Eдна гениална мисъл от един немски коментатор на Скай Спорт Германия
"... Ако се вземе хардуера на Пепо и се сложи софтуера на Клопо ще се получи треньорът на треньорите.."
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Всичко това при положение, че ако вземем оставащите си 5 мача, а Сити направи 1 Х, ние ще сме шампиони. Ние имаме 2 кофти мача - гостуването на Нюкасъл и домакинството на Тотнъм, които правят значително по-силен втори полусезон, но и те имат гостувания на Уест Хам и Уулвс, които по принцип са им неудобен съперник. Аз бих ни дал повече шансове за титлата, все пак изпълнихме план минимум да вземем поне 7 точки от серията Сити-Юнайтед-Евертън. 55 на 45 за Сити ми изглежда доста по-реално от 65 на 35. В ШЛ също не съм много съгласен с процентите. Реал е много подценен, а това не е правилно, особено в ШЛ. Аз бих определил шансовете така: Ливърпул 45%, Ман Сити 28%, Реал Мадрид 25% и Виляреал 2%. Процентите са такива, понеже сме твърд фаворит срещу Виляреал, а на финала ще се водим аутсайдер, защото Ман Сити в последните години винаги е фаворит на букитата, независимо срещу кого и в кой турнир играе, а Реал Мадрид има уникален рекорд на финали в ШЛ, като май нашата победа от 81-ва им е и последната загуба в мача за тенекето.
Аз вярвам, че Клоп ще изведе отбора до поне 2 трофея до края на сезона и ще направим своеобразен требъл, но докато има надежда, ще мечтая и за квадрупъл.
Курдиола сам ще си отиде. А след като Клоп си тръгне, тоя си е опция , така че нека не го нареждаме...
jelew73 написа:Liverpool_EC написа:
Не лоша картинка!
А къде е Чеп Велики в тази статистика
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта