово е по-точно, но и така е близо до истината и подобно.

Да ти кажа на ухо познавам едни други хора, които обаче ги излъгаха. Те завалиите започнаха да плащат дългове на други хора и вместо да се скрият от срам как са били излъгани се тупат по гърдите и се гордеят с това. Малко ми е жал за тях, защото утре някой може да им пробута да платят и дълговете на фалиралите банки от 90-те, тоест този път да платят дълговете на кредитните милионери, но това си е техен избор. Аз не споря много с тях. Давам го хитро и се правя на по-малко отговорен. Да се радват там, че са нещо значимо. Мани, мани обаче, не е майтап това, наистина плащат пари на други. Ама не да са им пратили мутри да ги принуждават, а те сами го правят и се радват. Страшна работа. Та така де. Не го коментирай много, че те така са щастливи по своему. Щом им е хубаво остави ги.

Ти маи ти е доста плитък ума да обясняваш кои на кого плащал. Забравил ли явно как хиляди припоци купиха акции на отбора ТИ уж за някаква кауза.....Къде отидоха тези пари и защо балъците мълчат

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 апр 2022 16:59

Вълчан написа:
Непринуден написа:А иначе сте прави.

TristaNNN написа:

Така е. Бездългово е по-точно, но и така е близо до истината и подобно.

Да ти кажа на ухо познавам едни други хора, които обаче ги излъгаха. Те завалиите започнаха да плащат дългове на други хора и вместо да се скрият от срам как са били излъгани се тупат по гърдите и се гордеят с това. Малко ми е жал за тях, защото утре някой може да им пробута да платят и дълговете на фалиралите банки от 90-те, тоест този път да платят дълговете на кредитните милионери, но това си е техен избор. Аз не споря много с тях. Давам го хитро и се правя на по-малко отговорен. Да се радват там, че са нещо значимо. Мани, мани обаче, не е майтап това, наистина плащат пари на други. Ама не да са им пратили мутри да ги принуждават, а те сами го правят и се радват. Страшна работа. Та така де. Не го коментирай много, че те така са щастливи по своему. Щом им е хубаво остави ги.

Ти маи ти е доста плитък ума да обясняваш кои на кого плащал. Забравил ли явно как хиляди припоци купиха акции на отбора ТИ уж за някаква кауза.....Къде отидоха тези пари и защо балъците мълчат

Парите останаха в банките, защото процедурата която Лупи предложи беше наистина много законна, но трудна като изпълнение.Събрахме 1,3млн.лв. , а трябваше към 3млн.лв, лично моите пари за акциите ги преведох след това на банковата сметка на клуба, а доста хора си ги изтеглиха обратно.Сега виждаме как се правят нещата, платформи, есемеси, обиколки по села и паланки и пари на ръка, собственик на клуб който си дарява 60 хил.лв и всякакви други дивотии.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 апр 2022 17:02

peliforewer написа:Какъв е този екшън на Разпети петък край Правец, някои сини фенове явно си мислят, че като даряват за ФК Левски и могат да пазаруват по бензиностанциите без да плащат.

Дано си получат заслуженото. Лумпени.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 апр 2022 17:03

peliforewer написа:Какъв е този екшън на Разпети петък край Правец, някои сини фенове явно си мислят, че като даряват за ФК Левски и могат да пазаруват по бензиностанциите без да плащат.

Какво е ставало, дай линк ако обичаш.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 26 апр 2022 17:15

peliforewer написа:Свилене, под сините форуми колегата има предвид форумите на феновете на Левски извън този на Гонг.А това, че има 600 коментара във форума на Гонг е заради темата Без цензура, за която се разбрахме, че не я броим за левскарска защото я има във всички форуми и там основно се коментира ЦСКА.

Ужас... не съм знаел, че темата от форума на Левски е "обща". То реално нищо не се променя, основно забавление в животеца му е да тропа мозъчни пръдни по Левски и левскарите. Да е жив и здрав, като си незадовлен в живота си злобен мизерник из форумите.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 апр 2022 17:43

damyanov1963 написа:

https://levski.gong.bg/bg-football/efbe ... ski-679794
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 апр 2022 17:53

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

https://levski.gong.bg/bg-football/efbe ... ski-679794

Благодаря, нали знаеш, че никога не съм бил привърженик на такива простотии.
Надявам се органите на властта да си свършат работата.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 апр 2022 18:39

Не бях влизал от няколко дни но ситуацията тук си е същата...
Предположих че някой лилав талант е направил скулптура на задника на Насо и вече са го качили на Мусала но ,... уви !
Барем по един каун от Лидл да бяха занесли на върха.

:-(
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”