2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pill
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот pill » 26 апр 2022 09:30

Ако беше погледал малко Селтикс през сезона сигурно щеше да повярваш:)))
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

pan_Joro

Магарето

Мнениеот pan_Joro » 26 апр 2022 09:32

Бък, понеже не отговори на последните ми аргументи по отношение "бъркането" в очите на Магарето, си позволих да направя един скрийншот на стоп-кадъра. Погледни снимката, даже я увеличи. Средния пръст и показалеца даже не са един до друг, а един под друг (кръстосани са). При по-добро взиране си вижда върха на показалеца точно под средния пръст и той не е в окото на Йокич, а встрани от него.

Освен това, виж накъде е обърнато лицето на Йокич и какъв е ъгълът на пръстите спрямо него. Заключението оставям на теб.

https://www.dropbox.com/s/k9tlq4fhxksj45f/Magare.jpg?dl=0
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 апр 2022 09:34

Да бе, има ЛеБрон за гледане, той със Селтикс ще се занимава.

Торонто се връщат в серията, това е малко неочаквано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

MomciloGavric

Магарето

Мнениеот MomciloGavric » 26 апр 2022 09:36

Ти сериозен ли си?
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.

pan_Joro

Re: Магарето

Мнениеот pan_Joro » 26 апр 2022 09:37

MomciloGavric написа:Ти сериозен ли си?

Ти кьорав ли си?
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 апр 2022 09:39

MomciloGavric написа:

Ти сериозен ли си?

Почвам да си мисля, че има нещо нередно тука? :D

Но Magare.jpg определено ме радва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

MomciloGavric

!

Мнениеот MomciloGavric » 26 апр 2022 09:44

Да не е шумкаря ? :Д
Изображение
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 26 апр 2022 10:10

pan_Joro написа:Бък, понеже не отговори на последните ми аргументи по отношение "бъркането" в очите на Магарето, си позволих да направя един скрийншот на стоп-кадъра. Погледни снимката, даже я увеличи. Средния пръст и показалеца даже не са един до друг, а един под друг (кръстосани са). При по-добро взиране си вижда върха на показалеца точно под средния пръст и той не е в окото на Йокич, а встрани от него.
Освен това, виж накъде е обърнато лицето на Йокич и какъв е ъгълът на пръстите спрямо него. Заключението оставям на теб.
https://www.dropbox.com/s/k9tlq4fhxksj45f/Magare.jpg?dl=0

Не отговорих, защото и ти си го написал - всеки вижда това, което иска :) Щом настояваш обаче, добре - ти искаш да видиш, че съм писал нещо за показалеца на Грийн, аз говоря за палеца. Като най-възрастни участници тук, сигурно сме най-далеч от ученическите години, но още помня, че основен елемент на еволюцията е способността на човек да хваща неща, която се дължи на разположението на палеца спрямо останалите пръсти. Хайде сега пак изгледай ситуацията и помисли, когато останалите 4 пръста са отстрани на бузата на Йокич, къде е естествената позиция на ПАЛЕЦА (извинявам се за повишения тон, но искам да избегна повторна грешка:)). Към това ще добавя наблюдението къде е топката в този момент и каква работа има ръката на Грийн на лицето на Йокич изобщо?
Така или иначе, както писах вчера - минала работа, свирили са, каквото са свирили. Писах по въпроса единствено защото ти пак почна да търсиш под Магарето магаренце (да перефразирам народната мъдрост). Освен това, както са отбелязали в официалния доклад за ситуацията - понеже не е удар (шамар) по лицето, то не попада в определението за неспортсменско нарушение. Явно Грийн го има предвид и го използва както Хардън изработването на нарушения до тази година. Може би когато стане нещо по-тежко, от лигата ще се сетят, че от шамар по лицето е по-малко вероятно да има сериозни последствия и ще включат бъркането в очите в списъка.

Сега предлагам да приключим обсъждането на този случай и да се насладим на следващите мачове от плейофите.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 26 апр 2022 10:55

"I haven't been guarded like this...consistently since high school". :) :) Трей Йънг се жалва от защитата на Маями.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 26 апр 2022 11:02

Както някой писа толкова от Бруклин, надценен отбор който срещна отбор с персонал да не ги остави да дишат и закономерен резултат.

Тейтъм беше страшен и вкараваше в точните моменти, въобще целият отбор игра страхотно през серията и Грант и Притчард бяха железни.

За Бруклин там ще е интересно въобще доста решения им предстоят, оставиха КД и Кайри да си разигравят коня което им прееба сезона и изгониха Хардън.
Бен10 е мега голяма въпросителна и както много хора подозираха не игра в мач 4 и въобще съотборник мечта съмняваме някой да го иска, но за мен ще са отворени да го трейднат.
Трябва да търсят и решения за периметъра тъй като Драгич, Кайри, Милс и Къри са страшно дребни, а дребни и конуси в защита е много тегава комбинация.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”